Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Aldenham School Yaz Okulu - Londra


Aldenham School - İngiltere Yaz Okulu

Aldenham School, başkent Londra'nın merkezine 1 saat uzaklıkta bulunan Aldenham kasabasında yer alan, ilköğretim düzeyinden lise bitimine kadar eğitim sunulan karma, bağımsız, yatılı ve gündüzlü bir okuldur. 1597 yılında kurulan Aldenham School kampüsü öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak muhteşem donanımlara sahiptir.

9 badminton kortu, 5 kapalı kriket sahası, 7'şer kişilik kapalı futbol sahası, kapalı netbol kortları, voleybol salonu, hokey sahası, dövüş sanatları stüdyosu, dans stüdyosu, 5 masa tenisi masası, 3 tenis kortu, halı saha, modern derslikler ve konaklama birimleri okulun sahip olduğu donanımlardan bazılarıdır.

Aldenham School Yaz Okulu programları İngiltere’nin butik dil okullarından olan Churchill House School of English tarafından 10-17 yaş arası öğrencilere sunulmaktadır.

PROGRAM DETAYLARI (2023)
OrganizasyonChurchill House Summer Centres
Yaş Aralığı10-17 arası
Tarihler02 Temmuz 2023 - 13 Ağustos 2023 arasıdır. Her Pazar başlanabilir 
EğitimlerLondon Experience Programme : Öğrencilere 15 saat genel İngilizce eğitimi verilmektedir. Ayrıca  program dahilinde 2 öğleden sonra + 1 akşam ve 1 tam gün Londra turu, alışveriş, Londra'nın ilgi çekici müze ve galerine geziler düzenlenmektedir.
Sınıflar15 Kişi (maksimum)
KonaklamaKampüs içi yurt, çoğunlukla 2 kişilik, maksimum4-5 kişilik odalar, paylaşımlı banyo
YemeklerHer gün üç öğün yemek sunulmaktadır.
AktivitelerDers dışındaki zamanlar için karaoke, barbekü, yüzme, futbol, voleybol, disko, tenis, tiyatro, quiz, yetenek yarışmaları ve film gecesi gibi aktiviteler sunulmaktadır. (** Ek ücret karşılığında Harry Potter stüdyo turuna katılabilmektedir. Sınırlı sayıda yer olduğu için en geç 31 Mart 'da tüm ödemenin yapılmış olması gerekmektedir.)
GezilerHaftada 1 tam ve 2 yarım gün gezi sunulmaktadır. Gezilerden bazıları; River Thames, Hyde Park, London City Cruise, London Science Museum, London Aquarium, Victoria Albert Museum, British Museum, Oxford, Warwick Castle, Cambridge, Brighton
Alan TransferleriÖğrenciler ek ücret karşılığında Londra'daki havalimanlarından karşılanmakta ve yolcu edilmektedir. Varışlar ve dönüşler Pazar günleridir.
Sağlık SigortasıEk ücret karşılığında okul tarafından sigorta hizmeti sunulmaktadır.
PAKET ÜCRETLER
  • - 2 Hafta = 1.850 GBP
  • - 3 Hafta = 2.775 GBP
  • - 4 Hafta = 3.700 GBP
  • - 5 Hafta = 4.625 GBP
  • - 6 Hafta = 5.550 GBP
Ekstra Ücretler

- Kayıt Ücreti : 75 GBP

- Transfer Ücretleri : Heathrow £100, Luton £115 Stansted £130, Gatwick £150,  (tek yön) 

- Harry Potter Stüdyo Turu  ücreti : 100 GBP

- Sağlık Sigortası : 7 GBP (haftalık)

- Uçak biletleri ve vize giderleri ücretlere dahil değildir.

Yurtdışı Okul Videoları

Ücret detayları için eğitim danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

İngiltere Yaz Okulları

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED