Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Futbol İçerikli Yaz Okulları

Futbol İçerikli Yaz Okulları

Öğrenmek istediğiniz dili en pratik ve hızlı o dilin daha aktif kullanıldığı, konuşulduğu bir ülkede tecrübe etmek en doğru tercihtir. Yurtdışı yaz okulu programlarında dünyanın her bir yerinden gelen birçok farklı kültüre sahip olan öğrencilerle iletişim kurabilecek, arkadaşlık kurabilecek ve onların kültürlerini de az çok gözlemleyebileceksiniz. Bunun yanı sıra dil öğrenme aşamasında birçok farklı sosyal ve sportif aktiviteler sayesinde ilgi alanınızı keşfetme fırsatını da buluyor olacaksınız. Futbol içerikli yaz okulları, çoğunlukla çocuklara veya gençlere futbol becerilerini geliştirmeye, takım çalışması yapmaya, sporcu yeteneklerini keşfetmeye ve arttırmaya odaklı bir yaz programıdır.

Yurtdışı Yaz Okulları, çoğunlukla 8-18 yaş arası öğrencilerin yaz tatilleri döneminde katılım gösterdiği akademik ve sosyal açıdan kendilerine katkı sağlayabilme fırsatları sunan programlar bulunmaktadır. Yaz okulu programları genellikle haziran ayının başında başlar ve ağustos ayının sonuna kadar devam edebilmektedir. Fakat her okulda bu tarih aralığı değişkenlik gösterebilmektedir. Yaz okulu programları minimum iki maksimum sekiz hafta sürmektedir. Yurtdışı yaz okullarında İngilizce programlar için İngiltere, Amerika, İrlanda, Kanada, Malta, İsviçre veya İskoçya’ya katılabileceğiniz gibi Almanca için Almanya veya Avusturya, Fransızca dili için Fransa veya İsviçre, İtalyanca için İtalya’daki yaz okulları tercih edebileceğiniz en ideal alternatifler arasındadır. Yurtdışı yaz okullarında dilerseniz standart dil programlarına katılabilir veya akademik, sanat veya spor tarzı eğitimlerinde bulunduğu farklı bir program alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz.

Futbol içerikli yaz okulları, genellikle profesyonel antrenörlerin veya eski futbolcular tarafından eğitim verilen, birçok yaş grupları içinde programlar sunmaktadır. Futbol üzerine yaz okullarında bazı öğrenciler temel becerileri geliştirmeye odaklı ilerlerken, bazı öğrenciler daha ileri seviyede futbol eğitimi alabilmektedir. Futbol içerikli yaz okullarında çocuk veya gençlerin futbola olan ilgilerini arttırmanın yanı sıra disiplin, takım çalışmalarında ve spora olan bağlılığı da güçlendirmeye fayda sağlar. Futbol içerikli yaz okullarına aşağıdaki listemizden göz atabilirsiniz.

futbol-icerikli-yaz-okullari-manchester-city

İngiltere Futbol İçerikli Yaz Okulları


Almanya Futbol İçerikli Yaz Okulları


Amerika Futbol İçerikli Yaz Okulları


futbol-icerikli-yaz-okullari-real-madrid

İspanya Futbol İçerikli Yaz Okulları


İskoçya Futbol İçerikli Yaz Okulları


Yurtdışı Yaz Okulu Program Türleri

Yurtdışı yaz okulu programları, denilince akla olabildiğince fazla seçenek gelebilmektedir. Dil seviyenizi geliştirmeye yönelik bir program türünün yanı sıra sanat, spor, akademik veya kariyer alanlarından da seçimlerinize yönelik yurtdışı programlarına katılım sağlayarak istenilen noktaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yurtdışı yaz okulu program türleri nelerdir listemize göz atabilirsiniz.

  • Genel İngilizce Sunan Yaz Okulları
  • Yoğun İngilizce Sunan Yaz Okulları
  • Akademik İngilizce Sunan Yaz Okulları
  • Spor Programları Sunan Yaz Okulları
  • Sanat Programları Sunan Yaz Okulları
  • Kariyer Seçimine Yönelik Yaz Okulları


Yurtdışı yaz okulu programların türlerine katılım koşulları programlara göre değişkenlik gösterebilmektedir. Detaylı bilgiler için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Yurtdışı Yaz Okulu ve Konaklama

Yurtdışı yaz okulları, öğrencilere birçok farklı konaklama seçeneği de sunmaktadır. Her yaz okullarının öğrenciler için sunmuş olduğu alternatifler ve konaklama türleri birbirlerinden farklı olabilmektedir. Fakat yaz okullarında çokça tercih edilen konaklama türü kampüs içi yurt olmaktadır. Yaz okullarının sunmuş olduğu konaklama alternatifleri ise;

- Kampüs içi konaklama : Kampüs içi konaklamalarda sınıflar, yatakhane, spor aktiviteleri için alanlar ve bunun gibi birçok olanak yaz okulunun kampüsünün içerisinde yer almaktadır. Daha çok kampüs içi konaklama alternatifleri yurtdışı yatılı lise veya yurtdışı üniversite kampüslerinde sunulmaktadır. Hatta özellikle ilk defa yurtdışı seyahat yapan öğrenciler için de oldukça fazla tercih edilen konaklama türüdür. Kampüs içerisinde konaklamayı tercih eden öğrenciler yaşlara ve cinsiyete göre ayrılır tek, çift veya paylaşımlı odaları tercih ederek dünyanın birçok yerinden gelen uluslararası öğrencilerle bir arada kalabilmektedirler.

- Aile yanı konaklama : Yurtdışı yaz okullarında gidilecek ülkenin kültürüne geleneklerine daha yakından tanımanın en iyi yollarından biri aile yanı konaklamasıdır. Aile yanı konaklamasında öğrencilere tek yada iki kişilik odalar sunulmaktadır. Bunun beraberinde aile yanı konaklamalarda tercih ettiğiniz şehirlere göre konaklama mesafeleri farklılık gösterecektir.

- Öğrenci yurdu (Student Residence) : Öğrenci yurdu konaklaması hem yetişkin hem de çocuk gruplarına özel program sunan okullar da bulunmaktadır. Öğrencilerin konaklamaları, sınıfları vs. birbirlerinden bağımsız binalarda bulunmaktadır. Öğrenci yurtlarının uzaklıkları çoğunlukla yürüme mesafesindedir. Öğrencilere tek veya çift kişilik odalar sunulmaktadır.

- Kampüs dışı konaklama : Kampüs dışı konaklama alternatiflerinde daha çok üniversitelerin kampüslerinde sunulmakta olan bir konaklamadır. Öğrenciler tek veya çift kişilik odaları ya da paylaşımlı odaları tercih edebilmektedir.

Yurtdışı yaz okullarına ait detaylara buradan ulaşabilir veya eğitim danışmanlarımızla  iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED