Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Londra'nın En Popüler Dil Okulları

Londra'nın En Popüler Dil Okulları Hangileridir?

İngilizce bilmenin bir ayrıcalıktan çok gereklilik haline gelmesiyle yabancı dil eğitimi veren - özellikle üniversitelerden kabul gören – kurumlara olan ilgi oldukça artmıştır. Siz de yurtdışında dil eğitimi almak için araştırmalara başladıysanız, dünyanın en köklü dil okullarının yanı sıra sektöre yeni katılmış çok sayıda eğitim merkezi olduğunu da fark etmişsinizdir. Bu anlamda asıl önemli nokta kısıtlı zamanınızda en etkili şekilde eğitim verecek kurumu ve çevreyi seçmektir. Londra dil okulları tercihi ile doğru bir seçim yapabilirsiniz. Eğitim kurumları teknolojik imkanlar, sınıf ekipmanları, ders saatleri, birlikte ders aldığınız öğrenci sayısı ve aktiviteler gibi noktalarda benzer imkanlar sunar. Okullar asıl, uzmanlaştıkları alanlar, öğretmenlerinin kalitesi, öğrencilere birebir verdikleri rehberlik hizmeti, foundation programlarına yönlendirme ve konaklama seçenekleri ile fark yaratırlar. Bu noktada Londra'daki en kaliteli ve en popüler dil okullarını sizin için derledik. İngiltere dil okulları sayfamıza göz atarak İngiltere'nin farklı şehirlerinde bulunan dil okullarına erişebilirsiniz.

*** Herhangi bir sıralama yoktur, alfabetik olarak sıralanmıştır.

Bell English | Londra Dil Okulu


İngiltere’nin en iyi dil okullarından olan Bell Dil Okulları; Cambridge, Londra gibi yerlerde dil eğitim merkezine sahip üstün nitelikleri ile dünyaca tanınan bir yurtdışı eğitim kurumudur. Etkili İngilizce, birebir İngilizce, iş İngilizcesi, IELTS ve Cambridge sınav (FCE, CAE) hazırlık kursları programları öğrencilerin bütün ihtiyaç duyabilecekleri şekilde hazırlanmıştır. Bell Londra dil okulu’nda eğitim almış öğrencilerin %98’i bu okulu başkalarına da tavsiye etmektedirler. Kurucusu olan Frank Bell 1955 yılında ilk Bell Dil Okulu’nu kurduğunda vizyonunu kültürler arası anlaşmayı kolaylaştırmak olarak belirlemiştir. Londra'nın en popüler dil okullarından biri olan Bell Dil Okulları’nın geliştirmiş olduğu #mybellstory hashtagiyle sosyal medyada, eski ve yeni bütün öğrenciler birbirleriyle kaynaşma ve tecrübelerini paylaşma fırsatı bulur. Bell Londra Dil Okulu’nun yakınlarında, University College London (UCL), London School of Economics, Kings College London gibi üniversiteler bulunmaktadır. Böylece, Bell Londra Dil Okulu öğrencileri; üniversite ortamının yaşandığı, yeni arkadaşlar edinilebilecek bir atmosferde bulunma fırsatını elde etmektedirler.

EC English | Londra Dil Okulu


İngiltere, Amerika, Kanada, Güney Afrika, İrlanda ve Malta gibi ülkelerde şubeleri bulunan EC English, Londra'nın en popüler dil okullarından biri olmakla beraber 1996 yılından bu yana hizmet veren uluslararası dil okulları grubudur. Okulun Londra’daki tek şubesi Londra’nın her yere en ulaşılabilir mevkisi olan Zone 1’de, Euston istasyonun hemen yanındadır. EC English Londra dil okulu’nda Genel İngilizce, birebir İngilizce, iş İngilizcesi programları, Cambridge ve IELTS sınav hazırlık programları bulunmaktadır. Öğrenci kabul yaşı en az 16’dır. Sunmakta olduğu 30+ programıyla daha olgun öğrencilerin bir arada eğitim alınmasına olanak tanır. Tüm bunlara ek olarak EC English Londra Dil Okulu, talep edilmesi halinde, uygunluk durumuna göre İngiltere içindeki diğer EC English Okulları’na geçiş imkanı da sunmaktadır. Okulda, öğrencilerin daha rahat çalışabilecekleri bireysel çalışma odaları bulunur. Cv ve iş görüşme klinikleri, üniversite ve kariyer tavsiyelerini de içeren ücretsiz dil atölyeleri de düzenlenen etkinlikler arasındadır. Londra'nın en popüler dil okullarından olan EC English, konaklama olarak öğrencilerine aile yanı konaklamasının yanı sıra öğrenci yurdu seçeneğini de sunmaktadır.

Eurocentres | Londra Dil Okulu


Eurocentres, 90 ayrı ülkeden gelen öğrencilere 5 kıtada, 15 ülkede, 35 farklı merkezde, 7 farklı dil eğitimi sunan uluslararası bir kurumdur. 1948 yılından bu yana yabancı dil eğitimi üzerine uzmanlaşmış olan Eurocentres, geleceğiniz için en yüksek kalitede eğitim hizmeti sunan kurumlardan biridir. İsviçre kökenli bir vakıf olarak eğitim dünyasında yer aldığı günden itibaren sunduğu dil eğitiminin standartlarının değişmez kalitesi o dile ait resmi kurumlar tarafından düzenli olarak teftiş edilmektedir. Eurocentres Londra dil okulu’nda , British Council, English UK ve Eaquals tarafından akredite edilmiş olup, Londra’da iki farklı noktada hizmet vermektedir. Bu noktalardan ilki Eccleston Square, Victoria’da özel bir bahçe içerisinde, diğeri ise bir kraliyet sarayının topraklarında, Eltham’da bulunmaktadır. Eltham şubesi Greenwich’e oldukça yakındır, şehir merkezine 25 dakika uzaklıkta daha sessiz bir banliyö hayatını vaat eder. Haftalık 20 – 30 derslik temel İngilizce programları, sınavlara hazırlık programları (IELTS,PET,CAE,FCE), iş İngilizcesi ve üniversiteye hazırlık programları mevcuttur. Kurs ücretlerinde sürpriz kampanyalar yapan Eurocentres’ı indirimli okulların yer aldığı İngiltere dil okulu promosyonları sayfamızdan takip edebilirsiniz. Çevrimiçi kampüsü ‘my.eurocentres’ da kişiselleştirilmiş hesabınızla hem dil eğitiminizi geliştirirken Eurocentres topluluğu üyesi de olabilirsiniz.

Frances King | Londra Dil Okulu


Frances King, 1973 yılında kurulan ve 40 yıldan fazla tecrübesi ile her yıl 50 farklı ülkeden yaklaşık 5000 öğrenciye eğitim veren bir dil eğitim kurumudur. British Council tarafından onaylı okul, ayrıca Quality English, English UK ve IALC üyesidir. Frances King Dil Okulları’nın, Londra’da ve İrlanda‘da iki merkezi bulunmaktadır. Londra‘da Frances King Kensington, Frances Belgravia (Victoria) ve Frances King Chelsea olmak üzere 3 şubesi bulunur. Chelsea‘deki merkez şubesinde genel İngilizce(16+), profesyoneller için İngilizce kursu(24+), sınavlara hazırlık eğitimleri (IELTS, FCE, CAE)), birebir veya iki kişiyle katılabileceğiniz dersler vermektedirler. İsterseniz iş İngilizcesi eğitimlerini “Club 8“ programıyla 5 -8 kişilik sınıflarda alabilirsiniz. Bunun yanında Frances Belgravia (Victoria) şubesi yaz aylarında faaliyete girer. 6-16 yaş gruplarına yönelik aile üyelerinin de katılabileceği programlar açılır. Zone 1 de yer alan Frances King Kensington’ de ise gençlere yönelik içinde İngilizce eğitimine ek olarak farklı hobi ve aktivite imkanları sunulur. Okulun sunduğu tüm aile yanı konaklamaları Londra’nın 1. 2. ve 3. bölgesinde yer almaktadır. Bu durum Frances King Londra dil okulu’nu tercih etmiş öğrencilerin aile yanı konaklamasını tercih etmesinde büyük rol oynamaktadır.

International House | Londra Dil Okulu


1953 yılında kurulan Interanational House Dil Okulları 52 farklı ülkede 160’tan fazla şubesi bulunan dünyaca ünlü zincir bir dil okuludur. Dünya çapında birçok şubesi bulunan International House her yıl yaklaşık 150 ülkeden katılım göstermekte olan binlerce öğrenciyi ağırlamaktadır. International House Londra dil okulları, farklı yaş gruplarına sundukları dil programlarının yanı sıra CELTA adı verilen uluslararası geçerliliği olan Yabancı Dil Öğretmenliği Sertifikası eğitimleri ile ön plana çıkmaktadır. Londra şubesi 60 yıllık tecrübesiyle 2013 yılında Cambridge English Language Assessment tarafından verilen En İyi Müşteri Geri Bildirimi ödülü ve aynı yıl EL Gazette Magazine tarafından verilen En Değerli Dil Okulu ödülüne layık görülmüştür.

Kaplan International Colleges | Londra Dil Okulu


Kaplan Dil Okulları, bilinirliği en yüksek olan yurtdışı dil okullarından biridir. Covent Garden ve Leichester Square olmak üzere Londra’da iki farklı şubesi olan Kaplan Londra dil okulu bu şubelerinde kaliteli bir dil eğitimi sunmaktadır. Bu şubelerde farklı yaş grupları üzerine yoğunlaşmak amaçlanmaktadır. Bu anlamda, Leichester Square şubesi 25 yaş üstü öğrencilerin kayıt yaptırdığı merkez olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle profesyonel dünyaya veya akademik konulara yoğunlaşmak isteyen 25 yaş ve üzeri yetişkin öğrenciler Kaplan Leichester Square şubesini tercih etmektedirler. 25 yaş altı öğrencileri kabul eden Covent Garden şubesi ise dil eğitimleri sonrasında, öğrencilere üniversite yerleştirme servisi hizmeti de sunar. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile “Kaplan Güvencesi” sloganını zihinlere kazıyan Kaplan , diğer okullara göre daha fazla üniversite ile iş birliği içindedir ve bu anlamda foundation programı diğer okullara oranla öğrenciler tarafından daha avantajlı olarak görülmektedir.

OISE | Londra Dil Okulu


İngiltere’nin güzel ve kozmopolit başkenti Londra’nın merkezinde konumlanmış olan OISE Londra dil okulu, her yıl 18 yaş ve üzeri öğrencilerini büyük bir heyecanla karşılamaktadır. Yoğun İngilizce kursları sunan okul, “Executive English” olarak adlandırılan bu kursları ile ön plana çıkmaktadır. İstenildiği takdirde birebir ya da en fazla 4 kişiden oluşan mini grup kursları da öğrencilerin tercihine sunulmaktadır. Tüm bunların yanı sıra OISE Londra Dil Okulu, küçük yaş gruplarına da çeşitli dil eğitim programları sunmaktadır. Kurs çeşitliliği bu şekilde olan okulda, kültürel program kapsamında Covent Garden, Big Ben, National Gallery gibi şehrin ünlü noktalarına kısa yürüyüşler, yerel restoranlarında yemekler, Stonehenge& Bath, Canterbury & Dover, Oxford ve Cambridge gibi şehirlere hafta sonu gezileri düzenlenmektedir. 

Regent | Londra Dil Okulu


Regent Dil Okulları’nın ilk şubesi olarak 1964 yılında açılan Regent Londra dil okulu, İngiliz edebiyatında önemli bir yere sahip olan Samuel Peyps’e ait 300 yıllık bir binada eğitim hizmeti sunmaktadır. Londra’nın tam merkezinde yer alan Regent Londra Dil Okulu; Trafalgar Square, Covent Garden, Leicester Square, London Theatreland gibi ünlü noktalara oldukça yakındır. Regent Londra Dil Okulu, yılların verdiği tecrübenin yanı sıra; günümüz gelişmelerini takip ederek sunduğu eğitim ile farkını ortaya koymaktadır. Hem Cambridge/ IELTS gibi sınavlara hazırlık kursları hem de uzmanlara sunduğu İngilizce kursları ile ön plana çıkan Regent Londra Dil Okulu her yıl pek çok öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır.

St.Giles International | Londra Dil Okulu


Amerika, İngiltere ve Kanada‘da birçok şubesi bulunan St.Giles Dil Okulları’nın ilk şubesi olan Londra şubesi 1955 yılında Soho’da kurulmuştur. Her yıl 90 farklı ülkeden binlerce öğrencinin eğitim gördüğü bir dil eğitim kurumu olan St. Giles Londra dil okulları’nın şu an Londra’da; London Central ve Highgate olmak üzere iki şubesi vardır. Highgate’deki binası Londra’nın merkezine yaklaşık 20 dakika mesafededir. London Central şubesi ise yaklaşık yüz yıllık tarihi ve gösterişli bir binada hizmet vermektedir ve merkeze oldukça yakındır. British Museum’a 5 dakika mesafede yer alan bu güzel okul, öğrencilerine pek çok noktaya kolayca ulaşma imkanını sunmaktadır. Daha da güzeli öğrenciler, eğitimleri boyunca okul binasında konaklama şansı elde edebilmektedirler.

Stafford House | Londra Dil Okulu


Londra’nın en seçkin muhitlerinden olan Bloomsbury’de konumlanmış olan Stafford House Londra dil okulu’nun amacı öğrencilerini dil eğitimi konusunda en güzel şekilde eğitmek, öğrencilerin kendi potansiyellerinin farkına varıp özgüvenlerinin gelişmesine katkı yapmaktır. Genel İngilizce, profesyoneller için İngilizce, akademik İngilizce eğitimlerinin yanı sıra öğretmenlere yönelik CELTA programı da sunmakta olan OISE Londra Dil Okulu, öğrenciler tarafından memnuniyetle anılmaktadır. 420 kişilik kapasiteye sahip olan Stafford House Londra Dil Okulu’nda sınıflar en fazla 15 kişi olabilmektedir. Kurslara katılım yaşı en az 16 olarak belirlenmiş olup her yıl dünyanın pek çok noktasından yüzlerce öğrenci bu kurslara katılım göstermektedir.

The London School Of English | Londra Dil Okulu


100 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veren The London School of English kaliteli ve profesyonel bir eğitimi amaçlamaktadır. Sunduğu kurslar, genel olarak iş insanlarına yöneliktir. Diğer bir deyişle, The London School of English Londra dil okulu’nda sunulan programlara katılarak, kendi uzmanlık alanınızda istenen İngilizce yeterliliğine sahip olabilirsiniz. Bu kurslara katılım için okulun, Londra'da bulunan iki şubesi şu vardır: Holland Park Gardens şubesi ve Westcroft Square şubesi. Holland Park Gardens şubesi Londra’nın en iyi yerleşkesinde bulunmaktadır. Ayrıca, Holland Park İstasyonu ve Ünlü Notting Hill’e beş dakika mesafededir. Bir diğer şubesi olan Westcroft Square şubesi de genel olarak sınavların yapıldığı merkez olarak karşımıza çıkmaktadır. Londra’nın merkezine metro ile on beş dakika uzaklıktadır.

> Önerebileceğimiz sayfa; Londra'nın En Popüler Yaz Okulları

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED