Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere'nin En Popüler 10 Dil Okulu

İngiltere’nin En Popüler Dil Okulları 

İngiltere, birçok konuda olduğu gibi yurtdışında dil eğitimi konusunda da dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok farklı şehrinde pek çok farklı kaliteli dil okullarına ev sahipliği yapan bu ülke her yıl binlerce uluslararası öğrenciyi ağırlamaktadır. Bu öğrenciler yurtdışında dil okulu tercihlerini yaparken en iyi dil okullarını araştırmakta, alacakları eğitimi bu yönde şekillendirmektedirler. Peki İngiltere’nin en popüler dil okulları hangileridir? Ingiltere’nin en kaliteli ve en popüler 10 dil okulu şu şekilde sıralanabilmektedir:

*** Herhangi bir sıralama yoktur, alfabetik olarak sıralanmıştır.

Beet Langauge Centre


Özellikle IELTS sınavına hazırlık kursu ile ön plana çıkan Beet Language Centre, İngiltere’nin güney sahil kasabası Bournemouth’ta konumlanmış kaliteli butik dil okullarından biridir. Tatlı bir İngiliz binasında eğitim veren okul her yıl yüzlerce öğrenci tarafından tercih edilmektedir. 

Bell English


60 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Bell English pek çok kaliteli dil kursunu öğrencilerinin hizmetine sunmaktadır. Cambridge’te ve Londra’da şubeleri bulunan İngiltere dil okulunun buralarda birden fazla kampüsü vardır.

EC English Language School


İngilizce’nin en güzel öğrenildiği yerlerden biri olan EC English Language School, kaliteli zincir dil okullarındandır. Hem sunduğu kaliteli eğitim ile hem de ekonomik kurs fiyatları ile EC English Language School, en çok sevilen dil okulları arasındadır. Londra, Oxford, Cambridge, Brighton, Bristol ve Manchester şubelerinin bulunduğu İngiliz şehirleridir.

Frances King School of English


Londra’da ilk şubesini açmış olan Frances King School of English 45 yıllık bir tecrübeye sahiptir. İngiltere’de büyük bir etkiye sahip olan okulun, Dublin’in merkezinde de bir şubesi bulunmaktadır. Okul, başarıları ve öğrenci memnuniyeti ile adından epeyce söz ettirmektedir. 

Kaplan International Colleges


Kaplan International Colleges, dünyanın pek çok noktasında şubesi bulunan oldukça ünlü bir zincir dil okuludur. İngiltere’de; Edinburg, Liverpool, Manchester, Cambridge, Oxford, Londra, Bath, Bournemouth ve Torquay gibi yerlerde şubeleri bulunmaktadır. 

London School of English


1912 yından kurulan London School of English, Londra’da ve Canterbury’de şubeleri bulunan kaliteli bir dil okuludur. Şehir merkezinde bulunan tarihi binasında eğitim vermeyi sürdüren bu kaliteli dil okulu pek çok kurs da olduğu gibi, iş İngilizcesi kursunda da ön plana çıkmaktadır. Londra merkezde ise 2 adet şubesi bulunmaktadır. 

Regent Language Training


1964 yılında Londra’da açılan ilk şubesi ile eğitim hayatına başalayan Regent Language Training, İngiltere’nin sıcak şehri Bournemouth’ta, öğrenci şehirleri Cambridge’te ve Oxford’ta, İskoçya’nın gözdesi Edinburgh’ta ve İngiltere’nin tatil şehri Brighton’da diğer şubelerini de öğrencilerinin hizmetine açmıştır. 

St. Giles International


63 yıl önce Londra’da açtığı ilk şubesi ile dil eğitimi vermeye başlayan St. Giles International, 2018’in ilk gününde Cambridge’te yeni şubesinin açılışını yapmıştır. İngiltere’de dil okulu dendiğinde akla ilk gelen, pek çok kursa yer veren programı ile öğrenciler tarafından sıkça tercih edilen bir zincir dil okuludur. 

Stafford House International


Kaliteli bir zincir okulu olan Stafford House School of English’in İngiltere’de bulunan şubelerini şu şekilde sıralamak mümkündür: Brighton, Canterbury, Cambridge ve Londra. Pek çok kursun yer aldığı okul, 16 yaş ve üzerindeki öğrencilere yönelik programlar sunmaktadır. 

Studio Cambridge 


1954 yılında kurulan Studio Cambridge Language Courses, İngiltere’nin en eski dil okullarından biridir. Butik bir dil okuludur ve var olan tek şubesi Cambridge’te bulunmaktadır. Studio Cambridge Language Courses, yetişkinlere yönelik sunduğu dil kurslarının yanı sıra küçük yaş grupları için yaz okulları da organize etmektedir.

Bu okullar İngiltere’de dil okulu olarak tercih edilen okullar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu okulların yanı sıra İngiltere pek çok kaliteli dil okuluna daha ev sahipliği yapmaktadır.  2017 yılında en çok tercih edilen ve en popüler dil okulları için ; 2017'nin en popüler dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED