Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Kaplan International

Kaplan International English

Kaplan International English Kanada’dan Fransa’ya Almanya’dan Amerika’ya 9 farklı ülkede yer alan, 29 okuluyla geniş bir dil eğitimi ağına sahip olan, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerini profesyonel olarak öğretmeyi amaçlayan, keşfedebileceğiniz birçok harika konumda dil eğitimi alırken hayalinizdeki ülkede yaşamayı da deneyimleyebileceğiniz zincir okulların başında gelmektedir.

80. yılını tamamlayan Kaplan Dil Okulları, Akademik ve kariyer planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz, alacağınız dil eğitimine, ihtiyacınıza göre sınav hazırlık kursları ve akademik kursları da dâhil ederek gerçek hayata çok daha öz güvenli ve donanımlı olarak sizi hazırlamayı amaçlayan kurumlardan biri olmanın gururunu yaşamaktadır. Ayrıca üniversite ve yüksek lisans gibi geniş kapsamdaki eğitim kollarına erişmenize destek olmakta ve dil eğitimi sonrasındaki hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırmak adına da büyük bir özveri ile çalışmaktadır.

Çok yönlü ders programı, farklı eğitim metotları, modern teknolojisi ile tek amacı yüksek kalitede dil eğitimi sunmak olan ve her yıl 150 farklı ülkeden 40.000’in üzerinde öğrenciye bünyesinde hizmet veren Kaplan Dil Okulları, ayrıca üniversite hazırlık (university pathway) programları da sunmaktadır.

Özgüveninizi arttırmak, becerilerinizi geliştirmek ve ufkunuzu genişletmek için yetkinlik seviyesi Avrupa ortak dil kriterleriyle (CEFR) uyumlu Kaplan International Colleges önderliğinde İngilizce, Almanca ve Fransızca öğrenerek istediğiniz geleceğe bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

İki dil bilen insanların daha iyi odaklanabildiği, birkaç işi aynı anda yapabildiği hatta yaratıcılığınızı arttırmak konusunda size destek olacağı da düşünüldüğünde hiç vakit kaybetmeden size en uygun yurtdışı dil eğitimi programları için harekete geçin hem kendinizi geliştirin hem de geleceğinize yön verin.

İngilizce seviyenizi yükseltmek, uluslararası bir dil sınavına hazırlanmak, konuşma akıcılığınızı arttırmak ya da akademik eğitim almak, hedefiniz ne olursa olsun Kaplan’da size uygun bir program var.

  • Her hafta başlayan, genel, yarı-yoğun veya yoğun alternatifli 2-52 hafta arasında devam eden esnek dil kursları
  • Kariyer ve akademik hedeflerinize yaklaşmanıza yardımcı, Türkiye’de hazırlık sınıfı okumanın alternatifleri arasında da gösterilen ve en az 5 ay süren uzun dönem dil kursları
  • Yeterli gelmeyen programlarınıza daha fazla saat veya birebir ders seçenekleri ekleyebilme imkânı
  • Sıklıkla kullanılan TOEFL, IELTS, CAE, FCE, GMAT, GRE Sınav hazırlık kurslarıyla istediğiniz skoru alarak puanınızı gerektiği kadar yükseltebilme fırsatı
  • İngiltere, Kanada ve Amerika’da Kaplan International 30 yaş ve üzeri olan öğrenciler için İngilizce dil kursları
  • İş İngilizcesiyle iş hayatınıza fayda sağlarken, akademik pathway kurslarıyla da eğitim hayatınızda işinize yarayacak İngilizce sunum, münazara, toplu ortamlarda konuşma gibi tecrübe ve pratik gerektiren programlarla da kendinizi çok daha profesyonel ifade edebileceksiniz.
  • İngiltere, Amerika veya Avustralya’da üniversite hazırlık veya Pre-Master program alternatifleri


Metotlarına güvenerek seviye atlamanızı sağlayan, özel sınıflar sayesinde orta seviyeden üst seviyeye geçişinizi çeşitli çalışmalarla hızlandırmağı hedefleyen ve KITE online İngilizce değerlendirme testi ile doğru sınıfa yerleşmenize ve size en uygun olan eğitimi almanızı sağlayan özellikleriyle kaplan İngilizce kursları sizleri bekliyor.

Kaplan Dil Okulu Şubeleri

İngiltereBath, Bournemouth, Cambridge, Londra, Liverpool, Manchester, Oxford, Torquay
AmerikaBerkeley (San Francisco), Boston, Chicago, Los Angeles, New York, Santa Barbara, Seattle
KanadaToronto, Vancouver
İrlandaDublin
İskoçyaEdinburgh
AvustralyaAdelaide, Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
Yeni ZelandaAuckland
AlmanyaBerlin, Freiburg
FransaLyon
İsviçreMontreux


Yıl içerisinde dil eğitimi alacak öğrenciler için 9 farklı ülkede belirli dönemlerde 4 hafta ve üzeri eğitimlerde %20-25 bandında kurs fiyatı indirimi imkânı sunan Kaplan okulları, 24 hafta sonrası Akademik Sömestr/Akademik yıl olarak adlandırılan kurs programlarında ise indirim oranını ülkeye göre %40’a varan oranlara çıkarabilmektedir. Tercih edilen bu dil eğitim programlarında yerinizi ayırmak ve vize işlemlerinden olumsuz etkilenmemek adına en az iki veya üç ay öncesinden başvuru yapmanız tavsiye edilmektedir. Eğitim almak istediğiniz ülkeye ve şehre göre Kaplan International fiyat hakkında bilgi almak ve indirim detaylarına erişebilmek için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

Kaplan Dil Okulu Programları

Esnek KurslarıGenel, Yarı Yoğun, Yoğun, Yoğun Akşam Dersleri, 30+Yaş Klasik Program
Uzun Dönem KurslarıAkademik Sömestr, Yoğun Akademik Sömestr, Akademik Yıl, Yoğun Akademik Yıl, Akademik Amaçlı
Sınav Hazırlık KurslarıIELTS, TOEFL; Cambridge Exams, GMAT / GRE, TestDAF, TELC, DELF / DALF
Diğer Kurslarİş İngilizcesi, Junior Kursları, Online Kurslar


kaplan-pathways

Kaplan Pathways ile Üniversite Yerleştirme

Dünyanın en iyi üniversitelerine ev sahipliği yapan ülkelerden birinde, Kaplan International sayesinde doğrudan kabul alabileceğiniz yükseköğrenim tahmininizden daha kolay. Anlaşmalı olduğu 20’ın üzerinde üniversite ile lisans ve yüksek lisans seviyelerinde toplamda 3.000’in üzerinde bölüm seçeneği sunan ve kampüs içi veya dışında 20 farklı lokasyonuyla, lise eğitiminizi tamamlamamızın ardından katılabileceğiniz Kaplan International Pathways programları, köprü görevi görerek üniversite eğitimi öncesinde akademik yeteneklerinizi geliştirmenize, gerekli İngilizce seviyesine ulaşmanıza ve partner üniversitelerden birine kayıt garantisi alarak eğitiminiz sonunda uluslararası geçerliliği olan bir diploma ile hedefinizdeki bir yurtdışı üniversitesine sağlam bir giriş yapmanızda size yardımcı olmaktadır.

Kaplan International’ın İngilizcenin ana vatanı kabul edilen ve eğitim standartlarıyla adından söz ettiren İngiltere’de direkt anlaşmalı olduğu 16 farklı üniversite bulunmaktadır. Bunlar; Bournemouth University, Aston University, Nottingham Trent University, Queen Mary University of London, City-University London, Cranfield University, University of Birmingham, The University of Nottingham, University of Brighton, University of Glasgow, University of Bristol,University of Essex, University of Liverpool, University of York, University of Westminster, University of the West England Bristol‘dan birinde İngiltere üniversite için size International Foundation ve International Year One kursları sunmaktadır. Ayrıca İngiltere yüksek lisans eğitimi için Pre-Master hazırlık programları da bünyesinde bulunmaktadır.

Kaplan International ayrıca Amerika’da 5 farklı üniversite ile direkt anlaşması vardır. Bunlar; Pace University (New York), The University of Tulsa, Simmons University, The University of Connecticut, Arizona State University'dir. Kaplan International’ın Amerika’da sunduğu university pathway (üniversite hazırlık) programı ile Amerika’da üniversite eğitiminize başlayabilirsiniz.

Ayrıca Kaplan International Colleges, 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan Alpadia Language Schools işbirliği ile Fransa, İsviçre ve Almanya ülkelerinde Fransızca ve Almanca dil kursları sunmaktadır. TELC, TESDAF (Ana dili Almanca olmayanlar için dil yeterliliğini sınavı) DELF-DALF (Ana dili Fransızca olmayanlar için Fransız milli eğitim bakanlığı tarafından verilen dil diploması) ve TCF (Fransızca dil bilgisi testi) belgelerine sahip olmak için dil eğitiminize ek olarak sınav hazırlık programları alabilirsiniz. Dil eğitimi haricinde yükseköğrenim görmek istemeniz durumunda akademik pathway programları ile üniversiteye yerleşebilirsiniz.

Kaplan International Akreditasyonları

Amerika’da ACCET(Sürekli Eğitim ve öğretimde akredite konseyi), Kanada’da ISP unvanına sahip olan ayrıca PTIB akrediteli ve BC (EQA-Eğitim Kalite Garantisi) altında hizmet vermektedir. İngiltere’de British Council tarafından akreditasyonu bulunan ve English UK üyesi olan Kaplan International Languages Okulları, İrlanda ülkesinde İngilizce dil eğitimi için kalite ve yeterlilik servisi olan ACELS tarafından tanınmaktadır. Avustralya’da NEAS (National ELT Accreditation Scheme) tarafından kalite onaylı olan Kaplan dil okulları Yeni Zelanda’da ise NZQA (New Zealand Quality Assurance) tarafından tam akreditasyon sahibidir.

Dil eğitiminden yükseköğrenime kadar olan süreçlerde size büyük fayda sağlayacak Kaplan Dil Okulları ile ilgili tüm sorularınız için bilgi istek formu doldurabilir, buradan bizi arayarak direk iletişime geçebilir veya randevu alarak ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED