Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

2017'nin En Popüler Yurtdışı Dil Okulları

En Popüler Yurtdışı Dil Okulları | 2017 Sıralaması

2017 yılının son aylarına yaklaşırken dil okullarının yıl içerisindeki öğrenci sayıları da teker teker belli olmaya başladı. Her yıl aralarında butik dil okullarının da yer aldığı önemli dil okulu zincirlerinin oluşturduğu en çok tercih edilenler listesi bu yıl da pek değişiklik göstermedi.

Bu durumda; öğrencilerine sundukları akademik anlamdaki kaliteli eğitimin yanı sıra, onlara gösterilen ilgi ve alaka da oldukça etkili. Aynı zamanda, kurs çeşitliliği ve düzenlenen etkinlik programları da bu konuda büyük bir etkiye sahip. Yurtdışında dil eğitimi almak isterseniz yurtdışı dil okulları sayfamıza göz atmanızı öneririz, ülke seçiminizde yardımcı olacaktır.

İşte uluslararası öğrencileri ağırlamada, eğitim ve konaklama ihtiyaçlarını karşılamakta oldukça tecrübeli olan bu dil okullarından 2017’de en çok tercih edilen okullarının ilk sıralarında yer alanlar:

1. St Giles International Dil Okulları

St Giles International, 1955 yılında hizmet vermeye başlayan okul halen İngiltere, Amerika ve Kanada’da çok sayıda merkezinde yıl boyunca dil eğitimi vermeye devam etmektedir. 

Yalnızca 2015 yılında 102 farklı milliyetten  11.811 öğrenciye dil eğitimi vermiş olan dil okulu %97 öğrenci memnuniyeti oranına sahiptir.

Öğrencilerin ders dışı zamanlarda da keyifli ve kaliteli vakit geçirmelerini de hedefleyen okul, öğrencilerin toplu şekilde vakit geçirdikleri salon, kafeterya ve bahçeleri , bilgisayar ve teknoloji odalarını düzenli olarak yenilemeye  ve iyileştirmeye özen göstermektedir. 

Türk öğrencilere uyguladıkları özel indirimleri de bulunan okul 2018 Ocak başında açmaya hazırlandıkları Cambridge şubesi ile de ne kadar talep gördüğünü bir bakıma kanıtlıyor. İlgili konu için; St. Giles'ın Cambridge Şubesi Açılıyor! sayfamıza göz atabilirsiniz.

2. EC English Dil Okulları

Özellikle yılın son çeyreğinde yaptıkları  9 Ekim den 29 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli indirimleri ile oldukça talep görmüştür, görmeye devam etmektedir. Bu promosyonu dahilinde öğrencilerden kayıt ve konaklama yerleştirme ücreti almayan dil okulu  İngiltere, Amerika, Kanada, Malta ve Capetown’daki merkezlerinde yüzde 20’den yüzde 30’a kadar değişen eğitim indirimleri uygulamaktadır. 

EC English, ayrıca çoğu merkezinde 12 hafta ve üzeri uzun dönem dil eğitimi almak isteyen öğrencilere yaz döneminde eğitim ücretinde yüksek sezon farkı almamaktadır.

Aynı şekilde Malta merkezinde 12 hafta ve üzeri dil eğitimi almak isteyen öğrencilerine ücretsiz havaalanı karşılama ve yolculama hizmeti vermektedir.

3. Studio Cambridge Dil Okulu

2017’nin en çok tercih edilen dil okulları listesinde diğer dil okullarından farklı olarak butik olarak hizmet veren Studio Cambridge dil okulu 60 yılın üzerinde tecrübesi ile hiç düşmeyen bir başarı grafiğine sahiptir. 

Studio Cambridge, İngiltere’nin öğrenci şehirlerinden biri bilinen Cambridge şehrinin muhteşem atmosferi ile dil eğitimi için kendisini tercih eden uluslararası öğrencilere unutulmaz bir eğitim tecrübesi sunar.

Gerek yetişkin dil kurslarında gerekse genç yaz kamplarından yıllardır sahip olduğu yüksek standartları korumayı başarmış okul bu anlamda İngiltere’de marka haline gelmiş en güvenilir dil okullarından biridir. Ayrıca yaz aylarında öğrencilerine University of Cambridge kampüslerinde ders alma imkanı sunması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmektedir.

4. ELS International Dil Okulları

İlk şubesini 1961 yılında açmış olan ELS Dil okulları, Berlitz International Inc. şirketinin bir alt markasıdır ve Amerika dahil dünyanın bir çok yerinde eğitim veren bir dil okulu zinciridir.

Dil eğitimin yanı sıra sertifika programları üniversite yerleştirme hizmeti ile de oldukça geniş bir yelpazede eğitim veren okul genelinde üniversite kampüslerinde hizmet verir. En merkezi bölgelerde ve tercih edilen üniversitelerde yer alan ELS dil okullarında eğitim alan öğrenciler üniversitelerin kampüs olanaklarından yararlanma fırsatına sahiptir.

5. Humboldt Institute Dil Okulları

1977 yılında kurulan Humboldt Instıtut Dil Okulları’nın Almanya ve Avusturya’da şubeleri bulunur. Almanca dil eğitimi konusunda dünyaca tanınan okul 17 şubesinde kendisini tercih eden öğrencilerine en hızlı ve etkili şekilde Almanca öğretmeyi hedefler.

Eğitimde istenilen verimi öğrencilerine sağlamak için oldukça sıkı bir disiplin uygular. Hem yetişkin hem de genç yaz programlarının yürütüldüğü merkezlerde öğrencilere dil eğitim olanaklarının yanı sıra çok sayıda çok sportif ve sosyal imkanlar da sunulur.

6. ILSC Dil Okulları

Özellikle Kanada ve Avustralya merkezleriyle ön plana çıkan ILSC, kampüs olanakları, İngilizce eğitimi ve hizmet kalitesiyle 2017’de öğrenciler tarafından oldukça tercih edilen dil okulu olmuştur. 26 yıllık zengin tecrübesi ile fark yaratan ILSC, 2013 ve 2014 yıllarında üst üste en iyi zincir dil okulu seçilmiştir (Study Travel Magazine’s Star Chain School). 

Zengin çeşitliliğe sahip kursları ile ön plana çıkan ILSC’de hangi yeteneğe yönelmek istediğinize göre kurslarınızı şekillendirebilirsiniz. Konuşma becerisinin gelişmesine önem gösteren öğrenciler için tartışma oturumları, konuşma pratiği dersleri, sesletim programları gibi kursların yanı sıra; akademik anlamda gelişim göstermek isteyen öğrenciler için de alana özel İngilizce kursları düzenlenmektedir. Finans alanına yönelik İngilizce kursu, Pazarlama alanına yönelik İngilizce kursu bu kurslara örnektir. Aynı zamanda yaratıcı İngilizce konusu altında; oyunculuk, hikaye anlatımı, sanat ile İngilizce öğretimi gibi kurslara da ILSC kurs programlarında yer verilmektedir. 

Diğer okullardan farklı olarak, sizlere çok farklı konulu dersler sunarak İngilizce öğretmeye yönelen ILSC’yi tercih ederek İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. 

Sizde bunlar ve daha bir çok okulda dil eğitimi almak istiyorsanız, (0212) 227 0 227 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir yada bilgi istek formumuzu doldurabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED