Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Amerika Dil Eğitimde En Popüler Şehirler

Amerika'da Dil Eğitimi İçin Tercih Edilebilecek En İyi 5 Şehir

Amerika gerek yurtdışı dil eğitimi gerekse yurtdışı sertifika programları alanlarında her yıl on binlerce öğrencinin tercih ettiği merkezlerden biridir. Kuruluşları onlarca yıl öncesine dayanan her bütçeye uygun köklü yurtdışı dil okulları, renkli sosyal imkanları, doğal güzellikleri, bütün dünyanın takip ettiği öncü sanat faaliyetleri ile özellikle uluslararası öğrenciler tarafından ilgi görmektedir. Peki Amerika'da dil eğitiminde en popüler şehirler hangileridir? Amerika'da dil eğitimi için öğrenciler en çok hangi şehirleri tercih ediyor? sorularına karşılık olarak aşağıdaki sıralamayı yapmak mümkündür:

1. Los Angeles Dil Okulları

los-angeles-dil-okullari

Kaliforniya eyaletinde bulunan Los Angeles, New York’tan sonra Amerika’nın en kalabalık ikinci şehridir. Son yıllarda bilim ve teknoloji alanında da isim yapmaya başlamış Los Angeles film endüstrisi ile ünlenmiştir. Hollywood, Malibu ve Sunset Boulevard da mutlaka görülmesi gereken muhteşem yerlerdir. Dünyanın ilk on üniversitesi arasında yer alan California Üniversitesinin de bulunduğu bu şehir geniş öğrenci nüfusu ve yaşayan bir günlük hayata sahip olduğu için yabancı öğrencilerin odak noktası haline gelmiştir. 

Yurtdışı dil eğitimi konusunda uzmanlaşmış olan EC Los Angeles, ELS Los Angeles, Kaplan Los Angeles okulları zengin içerikli ders programları, kaliteli alt yapıya sahip öğretmen kadrosu ve eğlenceli gezi seçenekleri ile tam bir Los Angeles deneyimi yaşamanıza olanak sunacaktır.

2. New York Dil Okulları

new-york-dil-okullari

Dünyaca ünlü Özgürlük Anıtı ile Amerika'nın en kozmopolit ve en popüler şehirlerinden biri olan New York'ta yurtdışı dil eğitimi almak sizin için önemli bir deneyim olacaktır. Dünyanın en ünlü sanat merkezlerine ev sahipliği yapması, hiç uyumayan şehir olarak olarak ünlendiği gece hayatı ile sosyalleşmek için bir çok alternatif mevcuttur. Ulaşım ağı oldukça gelişmiş olan New York'ta okul saatleri dışındaki vaktinizde şehrin nabzını yakalayabilir, okul dışında da pratik yapma fırsatı bulabilirsiniz. Bu uluslararası öğrenci popülasyonu oldukça fazla bu şehri dil öğrenmek için idealdir.

Columbia Universitesi New York , ELS New York , EC New York, St.Giles New York en popüler yurtdışı dil okullarının başında gelmektedir.

3. San Francisco Dil Okulları 

san-francisco-dil-okullari

Silicon Valley ile ünlü San Fracisco, teknoloji, finans ve kültür merkezidir. İnsanlarının sıcakkanlılığı, tarihi ve yapısıyla ile de bilinen San Francisco, Kaliforniya’nın batı kıyısında yer alan, muhteşem iklimi ve büyüleyici manzarasıyla tanınır. Golden Gate Köprüsü manzarası hatırlayacağınız bu şehirde Stinson Plajı, Napa ve Sonoma Vadisi gibi bir çok gezi alternatifi bulunur.Bir çok yurtdışı dil okulunun ders dışı aktivite planı dahilinde sunduğu Los Angeles, Hollywood, Disneyland hafta sonu gezileri ile de hep hayalini kurduğunuz yerleri görme imkanı bulabilirsiniz. Tarihi yapılar içerisinde yer alan kaliteli ve tecrübeli Amerika dil okulları, şehrin imkanları ile keyifli ve verimli bir eğitim süreci geçireceğinizden kuşkunuz olmasın. 

Stafford House San Francisco, ILSC San Francisco ve Kaplan San Francisco, şehirde öne çıkan Amerika dil okullarındandır.

4. San Diego Dil Okulları 

san-diego-dil-okullari

Yıl boyunca güneşli San Diego, Amerika’nın doğal güzellikleri ile ün yapmış en büyük dokuzuncu şehridir ve Los Angeles’a iki saat mesafededir. Meksika’ya sınırı olan bir bu sahil şehri olağanüstü plajları ile özellikle yurtdışı dil öğrenimi ile tatilini birleştirmek isteyen öğrenciler için çekici ve eğlenceli bir merkezdir. Yumuşak iklimi yerel insanlarına yansımıştır. Dünyanın en büyük hayvanat bahçesi olan Sea World ve San Diego’nun en ünlü La Jolla Plajı önemli turistik merkezlerindendir.

Kaliteli ve teknolojik eğitim ortamı, uluslararası öğrencilerini çeşitliliği açısından EC San Diego, Eurocentres San Diego ve San Diego State Universitesi en çok tercih edilen Amerika dil okullarındandır. 

5. Boston Dil Okulları

boston-dil-okullari

Boston, Harvard ve Boston Üniversiteleri’nin de bulunduğu Amerika'nın en eski kentlerindendir. Etkileyici mimari güzellikteki tarihi binaları, Güzel Sanatlar Müzesi, Boston Common Buz Pisti, Fenway Park farklı damak tatlarına hitap eder. İstiklal Caddesini andıran Freedom Trail de yürüyüşünüz esnasında şehrin yapısını oluşturan müzelerini, tiyatrolarını, parklarını yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Kings Colleges Boston, Stafford House Boston ve EC Boston şehirde öne çıkan Amerika dil okullarındandır. 

Yurtdışı Eğitim hakkında merak ettiğiniz her şey için bizimle iletişime geçebilirsiniz.Bilgi istek formumuzu doldurarak yada (0212) 227 0 227 numaralı telefonda bize ulaşabilir, yurtdışı eğitim sektöründe öncü danışmanlarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED