Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Yurtdışı Yaz Okulu 2019 Kayıtları Başladı

Yurtdışı Yaz Okulu - 2019 Kayıtlarımız Başladı!

Yurtdışı yaz okulu programları, yaz aylarında üniversiteler veya yatılı kolejler tarafından sunulan bir yandan keyifli vakit geçirirken bir yandan da akademik bilgilerinizi pekiştirmenin mükemmel bir yoludur ve giderek de yaygınlaşmaktadır. Yurtdışında yaz okulu deneyimi sizlere hem kişisel hem de sosyal olarak çok fazla şey katacaktır.

Yurtdışı yaz okulu programları ve içerikleri okuldan okula değişiklik gösterir. Bazı yurtdışı yaz okulları yoğunlaştırılmış İngilizce kursları ve akademik müfredat ders içerikli programlar sunmakta bazıları daha az yoğun ve yaz okuluna katılım gösterdiğiniz ülkeyi ve kültürünü tanıma fırsatı tanıyan kültürel bir program ve dil kursları da sunmaktadırlar. 2 haftadan 8 haftaya kadar kayıt olunabilmektedir.  

Yurtdışında yaz okulu alabileceğiniz ülkeleri ve programlar hakkında bilgi için;

İngiltere yaz okulları, Amerika yaz okulları, Kanada yaz okulları, Malta yaz okulları, Almanya yaz okulları, Fransa yaz okulları ve diğer ülkeler için yurtdışı yaz okulları sayfalarımızı ziyaret edebilir, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İngiltere başta olmak üzere tüm Avrupa'da, Amerika, Kanada, Fransa ve Malta’da oldukça rağbet gören yurtdışı yaz okulu programlarının hakkında size kısa kısa fikir vermek istedik :

Akademik atmosferden ilham alın!


CambridgeOxfordBostonSan FranciscoVancouver… Özellikle dünyanın en iyi öğrenci şehirleri olarak bilinen, önemli üniversite, kolej ve akademik çevrenin yer aldığı ve yıl boyunca uluslararası öğrencilerin uzun veya kısa dönem eğitim programlarına katılım gösterdiği bölgelerdir. Yoğun akademik programların yanı sıra yaz döneminde 7 - 17 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik de bir çok yaz okulu programı alternatifi bulunur.

Öğrenciler University of CambridgeUniversity of Oxford, Boston University, San Francisco State University, University of British Columbia gibi üniversite kampüslerinde eğitim görme fırsatına sahip olurlar. 

Özellikle akademik içerikli yaz okulu programlarından Yoğun İngilizce, IELTS ve TOEFL veya Cambridge Sınavı Hazırlık programları, Hukuk, Tıp, Mühendislik, Bilgisayar ve Bilgi Teknolojileri, Moda ve Tasarım içerikli İngilizce programları üniversite eğitiminin öncesinde alt yapı kazanmayı amaçlayan öğrenciler için bire birdir. 

Deniz, Kum ve Güneşin tadını çıkarın!


Los AngelesBarcelonaMiamiNiceMarbellaMonaco ve Malta Dünya jet-setlerini de ağırlayan bu turistik merkezler yıl boyunca güneşli iklim şartları, yaz aylarında da yüksek sıcaklık ortalamaları, uzun beyaz kumsalları ve renkli sosyal hayatları ile hem yerli yabancı turistleri hem de öğrencileri kendilerine çekerler. 

Köklü dil okulları ve üniversiteler tarafından yürütülebilen bu programlar da öğrenciler dil derslerinden arta kalan zamanlarda yarım ve tam gün gezilerde şehri keşfetme ve yakın konumdaki sahil olanaklarından yararlanma fırsatı bulurlar.

İngilizcenizi geliştirirken, doğayla iç içe olup, temiz havaya doyun!


Almanya - Fransa - İsviçre. Hem eğitim, hem teknoloji hemde yüksek yaşam kalitesi ile bir çok uluslararası öğrencinin ilk tercihlerinden biri haline gelen bu ülkeler genç öğrencilere İngilizce, Fransızca ve Almanca eğitim almaya fırsat tanımaktadır. Almanya yaz okulları, Fransa yaz okulları ve İsviçre yaz okulları programları da kontenjanları da bir önceki yılın kış aylarından itibaren hızlıca dolmaktadır. Yaz okulu programlarının en çok uygulandığı yerler Berlin, Münih, Konstanz, Paris ve Cenevre’dir.

Çoğu Alp Dağları, Cenevre Gölü, Konstanz Gölü manzarasına sahip bu yaz kamplarında öğrenciler kamp tadında yaz okulu programları ile modern ve kaliteli bir çevrede eğitim görürken belli bir yaşam kültürüne de tanıklık ederler. 

Kamp tadında geçen bu yurtdışı yaz programlarında basketbol, yüzme, tenis gibi aktivitelerin yanında tırmanış, hiking, rafting, yelken, binicilik ve daha bir çok açık alan aktivitesi ile öğrencileri oksijene doyduğu oldukça keyifli ve dolu dolu bir yaz geçirme imkanına sahip olurlar. 

Dünyanın en prestijli yaz okullarının Türkiye temsilcisi olan Global Yurtdışı Eğitim ile 2019 yurtdışı yaz okulu programlarına kayıt yaptırarak yaz tatilinizi hem eğlenerek hem de öğrenerek, muhteşem arkadaşlıklar kurarak geçirebilirsiniz. Detaylı bilgi almak isterseniz ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için tek yapmanız gereken bilgi istek formumuzu doldurmak yada bizlere (0212) 227 0 227 numaralı telefondan ulaşmak. Sizi en kısa sürede eğitim danışmanlarımız arayarak merak ettiğiniz, kafanıza takılan konularda bilgilendirecektir. 

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED