Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Yurtdışı Yaz Okulları Kayıtlarına Geç Kalmayın !

Yurtdışı Yaz Okulları nedir? Kimler gidebilir? 

Yurtdışı yaz okulları 8 – 17 yaş arasındaki çocukların ve gençlerin yabancı dillerini geliştirmeleri, yeni yerler görüp yurtdışı eğitim tecrübesi edinmeleri açısından çok önemli bir fırsattır. Yurtdışı yaz okuluna katılan öğrencilerimiz eğitimlerinin dışında kalan zamanlarında yabancı kültürlerden arkadaşlar edinebilir, hayat boyu sürecek dostluklar geliştirebilirler. Ayrıca odalarını, yataklarını toplamak, çamaşırlarını yıkatmak gibi sorumluluklarını kendi kendilerine halletmeleri onları olgunlaştıracak yurtdışı yaz okulunun avantajlarındandır

*** Yurtdışı yaz okulu 2018 kayıtlarımız başladı!

Gün içinde yabancı dil derslerine ek olarak matematik gibi okula destek sağlayacak dersler alabilirler. Buna ek olarak özellikle 14 – 17 gençlere hitap eden üniversite seçimlere katkı sağlayacak yurtdışı yaz okulu programları mevcuttur. Bu programlarda öğrenciler üniversite kampüslerini gezme, üniversite derslerine girme fırsatı bulurlar. Standart dil derslerinin yanında akademik yazma, girişimcilik gibi akademik ve profesyonel hayata yönelik dersler alabilmektedirler. 

Bunun yanında özellikle geliştirmek istedikleri veya profesyonel olarak hedefledikleri futbol, tenis, at binme, eskrim, sörf, kayak, snowboard temalı yaz okulu programları veya sinema-televizyon, fotoğrafçılık, dans da bulunmaktadır. Bu programlarda yine yabancı dil derslerine ek olarak ilgilendikleri konuda kendilerini geliştirme fırsatı yakarlar.  Yaz döneminde yabancı dillerini ilerletirken yaz tatillerini tam anlamıyla doyasıya yaşamak isteyenler ise takvimlerinde yoğun gezi programları bulunan, yazlık bölgelerdeki yurtdışı dil okullarına kayıt yaptırabilirler. 

Bir çok yurtdışı yaz okulu programı genellikle okulların bittiği tarih olan Haziran ayından Eylül ortalarına kadar devam eder. Okuldan okula değişebilmekte birlikte yurtdışı yaz okulu programları en az 1 haftadan başlar 8 haftaya kadar devam eder. Programlar her hafta pazartesi başlar cumartesi sona erer. Okul sunduğu imkanlara göre öğrenciler yurtlarda veya aile yanlarında konaklayabilirler. 

Dünyanın her yerinden uluslararası öğrenci kabul eden yurtdışı yaz okullarının kontenjanları bir hayli sınırlıdır. Bu yüzden erken kayıt indirimi genellikle bulunmaz. Yaz aylarına doğru yurtdışı yaz okulu programları kontenjanları hızla dolmakta ve konaklama seçenekleri de azalmaktadır.
Yaz ortalarında herhangi bir yaz okulu programına kayıt olmak isterseniz vize başvuru sürecinizde göz önüne alındığında tam anlamıyla size hitap eden bir program bulmakta zorlanabilirsiniz. 

Bilgi istek formumuzu doldurarak Global Yurtdışı Eğitim Danışmanlarından size uygun yurtdışı yaz okulları programları hakkında ücretsiz destek alabilirsiniz. Telefon veya mail ile ön görüşme sağladıktan sonra randevu alabilir, ofiste görüşme sağlayabilirsiniz.  


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED