Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Yurtdışı Eğitim Denildiğinde Akla Gelen Ülkeler

Yurtdışı Eğitim Dendiğinde Aklımıza Gelen Ülkeler

Yurtdışı eğitim hangi ülkede daha popüler diye düşünüldüğünde akla birçok ülke geliyor. Gidilebilecek ülke seçenekleri düşünüldüğünde akla gelen ilk soru “Yurtdışında hangi dilde eğitim?” oluyor. Almanca istendiğinde sıralamalar farklı, İngilizce için farklı, Fransızca için farklı ve böyle sayamayacağımız her dil için yurtdışı dil kursları arasında öne çıkan ülkeler var. Herhangi bir ülkede dil eğitimi almanız için başvuru yapacağınız dilde temel olarak belgelendirilebilir bilgiye sahip olmanızdır. 

İngilizce Eğitim

İngilizce dil eğitimi için ülkede sıkça kullanılan dilinin İngilizce olması gerekiyor. İngilizce'yi en sık kullanan ülkeler denin akla İngiltere, Amerika, Kanada, Malta ve Avustralya geliyor. Bu ülkelerin resmi dilleri İngilizce olduğundan İngilizce öğrenmek için en ideal ülkeler olarak görülüyor. Ülkelerin sunduğu avantajlar, vize koşulları yaşam şartları farklılık gösterdiğinden bireyin ekonomik durumuna, sosyal yaşamına, istediği hayata göre seçimler hep değişiyor. Her ülkedeki dil okullarının fiyatları da ülkedeki duruma göre değiştiğinden detaylı bilgilendirilme için yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları ile iletişime geçebilirsiniz.

İngilizcenin anavatanı İngiltere'de dil eğitimi almak için İngiltere dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Almanca Eğitim

Almanca dil eğitimi nerede popüler diye bir soru sorduğumuzda karşımıza Almanya ve Avusturya çıkıyor. İki ülke de anadili Almanca olan ve ülke olarak benzer disipline sahip ülkeler. Almanya, Avusturya ve İsviçre aynı kalitede Almanca dil eğitimi alabileceğiniz ülkeler arasında. 

Almanca Almanya'da öğrenilir, Almanya dil okulları sayfamıza bakabilir, çalıştığımız kaliteli dil okullarına göz gezdirebilirsiniz.

Fransızca Eğitim

Fransızca dil eğitimi tahmin edilebileceği üzere Fransa’da en popüler. Fakat şöyle bir durum var, Fransa harici Fransızca dil eğitimini Kanada’da Montreal’de alabiliyorsunuz. Ülkenin resmi dili Fransızca ve Fransa’daki Fransızca’ya en yakın Fransızca bu şehirde konuşuluyor. Montreal İngilizce dil eğitimini kabul etmiyor; fakat bu şehirde Fransızca dil eğitiminizi rahatlıkla alabilirsiniz. Ek olarak İsviçre'de Fransızca dil eğitimi alabilirsiniz.

İspanyolca Eğitim

İspanyolca dil eğitimine gelince aktif olarak İspanya’da yani yine anavatanında alınan bir eğitim. İspanyolca opsiyonel bir eğitim olarak çıkıyor karşımıza genel olarak. Şirket özel olarak İspanyolca isteyebiliyor, bireyin hobisi olabiliyor. Bu şekilde İspanyolca dil eğitimi ihtiyacı ortaya çıkıyor.

Bu ve diğer dillerde dil eğitimi almak için Global Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı danışmanları ile iletişime geçip gerekli bilgiyi alabilirsiniz. 0212 227 0 227 no’lu telefon numarasından randevu alabilir, yüzyüze görüşme sağlayabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED