Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Valencia'da Dil Eğitimi İçin 5 Neden

Neden Valencia'da İspanyolca Dil Eğitimi Almalısınız?

Hem geçmişten derin izler taşıyan hem de gelişen dünyaya uyum sağlayan bir şehir olarak Valencia, İspanya’nın doğu kısmında konumlanmış durumdadır. “Güç ve kuvvet” anlamına gelen Valencia adını Romalılardan almıştır. İspanya’nın bu güzel şehri tarih boyunca çok fazla kültürün evi olmuştur. Romalılardan Araplara, Hristiyan bir halk olan Aragon Krallığı’ndan İspanyol hakimiyetine pek çok milletin yuvası olan bu şehirde, tarihi doku ve bu dokunun armonisi büyüleyicidir. Tüm bunların yanı sıra bu güzel İspanyol şehri pek çok etkinliğin de adresidir. Dil okuluna gitmek için mükemmel bir tercih olarak görülmektedir. Peki neden Valencia'da İspanyolca dil eğitimi tercih edilmelidir? 

Daha detaylı bilgi için Valencia dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Olağanüstü Tarihi Doku


Valencia tarihi güzellikleri ile ziyaretçilerini büyülemeye devam etmektedir. Birçok millete yurt olmuş bu şehirde farklı farklı kültürlerin izleri bulunmaktadır. Bu farklı kültürlerin güzel karmaşasında ziyaretçilerini karşılayan şehir, özellikle tarih severler için mükemmel bir yer olarak görülmektedir. 

Muhteşem Doğal Güzellikler 


Valencia, muhteşem sahillerin adresidir. Bir Akdeniz ülkesi olan İspanya’nın bu güzel şehrinde ders çıkışlarında ya da hafta sonlarında edindiğiniz arkadaşlarınızla ya da yanınıza kulaklığınızı ve kitabınızı alıp denize gidip sıcak güneşin ve tertemiz suyun tadını çıkarmanız için hiçbir engel bulunmamaktadır. Deniz güzeldir, insanı dinlendirir, insana huzur verir.

Hava Koşulları


Çok soğuk havalarda yaşam şartları daha zor olmaktadır. Usul usul yağan beyaz karın güzelliği kadar güneşin ışıltısı da büyüleyicidir. Soğuk havalar insanları daha çok içeride kalmaya iterken, güneşli havalarda insanlar kendilerini dışarı atıp yaşamın tadını çıkarırlar. Özellikle Valencia’yı keşfetmek, eğlenceli vakit geçirmek isteyen öğrenciler için sıcak hava koşulları sunan Valencia eşsiz bir yerdir. 

Organize Edilen Pek Çok Etkinlik


Valencia pek çok sanatsal, sportif etkinliğe yer vermektedir. Bunun yanı sıra şehirde pek çok festival organize edilmektedir. Çok eğlenceli geçen bu festivallerden birine örnek vermek gerekirse, domates savaşı festivali örnek verilebilir. Herkesin birbirine domates attığı bu festivalde eğlencenin doruklarına varılmaktadır. 

Ekonomik Konaklama İmkanları


Valencia, İspanya’nın hatta Avrupa’nın en ekonomik konaklama olanaklarına sahip şehri olarak bilinmektedir. Aylık olarak 300-350 Euro civarında bulunabilecek konaklamalar öğrenci bütçesine uygunluk göstermektedir. 

İspanya'nın tarihi ve gözde şehri Valencia'da İspanyolca dil eğitimi almak isterseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bilgi istek formu doldurabilir ya da (0212) 227 0 227 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED