Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Kış Dil Okulları ile Unutulmaz Bir Sömestir Tatili

Yurtdışı Kış Dil Okulları

Yurtdışı Kış Dil Okulları, pek çoğumuzun aklına gelmese de sömestr tatilini eğlenerek ve yeni bilgiler öğrenerek geçirebilmemiz açışından oldukça önemlidir. Nasıl öğrenciler yazın sıcağında yurtdışı dil okullarına gidip dil öğreniyorsa kışında buz gibi havaya rağmen unutulmaz bir serüven yaşayarak dil öğrenebilirler. Dinlenmek, bembeyaz karın tadını çıkarmak, dil öğrenmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Okullara minik bir ara veriliyor, ama bu ufak arayı yararlı ve eğlenceli bir şekilde kullanmak da bizim elimizde! Hem farklı bir kültürde dil öğrenirken, hem de dünyanın pek çok noktasından gelen akranlarıyla eğlenceli zaman geçirmek isteyen öğrenciler unutulmaz bir sömestr tatili için yurtdışı kış okullarını tercih ediyor. 

Macera dolu bir serüvene hazır mısınız?

10 yaşından 17 yaşına kadar olan öğrencileri kabul etmekte olan yurtdışı kış dil okulları, öğrencileri yaşları birbirine uygun olacak şekilde gruplara ayırmaktadır. Kış dil okullarında; sanat eseri niteliğindeki doğal güzelliklerin olduğu noktalara; olağanüstü tarihi eserlerin, ilginç bulguların yer aldığı müzelere; gidilen ülkenin farklı güzel şehirlerine geziler düzenlenmesinin yanı sıra ders dışı pek çok aktivite ile de öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlanmaktadır. Düzenlenen pek çok sportif ve sanatsal aktiviteler ile dil öğrenirken aynı zamanda eğlenen öğrenciler, dünyanın çeşitli kültürlerinden gelmiş diğer öğrenciler ile unutulmaz, uzun soluklu dostluklara imza atmaktadırlar. 

İngiltere’de kış dil eğitimi veren okullar:        

o Harrow House Dil Okulu

Ekstra ücret ile tenis, at binme, golf ve su sporları dersleri, ücretsiz; drama workshopları, Harry Potter ve Sherlcok Holmes gibi ünlü filmlerin gösterimi ve yorumlanması, yüzme, bowling, aeroball, Jurassic Coast / Castle, birçok müze gezisi, badminton, basketbol, fitness, futbol, masa tenisi, voleybol ve daha pek çok etkinlik sunmaktadır.

o Bell Dil Okulu

Ünlü İngiliz edebiyatı ile dil öğretimi + Harry Potter Stüdyolarına gezi; bilimsel yöntemler ve buluşlar ile dil öğretimi + Londra Bilim Müzesi’ne gezi; kültürel özellikler ile dil eğitimi + İskoçya kültürü ve Edinburgh gezisi; yaratıcı ve hayal gücüne dayalı yöntem ile dil öğretimi + Harry Potter Stüdyoları ve Madame Tussauds’a gezi; çevre ve dünya ile ilgili olaylar üzerine dil öğretimi + Doğal Tarih Müzesine gezi gibi her hafta farklı temada kurslar ve dans, drama, futbol, gazetecilik, film çekimi gibi seçmeli dersler de sunmaktadır.

o Studio Cambridge Dil Okulu

Punting, bowling, t-shirt tasarımı, müze ziyaretleri, gezi gibi programları içinde barındırmaktadır.

Almanya’da kış dil eğitimi veren okullar ise şunlardır;

o Humboldt - Institut Bad Schussenried Şubesi

Voleybol, soccer, tırmanış duvarı, basketbol, disko, kapalı yüzme havuzu ve tenis kortu, çeşitli yerlere geziler gibi imkanları sunmaktadır.

o Humboldt – Institut Lindenberg Şubesi

Ekstra bir ücret ile kayak dersleri; ekstra ücrete dahil olmadan dağ tırmanışı, basketbol, voleybol, buz pateni, disko, çeşitli noktalara gezi gibi imkanlar sunmaktadır.

Kış dil okullarını tercih eden öğrenciler, sırtlarında çantaları evlerine dönerken; onları geliştirmiş bir dil eğitimini ve muhteşem dostlukların oluştuğu, hep hatırlanacak bir macerayı da yanlarında getirmektedirler.
Siz de bu maceranın bir parçası olmak, pek çok eğlenceli aktivitede yer almak ve hem eğlenip hemde dil öğrenmek için (0212) 227 0 227 no’lu telefondan danışmanlarımız ile iletişime geçebilir veya bilgi istek formumuzu doldurabilirsiniz. Ücretsiz danışmanlık hizmetimizle size en kısa sürede geri dönüş yapmaktayız.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED