Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Kanada'da Çalışma ve Diploma Programları

Kanada'da Çalışma Vizesi Nasıl Alınır?

Üniversite mezunu olma şartı olan programların amacı, yeni ve yetişmiş eleman açığı olan alanlarda uzman yetiştirmek, kalp hastalıkları teşhis uzmanlığı programı, Global Girişimcilik ve e-ticaret, internet sitesi yönetimi, insan kaynakları yönetimi, otel yönetimi ve Film & Video Prodüksiyonu alanlarındaki programların süreleri 10 ay ile 1 yıl arasında değişiyor. Eğitimin başarıyla tamamlanması halinde York College, 1 yıllık çalışma izinli olarak çalışabilecek bir iş bulmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca, Kalp Hastalıkları Teşhis Uzmanlığı Programları hariç diğer programlarda okuyan öğrenciler İngilizce seviyelerini yükseltmek için derslere ücretsiz katılabilmektedirler.

Kanada diploma programları ile 1 yıllık eğitime gidenlere Kanada'dan çalışma vizesi alma şansı doğmaktadır. Kanada'da çalışmak için gerekli olan bu vizeye sahip olmak için diploma programlarına kayıt yaptırabilirsiniz. 

Kanada Diploma Programları

kanada-da-calisma-ve-diploma-programlari

1. Global Girişimcilik ve E-Ticaret

Lisans sonrası eğitimle alınan Global Girişimcilik ve E-Ticaret Programı, son yıllarda hızlı çıkış trendi yakalayan elektronik ticaret ve girişimciliği konusunda uzmanlık eğitimi veriyor. Bir yıllık programa kayıt için gereken şartların başında yine en az 510 TOEFL derecesi ya da karşılığı aranıyor. Lisans eğitimini tamamlamış adayların yanında, bu alanda 3 yıllık tecrübesi olanlarda bu programa başvurabiliyor. Program, yeni ekonomist ve girişimci adaylarını sınıf, laboratuar ve çalışma ortamlarında hazırlıyor.

2. İnternet Sitesi Yönetimi Programı

10 ay süren İnternet Sitesi Yönetimi Programı sadece bilgisayar sistemleri, programcıları, mühendisleri ya da bilgisayar bilimlerinden birinden mezun olanları kapsıyor. Programa başvurmak isteyen adayların kendi alanlarındaki tecrübeleri önemli etkenlerden biri olarak değerlendiriliyor. Ancak diploması olmayan konunun uzmanları için en az birkaç önemli başarısının olması gerekiyor. Program için yine 510 ya da eşdeğeri TOEFL derecesi isteniyor. Programın amacı KOBİ’lerde web programları geliştirilmesi ve yönetimini üstelenecek ara uzman elemanları yetiştirmek.

3. İnsan Kaynakları Yönetimi

Son zamanlarda kariyer açısından Kanada’nın en popüler alanlarından biri olan İnsan Kaynakları Yönetimi Programı, Personel Müdürü, İnsan Kaynakları Müdürü, Endüstri İlişkileri Sorumlusu, Personel Yönetim Sorumlusu, Sendika Yetkilisi ya da Yönetim Eğitmeni gibi alanlarda tam hazırlanmış uzmanları yetiştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca, Ontario, İnsan Kaynakları Profesyonelleri Birliği’nin de desteğini alan 10 aylık bu programa kabul için üniversite mezunu olmak ya da insan kaynakları alanında en az 5 yıl çalışmış olmak ve program için yöneticisinden izin almak gerekiyor. Her programda olduğu gibi 510 TOEFL puanı istemektedir.

4. Otel Yönetimi Programı

Bir yıllık otel yönetimi programı diğerlerinden farklı olarak lise mezunu olanlar için hazırlanmış hızlandırılmış bir seçenek. TOEFL 510 seviyesinin arandığı programda eğitim, sınıfların yanı sıra, yemek hazırlama laboratuarları, bilgisayar laboratuarları ve çeşitli otellerde pratik yapma olanakları sunuyor. Öğrenciler giyim, davranış, masa hazırlanışı gibi spesifik konularda da eğitim alıyor. İngilizce seviyelerini geliştirmek isteyen öğrenciler için York College of IT bünyesinde ücretsiz eğitim alma olanağı sunan program olan Otel Yönetimi Programını tercih edebilirsiniz.

5. Film ve Video Prodüksiyon Programı

Program film ve video çekimlerinden prodüksiyonuna kadar her kademesinde yetenekli uzman yetiştirmek amacıyla hazırlandı. Kabul sınırı olarak en az 510 TOEFL seviyesi gereken programa katılmak isteyenlerin, en az üniversite mezunu olması gerekiyor. Film ve Video Prodüksiyonu Programı’nın ücreti ve detaylı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

6. Kalp Hastalıkları Teşhiş Uzmanlığı Programı

12 aylık lisans sonrası eğitim programı olan Kalp Hastalıkları Teşhis Uzmanlığı Programı uluslar arası tanınırlığı olan Amerikan Medikal Teşhis Uzmanları Denetim Merkezi (ARMDS) tarafından onaylı ve destekleniyor. Programa kayıt olmak için en az 510 TOEFL derecesi ve konuyla ilgili bir alanda üniversite eğitimini tamamlamış olmak gerekiyor. 

Diploma Programları Ne Zaman Başlıyor?

Kalp hastalıkları teşhis uzmanlığı programı isteğe göre değişmekle beraber yılda bir kez yapılırken, Global Girişimcilik ve e-ticaret, internet sitesi yönetimi, insan kaynakları yönetimi, otel yönetimi ve film & video prodüksiyonu programlarına hemen her ay başlanabiliyor.

Dipnot: Bu programlar, almış olduğunuz ders süresine ve türüne göre 10.000 CAD ile 20.000 CAD arasında değişmektedir. Güncel fiyatlar ve programlar için bilgi istek formumuzu doldurarak bizimle iletişime geçebilir yada (0212) 227 0 227 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED