Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere Yaz Okulları Neden Tercih Edilmeli?

İngiltere Yaz Okullarının Tercih Edilme Sebebi

İngiltere yaz okulları, son dönemlerde oldukça popüler olan yaz okulu destinasyonlarından biridir. Veliler, çocuklarını yazın doyasıya eğlenirken bir yandan da İngilizce öğrenmelerini istemekteler ve İngiltere yaz okulu fiyatları ne kadar diye düşünmekteler. İngiltere'de, Cambridge yaz okulları öğrenciler ve aileleri tarafından tercih edilen yaz okulu şehirlerindendir. Okulların kapanması ile başlayan yaz tatili çocukların sevdiği dönemlerden biri olarak görülmektedir. 9 ay boyunca süren eğitimlerinin sona erdiği bu dönemde, kafalarını dağıtıp tatil yapmak isteyen bu minik öğrenciler için yurtdışı yaz okulları çok güzel bir fırsattır. Yurtdışı yaz okulları öğrencilere farklı bir kültürde tatil fırsatı sunarken aynı zamanda, bu ortamda dil öğrenimi imkanını sağlar. Tatil yaparken dil öğrenen öğrenciler muhteşem bir yaz tatili geçirme şansını elde ederler. İngiltere'nin en kaliteleri üniversitelerinde yaz okulu eğitimi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yurtdışı yaz okulları konusunda en çok tercih edilen ülkelerden biri İngiltere’dir. Çeşitli şehirlerinde bulunan kaliteli yaz okulları her yıl dünyanın pek çok noktasından gelip programlara katılım gösteren öğrencileri ağırlamaktadır. 


İngiltere, dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biridir. Aynı zamanda, çok güzel bir ülke olan İngiltere içinde pek çok tarihi ve doğal güzelliği barındırmaktadır. Çok zengin bir kültüre sahip olan ülkede her zaman yapılacak bir etkinlik bulunabilmektedir. Tiyatrodan dünyaca ünlü müzelere düzenlenen gezilere, dünyaca ünlü kitap ve film olan Harry Potter temalı turlardan pek çok sportif etkinliğe ev sahipliği yapan İngiltere yaz okuluna gelen öğrenciler için mükemmel bir yerdir. Buna ek olarak öğrenciler için yaz okullarında düzenlenen pek çok etkinlik mevcuttur. Bunlar arasında tenis, yüzme gibi sportif etkinliklerin yanı sıra geziler, disko geceleri gibi eğlenceli aktiviteler de mevcuttur.

İngiltere İngilizce’nin anavatanıdır. Bir dili anavatanında öğrenmenin de belirli avantajları vardır. En temiz aksan burada duyulacağı gibi, dilin oluştuğu kültür de yakından tanınabilecektir. Aynı zamanda, İngiltere eğitim konusunda benimsemiş olduğu öğretim metotları ile tüm dünyanın ilgisini üzerine çekmektedir. Başarılı öğretim yöntemlerini kullanıp gelecek için daha sağlam adımlar atan öğrenciler yetiştiren İngiltere’de kısa süreli verimli bir dil eğitimi ile oldukça büyük bir yol katedilebilmektedir. 


Bunlara ek olarak, İngilizce konuşulan diğer ülkeler olan Kanada, Amerika ve Avustralya gibi ülkelere oranla İngiltere, Türkiye’ye daha yakın bir noktada bulunmaktadır. Bu durum hem küçük yaşta yurtdışı yaz okuluna giden öğrenciler ve aileleri için daha rahatlatıcı bir fırsat olarak görülmekte hem de ekonomik anlamda daha elverişli bir durum sergilemektedir. 

Bu ve benzer nedenlerden dolayı İngiltere’de yaz okulu en çok tercih edilen eğitim alanlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem oldukça yararlı hem de eğlenceli olan bu eğitim ile İngiltere her yıl yüzlerce öğrenciyi ağırlamaya devam edecek gibi görünüyor. İngiltere yaz okulu 2018 fiyatları belli oldu. Detaylı bilgi ve ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için bilgi istek formu doldurabilir yada bizimle (0212) 227 0 227 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED