Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere Lise Programları

İngiltere Lise Programları ile Geleceğinizi Şekillendirin 

İngiltere Lise Programları ile doğru üniversiteye en kaliteli yurtdışı eğitim ile gidebilirsiniz. Lise süresince İngiltere'de yaşamayı deneyimlemek, erken yaşlarda dünya bakış açınızı genişletmek için nadir bulunan bir fırsattır. İngiltere, dünyadaki en söz sahibi ülkelerden biri olmuştur ve Kuzey Atlantik'te sadece küçük bir ada olmasına rağmen, İngiltere'de kültürel, tarihsel ve sanatsal zenginliğe ev sahipliği yapmaktadır. Akademik alanda hırslı ve iddialı öğrenciler için İngiltere'de lise programı ileriye yönelik atılmış en büyük adım olacaktır.

İngiltere, neredeyse New York kadar büyüklüğe sahip küçük bir ada ülkesidir. Birkaç saat içinde ülkenin bir ucundan diğer ucuna seyahat etmek mümkündür. Birçok yurtdışında lise eğitim programı, öğrencileri ülke genelinde yarım günlük, tam günlük veya hafta sonu gezilerine götürür. Böylece öğrencilere yalnızca eğitim aldıkları bölgeyi değil İngiltere'nin de birçok yerini görme imkanı sunmaktadır. 

İngiltere'nin hem başkenti hemde en kozmopolit şehri olan Londra'da birçok uluslararası yatılı ve gündüzlü lise bulunur. İngiltere lise eğitimi için heyecan verici ve son derece zengin yerlerden biridir. Dünyanın da en küresel şehirlerinden biri olan Londra, dünyanın dört bir yanından öğrencileri ve turistleri kendine çeker. Tower of London, Buckingham Sarayı ve British Museum gibi çeşitli tarihi ve kültürel merkezleriyle birlikte, eğitim programınız ve okulunuz dışında Londra'yı keşfetmek oldukça keyifli olacaktır.

İngiltere'nin yurtdışı lise eğitiminde en çok tercih edilen diğer şehirler Cantenbury, Oxford, Cambridge ve Brighton'dır. Londra kadar karışık kültürleri barındırmayan bu küçük şehirler lise öğrencilerine orijinal İngiliz kültürünü vadeder. İngiliz öğrencilerin ve İngiliz yerel halkında daha yüksek oranda yaşadığı bu bölgeler lise çapındaki öğrencileri için nezih ve güvenli bir atmosfer barındırır . 

İngiltere lise üniformaları, ortalama olarak, İngiltere'deki çoğu lisede üniforma gereklidir. Bununla birlikte, okul kıyafetleri için birçok yönetmelik var. Makul bir şekilde düşük maliyetle mevcut olan her iki cins için adil olmalı ve dinsel özgürlüklere hoş görülebilir olmalıdır. Yine de üniforma gerektirmeyen pek çok liseli de mevcuttur.

Neredeyse tüm İngiliz liseleri, spor, müzik ve sanat, kültür kulüpleri ve akademik gruplar gibi çeşitli ders dışı müfredatları sunar. İngiltere, öğrenci hükumeti, rekabetçi skolastik kulüpleri, bilgili ve iyi öğrencileri besleyen benzer faaliyetler gibi gruplara çok fazla önem vermektedir.

İngiltere'de lise programı düşünüyorsanız ve bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, (0212) 227 0 227 numaralı telefondan danışmanlarımız aracılığıyla ücretsiz destek alabilir yada bilgi istek formumuzu doldurarak sizinle en kısa sürede iletişime geçmemizi bekleyebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED