Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere Dil Okulu İndirimleri

İngiltere Dil Okullarında %60'a Varan İndirimleri Kaçırmayın!

İngiltere’deki en iyi dil okulları 2021 yılı içerisinde eğitim alacak olan öğrenciler için %60’a varan indirimler ile kapılarını tekrar açtı!

Gideceğiniz tarihi fark etmeksizin İngiltere dil okuluna ön kayıt yaparak yerinizi indirimli fiyatlarla rezerve edebilirsiniz. Planlarınızı erkenden yapıp, bir sonraki aşama olan vize işlemleri ve diğer ön hazırlıklar için de kendinize yeterince vakit verebilirsiniz. İngiltere dil okullarında çok çeşitli program alternatifleri bulunmaktadır. Esnek başlangıç tarihlerine sahip standart İngilizce programlarına katılabileceğiniz gibi IELTS, TOEFL gibi sınav hazırlık programlarında İngilizce seviyenizi istediğiniz düzeye getirebilirsiniz. Ayrıca hukuk, dijital pazarlama, sağlık veya işletme gibi mesleğe yönelik çok çeşitli programları ile öne çıkan İngiltere’de eğitim almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

İngiltere’de İngilizce eğitiminizi dünyanın en renkli şehirlerinden biri olan ve İngiltere’nin başkenti Londra’da ya da akademik atmosferi ile sizi büyüleyecek Oxford veya Cambridge’de alabileceğiniz gibi ayrıca hem tatil hem de eğitimi aynı anda yaşamanıza fırsat tanıyacak, uzun kumsalları ve hareketli atmosferi ile Bournemouth veya Brighton’da da alabilirsiniz. Ayrıca dünyanın farklı ülkelerinden gelen kişilerle tanışıp, farklı aksanları da öğrenebilir bununla birlikte kitaplardan ya da internetten okuduğunuz ülkelerin kültürünü yakından keşfetme imkânı bulabilirsiniz.

Peki, neden İngiltere’de İngilizce öğrenmek önemli? Gelin birlikte İngiltere’yi bu denli önemli kılan nedenlerden bazılarına birlikte bakalım.

  • Hepimizin bildiği gibi İngilizce dilinin doğduğu yer İngiltere!
  • Çok eski ve köklü bir tarihe sahip olan İngiltere’nin önemli merkezlerini yerinde keşfetme imkânını bulabilirsiniz.
  • Kolay ulaşım ağına sahip olmasından dolayı bir uçtan diğerine rahatlıkla seyahat edebilir hatta Londra’dan trenle Fransa’ya kolaylıkla gidebilirsiniz.
  • Amerika, Kanada gibi önemli ülkelerde daha çok Uzakdoğulu öğrencilere rastlarken İngiltere’de Avrupalı öğrencilerle daha çok iç içe olursunuz.
  • Türkiye ve Londra arası sadece 4 saat olmasının yanı sıra iki ülke arasındaki saat farkı da epey azdır. Bu sayede aileniz, arkadaşlarınızla daha rahat iletişime geçebilir hatta çalışıyorsanız işlerinizi daha kolay takip edebilirsiniz.
  • İngiltere’de mutlaka kendi zevkinize uygun bir etkinlik bulabilirsiniz. Sayısız müzelerini ziyaret edebilir, dünyaca ünlü müzikallerine katılabilir veya geçmişi çok uzun yıllara dayanan tarihi binalarında opera gösterilerine katılabilir, isterseniz Jazz müziğin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz.
  • Sanat ve kültürün en önemli eserlerinin doğduğu ülke olan İngiltere’de Harry Potter, Sherlock Holmes, Yüzüklerin Efendisi ve Beatles’ı yerinde keşfedebilirsiniz. Ayrıca çoğumuzun izlediği birçok filmin çekildiği sahnelerin sokaklarını ziyaret edip kendinizi bir film setindeymiş gibi hissedebilirsiniz.


Yukarıda örneklerle anlattığımız İngiltere’de İngilizce öğrenmenin de ilerisine gideceksiniz.


indirimli-ingiltere-dil-okullari

İndirimli İngiltere Dil Okulları

Yıl boyunca genel olarak birçok İngiltere dil okulu belirli periyodlarda fiyatlarında indirime gitmektedir. Toplam eğitim sürecinize veya eğitim türünüze göre indirim oranları değişebilmektedir. Tüm İngiltere indirimli dil okulu listemize buradan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz şimdi de İngiltere’nin indirimde olan en iyi dil okullarının bazılarına birlikte göz atalım.

St Giles International Colleges : İngiltere’nin en eski ve köklü dil okullarından olan St Giles’dan Türk öğrencilere özel %35 indirim! İngiltere’de Londra merkez, Londra Highgate, Cambridge, Brighton ve Eastbourne olmak üzere toplam 4 farklı şehirde bulunan St. Giles International’da eğitim süreniz fark etmeksizin indirimden faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca şimdiden 2022 yılı planınızı yapmak istiyorsanız %30 ‘luk indirim ayrıcalığından da faydalanabilirsiniz.

EC English Language Centres : Dünya çapında birçok şehirde İngilizce dil eğitimi sunan önemli zincir okullardan biri olan EC English’den özel %30 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor! İngiltere’nin en önemli 6 farklı şehrinde eğitim imkânı sunan EC English indirimlerini kaçırmadan hemen kayıt olun!

Kaplan International English : Yurtdışı eğitimde 80. Yılını kutlayan Kaplan International’da %30 ‘luk indirim avantajı sizi bekliyor! İngiltere’de toplam 7 farklı şehirde kampüsü bulunan Kaplan’ın sunduğu eğitimden siz de faydalanabilirsiniz. Ayrıca Kaplan International online İngilizce dil kurslarında ise %60'a varan indirimler sunulmakta!

Stafford House International : 1952 yılında kurulmuş en yenilikçi, öncü ve başarılı bir bağımsız kolej olan Cambridge Education Group’un bir parçası olan Stafford House ‘da %30 indirim fırsatı! Londra, Brighton, Cambridge ve Canterbury merkezlerinden birinde yerinizi ayırtmak için acele edin!

İngiltere indirimli dil okulları listesi için tıklayınız.

İngiltere Dil Okulları ve Pandemi Süreci

İngiltere dil okulu programınıza karar vermeden önce maalesef içerisinde bulunduğumuz pandemi dolayısıyla mutlaka bazı sorularınız olacaktır. O halde biraz içinizi rahatlatalım. Hem okullara hem de ülkeye giriş çıkışlarda sıkı önlemler alan, karantina sürecinizden eğitim süresinizin sonuna kadar yanınızda olan ve sorun yaşamamanız için tüm prosedürü layığıyla uygulayan İngiltere eğitimin pek çok aşamasında yüz yüze eğitime geçiş yapan bir ülke olarak dikkat çekmekte. İngiltere’nin aşı konusunda en hızlı ilerleyen ve bu süreci adım adım planlayan ender bir ülke olduğunu biliyor muydunuz?

Ayrıca yıl boyunca bazı İngiltere dil okulları COVID-19 pandemi dolayısıyla zorunlu olan karantina sürecinizden daha az etkilenmeniz için ücretsiz konaklama alternatifleri de sunuyor. Üstelik karantina sürecinizde online İngilizce derslerinize katılım sağlayabilir ve böylece programınız başladığında daha kolay adapte olabilirsiniz. Birçok öğrencinin olduğu gibi sizin de pandemi dolayısıyla bazı endişeleriniz olabilir. İngiltere dil okulları ve İngiltere pandemi sürecin nasıl ilerliyor?

  • İngiltere 08 Mart 2021 tarihinde dil okulları ile birlikte ilköğretim ve lise eğitimi alan öğrencileri için yüz yüze eğitime başladı
  • İngiltere’de bugüne kadar 35 milyondan fazla kişi aşı oldu
  • Aşı olan kişi sayısı ve İngiltere’nin nüfusu dikkate alındığında nüfusun %50’sinden fazlasının aşılandığını anlayabiliyoruz.
  • İngiltere’deki tüm dil okulları İngiliz hükümetinin de verdiği kurallar çerçevesinde bütün pandemi kurallarına uyarak hizmet veriyor.
  • İngiltere’ye giriş yaptıktan sonra karantina sürecinizin daha güvenli geçmesi için dil okulları sizi öğrenci yurtlarında ağırlıyor.


Global Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak bizlerde sizin eğitim sürecinizdeki tüm aşamalarda ve İngiltere’de bulunduğunuz süre boyunca size destek olmaktayız.

İngiltere’deki dil okullarımızı inceleyin, bilgilerinizi bize iletin size özel fiyat teklifini iletelim! Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgi istek formumuzu doldurabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED