Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngilizceyi En Aktif Öğrenebileceğiniz 5 Ülke

İngilizceyi En Aktif Öğrenebileceğiniz 5 Ülke

İngilizce öğrenmenin en etkili yollarından biri de anadili İngilizce olan ülkelerden birinde İngilizce dil eğitimi almaktır. Böylece yalnızca kurs esnasında değil kurs dışı zamanlarda da İngilizce ile iç içe olacaksınız. Peki, İngilizceyi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler hangileri? Sizin için beş tanesini sıraladık bile.

1. İNGİLTERE

İlk sırada tabii ki İngiltere geliyor. Dünyada en iyi 100 okul sıralamasında İngiltere’de bulunan birçok okulu görebilirsiniz. Bunun yanında eğitimin çeşitliliği 7’den 70’e her yaşa göre verdikleri eğitimlerle dil öğrenmek isteyen öğrencilerin ilk tercih ettikleri ülke oluyor. Üstelik dil okulları sürekli denetlendiği için kalitesiz eğitim söz konusu değil. Okullar İngiltere’nin neredeyse tamamına yayılmış durumda. Aksan olarak daha anlaşılır ve kolay anlaşılır olanı için önerimiz İngiltere’nin Güneyi.

2. KANADA

İkinci sırada tabii ki Kanada var. Kanada’da refah seviyesinin yüksek olması da öğrencilere dil öğrenimlerini bu ülkede gerçekleştirebilmeleri açısından avantaj sağlıyor. Ayrıca okul ücretlerine bakıldığında CAD, diğer kurlara göre daha düşük. Bu sebepten aslında öğrencilerin bir nevi göz bebeği haline gelmiş revaçta ülkelerden biri.

3. İRLANDA

Üçüncü sırada yer alan İrlanda, Türkiye’ye 4.5 saat uzaklıkta bulunmaktadır. 25 haftadan fazla dil eğitimi alırsanız aynı zamanda çalışma izni de alabileceğiniz İrlanda, sizlere birçok açıdan avantaj sunuyor. Çalışırken daha fazla dil pratiği yapma imkanı bulabileceğiniz İrlanda’da konuşulanları anlayamazsam gibi hurafelere inanmayın. İrlanda’nın yalnızca kırsal kesiminde anlayamayacağınız bir aksan konuşuluyor. Merkezinde konuşulan İngilizceye hayran bile kalabilirsiniz.

4. AMERİKA

Özgürlükler ülkesi diye adlandırılan Amerika’da çok iyi okullarda alacağınız dil eğitimleri size Türkiye’ye döndüğünüzde birçok kapıyı açacaktır. Bunun yanında en popüler turistik yerlere sahip olmanın dışında Turistik vize ile eğitim alabilirsiniz. Çok seveceğiniz bu öğrenci ülkesi size ingilizceyi hem öğretecek hem de başarının kapılarını size açacak.

5. MALTA

Akdeniz bölgesinde denizi kumu ve güneşi selamlayarak ingilizce öğrenebileceğiniz hem de tatil yapacağınız bir yer Malta. Ekonomik eğitim ücretleri cebinize iyi gelecek. Düzenli ve güvenli bir ülke olmasıyla dikkatleri üzerine toplayan Malta’da birçok kaliteli dil eğitimi alabileceğiniz okul var.

Öte yandan, bu beş ülke dışında da İngilizce eğitim alabileceğiniz Avustralya, Kuzey İrlanda, hatta Güney Afrika’da bile dil eğitimi alabileceğiniz okullar mevcut. Daha detaylı bilgilendirme için ofisimizden randevu ile tecrübeli danışmanlarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilir, web sitemizdeki bilgi istek formunu doldurabilir ya da +90 212 227 0 227 bize ulaşabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED