Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

ILAC Dil Okulu

ILAC Dil Okulu

ILAC Dil Okulu, Vancouver ve Toronto’da yer alan butik tarzı kampüsleriyle dünyanın sayılı kurumları arasında yer almaktadır.

ILAC (International Language Academy of Canada), aydınlık sınıfları ve modern sanatlarla çevrili ortamıyla katılımcılarına eşsiz bir öğrenme ve sosyalleşme imkânı sunmaktadır. ILAC bünyesinde yüksek standartlarda iyi bir dil eğitimi alacağınızdan emin olabilirsiniz. Çünkü tanınmış endüstri kuruluşları tarafından hem iş hem eğitim odaklı birçok akreditasyonu ve üyeliği bulunmaktadır.

  • ALTO (Association of Language Travel Organizations)
  • Language Canada (Kanada’nın Fransızca ve İngilizce dil programları organizasyonu)
  • B.C Private Training Institutions
  • Bildungsurlaub (alman eyaleti tarafından akredite )
  • British Columbia (eğitim kalitesi ve müşteri koruma sembolü)


ILAC Kanada, 40’ın üzerinde İngilizce dışında farklı dillere hâkim olan öğrenci servis ekibiyle çalışmaktadır. Bu sayede 75’den fazla ülkeden gelen öğrenciye daha iyi bir hizmet sunmakta ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaktadır. Eğitim veren öğretmenlerin hepsi üniversite mezunudur ve TESOL eğitimi almıştır. Üstelik tüm öğretmenlerin uzun yıllardan beri deneyimi bulunmaktadır. ILAC College sosyal sorumluluk anlamında da hayır işlerinde yer alarak adından söz ettirmektedir.

ILAC International, en çok ödül alan dil okullarından biridir. Kanada’dan aldığı ödüller dışında Türkiye, İsviçre, Japonya ülkelerinde de çeşitli ödüllere layık görülmüştür. İngilizce eğitiminde mükemmelliği ve katılımcılarının verimliliğini ön planda tutan ILAC, yeni ödüller almaya devam etmektedir. Özellikle 2017-2018-2019 dönemlerinde uluslararası alanlarda aldığı ödüllerle başarılarını taçlandırmayı başarmıştır.

UNESCO’nun dünyanın en yaşanılası şehirleri arasında 3.sırada gösterdiği Vancouver veya Kanada’nın en büyük şehirlerinden Toronto’da ILAC dil okulları ile eğitim imkânı!

ILAC Toronto şehir merkezinde yer almaktadır. 15.000’den fazla restoranı olan ve yılın nerdeyse 305 günü güneşli kenti Toronto’da İngilizce eğitimi ve yükseköğrenim fırsatı!

Hızla yükselen ekonomisi, ılıman iklimi ve Kuzey Amerika’nın 3 en büyük parkı Stanley Park ile adından söz ettiren Vancouver şehri! Sahili, kayak alanları restoranları, yeşili ile hem iyi bir yaşam alanı hem de eğitim için öğrencilerin tercih ettiği popüler yerlerden biridir.

Kanada’nın en büyük dil okullarından olan ve her yıl 16,000 kadar öğrenciyi ağırlayan ILAC Toronto ve ILAC Vancouver programlarının detayları için okumaya devam edin.

ILAC dil okulu, University Pathway, IELTS Hazırlık ve yükseköğrenim programlarıyla ihtiyacınıza göre seçebileceğiniz çok çeşitli eğitim alternatifleri sunuyor.

ILAC language school İngilizce seviyelerini 17’ye böler. 10.seviyeye kadar genel İngilizce eğitimi vermektedir. Bu da Beginner/A1 seviyesinden High-intermediate/ C1‘e kadar olan kısmı kapsamaktadır.

ILAC Dil Okulu Seviyeleri

Ilac dil seviyeleri aşağıdaki tabloda detaylandırılmıştır.

English Levels
English Bands
1
Intro
2
Beginner (A1)
3
4Pre-Intermediate
5
6Intermediate
7
8High Intermediate
9
10Pre Advanced
11
12Advanced
13
14High Advanced
15
16Proficiency
17

ILAC Dil Okulları öğrencileri okulun ilk günü yerleştirme sınavına girer ve İngilizce seviyelerini öğrenirler. Eğer yerleştirme testi sonucu level 9 ise genel İngilizce sınıflarında eğitimlerine başlamaları gerekir. Yerleştirme testi sonucu level 10 ve üstü gelirse Cambridge, Business, IELTS, TOEFL, Pathway gibi ileri seviye kurslarına doğrudan geçiş yapılabilir.

ilac-dil-okullari

ILAC Dil Okulu Yetişkinler için İngilizce Programları (19+ Yaş)

  • Genel İngilizce (30 veya 38 ders /45 dk.)
  • Cambridge Sınav (30 veya 38 ders /45 dk.)
  • IELTS Hazırlık (30 veya 38 ders /45 dk.)
  • İş İngilizcesi (30 veya 38 ders /45 dk.)
  • University Pathway Programları
  • CELPIP (Canadian English Language Proficiency Index Program) Hazırlık kursu


CELPIP testi Kanada’da göçmenlik, vatandaşlık ve profesyonel atama yapılması için uygulanan genel İngilizce testidir. Bilgisayar tabanlıdır ve kolay sonuç alınır. Ayrıca sınav materyallerine online olarak erişilebilir ve sadece Kuzey Amerikan aksanı kullanılır. CELPIP Hazırlık, ILAC tarafından ILAC KISS Virtual olarak online sunulmaktadır. CELPIP hazırlık kursuna katılabilmek için en az level 8 İngilizce bilgisi istenmektedir. CELPIP testinin de kendi not sistemi bulunmaktadır.

Aşağıdaki tabloda CELPIP - IELTS not karşılıklarını bulabilirsiniz.

CELPIP
IELTS
Beginner
Beginner
Pre-Intermediate
Pre-Intermediate
Intermediate
4,0 - 4,5
4
4,5 - 5,0
55,0 - 5,5
65,5 - 6,0
76,0 - 6,5
86,5 - 7,0
9+7,0 - 7,5

ILAC Dil Okulu Gençler için İngilizce Programları (16-18 Yaş)

ILAC College 16-18 yaş grubu öğrencileri içinde İngilizce dil eğitim programı tasarlamıştır. Gençler ortak programlara ek olarak kış ve yaz kampı eğitim programlarında da yer alabilmektedir.

  • Yaz paket programı: (Gold ve Platinum paket olarak 2,3 veya 4 haftalık hem İngilizce hem yaz aktivitelerinin olduğu 15-18 yaş grubu için düzenlenmektedir.)
  • Kış paket programı: (Gold ve Platinum paket olarak 2,3 veya 4 haftalık hem İngilizce hem kış aktivitelerinin olduğu 15-18 için düzenlenmektedir.)


ILAC KISS Programı

ILAC College, özellikle geçtiğimiz yıl hepimizi etkileyen pandemi sürecinden bu yana bazı programlarını ILAC KISS Virtual ile online vermektedir. Programların haftalık 20 veya 12 ders seçenekleri bulunur. Böylece katılımcılar IELTS Hazırlık, University Pathway program ve Genel İngilizce kurslarını kendi ülkelerinden uzaktan eğitim olarak alabilir.

ILAC College University Pathway Programı

ILAC College 87 kolej ve üniversite ile ortaklaşa çalışmaktadır. ILAC College University Pathway (Üniversite Hazırlık) programlarında Öğrencinin İngilizce geçmişi önemli değildir. Her seviyede öğrenci Kanada kolej veya üniversitelerinde eğitim alabilecek seviyeye getirilebilir. Programı tamamlayanlar, IELTS veya TOEFL ek sınavına ihtiyaç olmadan kolej veya üniversite eğitimlerine devam edebilir. Bu programlar hem 19+ hem de 16-18 yaş aralığındaki öğrenciler için uygundur. ILAC College University Pathway programları ve okulun anlaşmalı olduğu partner üniversiteler için ILAC College blog yazımızı inceleyebilirsiniz.

ILAC Dil Okulu IELTS Hazırlık Programı

ILAC College, öğrencilerine IELTS sınavından istedikleri puanı almaları için gereken özgüveni, teknik bilgileri ve becerileri kazandırmaktadır. IELTS, okullar, üniversiteler, işverenler ve meslek kurumları dâhil olmak üzere dünya çapında 9.000’den fazla kuruluş tarafından tanınmaktadır. IELTS belgesinin 2 yıl boyunca geçerliliği vardır.

  • Her bir seviye 8 hafta sürmektedir.
  • Öğrenciler en az 2 hafta süreyle kursa katılım sağlamalıdır.
  • Programın tamamlanma süresi öğrencinin ulaşmak istediği seviyeye göre değişmektedir.
  • Programa katılım için minimum Intermediate (B1) İngilizce dil bilgi şartı beklenmektedir.


ILAC Dil Okulu Fiyatları

ILAC Dil Okulu bünyesinde sunulan Genel İngilizce, Cambridge Sınav, IELTS Hazırlık programları fiyatları aşağıdaki gibidir.

  • 30 Derslik programlar/1-44+ hafta arasında, haftalık 370-315 CAD arasında değişmektedir.
  • 38 Derslik programlar/1-44+ hafta arasında, haftalık 420-370-CAD arasında değişmektedir.


Program süresi uzadıkça haftalık ödenen tutar azalmaktadır. Belirli dönemlerde ILAC College’in uluslararası öğrencileri için sunduğu özel indirimler de bulunmaktadır. İndirimli fiyatları öğrenmek için Global Yurtdışı Eğitim danışmanları ile iletişime geçmeniz yeterli.

ILAC International çatısı altında pek çok eğitim sunulmaktadır. İngilizce eğitimi, sertifika & diploma programları veya üniversite eğitimleriyle ilgili bizi buradan arayabilirsiniz. Dilerseniz bilgi istek formunu doldurarak iletişime geçebilir ya da randevu alarak ofisimizi ziyarete gelebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED