Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

IELTS Eğitiminizi BEET Dil Okulunda Alın

IELTS ve Beet Dil Okulu 

Sınavlar günümüz dünyasında oldukça anılan, konuşulan, tecrübe edilen olgulardır. YGS, LYS, YDS Türkiye’de olanlardan yalnızca bazılarıdır. Özellikle, sınavlar dil alanında gittikçe artış göstermektedir. IELTS de bu sınavlardan biridir. Hem Türkiye’de hem de yurtdışında geçerliliğe sahip olan bu dil sınavı kalitesi oldukça yüksek bir sınav olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sınava hazırlık sürecinde güzel ve etkili bir eğitim almak isteyen öğrenciler için Beet Dil Okulu en iyi tercihlerden biri olacaktır.

Beet Dil Okulu Hakkında

Beet Language Centre adı ile de anılan Beet Dil Okulu İngiltere’nin güzel ve sıcak güney kasabası Bournemouth’ta kurulmuştur. 1979 yılındaki kuruluşundan bu yana kaliteli eğitim vermeyi sürdüren okul çok çeşitli kurslara yer vermektedir. Verdiği kurslarla her yıl pek çok öğrenciye ev sahipliği yapan Beet Dil Okulu öğrencilerini oldukça memnun etmektedir. Butik bir dil okulu olarak, tek şubesinde öğrencileri ile yakından ilgilenmektedir. Genel olarak 150 öğrenciden oluşan öğrenci nüfusu, yaz aylarında 350 öğrenciyi bulmaktadır. Sınıf mevcudu sayısı en fazla 16 kişiden oluşurken, kurslara katılım yaşı genel olarak 18’dir. 


IELTS Konusunda Beet Dil Okulu

IELTS konusunda rakipleri ile arasında büyük fark yaratan Beet Dil Okulu, bu kursu yılın 12 ayı boyunca sunmaya devam etmektedir. B2 ve C1 seviyesindeki öğrencilere yönelik olan IELTS hazırlık kursunda, öğrencinin seviyesine göre değişiklik göstermekle birlikte, 6 ila 12 hafta arasında yarım puanlık bir yol katedilmektedir. Haftalık 20 ders yalnızca IELTS hazırlık kursu alınabileceği gibi, genel İngilizce kursuna ek olarak 4 ya da 8 derslik opsiyonel IELTS dersleri de alınabilmektedir. 

IELTS Hazırlık Kursu Kapsamında Neler Yapılmaktadır?

Uzmanlık kursudur.

Kayıt olmadan önce Beet Dil Okulu tarafından uygulanan teste katılıp seviyenizi öğrenebilirsiniz. 

İhtiyacınız olan akademik kelime bilgisine sahip olursunuz.

Özel sınav teknik bilgilerini öğrenirsiniz.

Geçmiş IELTSlerin yer aldığı bir kitaba sahip olursunuz. 

Okuma beceriniz gelişir ve okumanız hızlanır.

Daha anlaşılır makaleler ve sınav taslakları yazarsınız.

IELTS’e yönelik bir kitaba sahip olursunuz. 

IELTS Hazırlık Kursu Sonunda

Beet Dil Okulu’nda sunulan IELTS hazırlık kursu sonunda, IELTS sınavının gerektirdiklerine, hangi tekniklerin kullanılması gerektiğine daha fazla hakim olup sarf ettiğiniz çaba doğrultusunda istediğiniz puanı elde edersiniz. Bu konuda Beet Dil Okulu üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaktadır. Öğrencilerinden oldukça olumlu geri dönüşler alan okul, diğer kurslarda olduğu gibi IELTS hazırlık kurslarında da başarılı bir öğretim süreci sergilemektedir. 

IELTS ve TOEFL eğitiminizi yurtdışında bulunan en kaliteli dil okullarından almak isterseniz hemen bizimle bilgi istek formu doldurarak ya da (0212) 227 0 227 numaralı telefondan ulaşarak iletişime geçebilirsiniz.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED