Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

EC Malta Dil Okulu

Malta’nın En İyi Dil Okullarından: EC Malta Dil Okulu

Malta, İngilizce’nin iki resmi dilden biri olduğu bir ada ülkesidir. Yıllar boyunca İngiliz sömürgesi olarak kalmış bu sıcak Akdeniz ülkesinde, pek çok dil okulu mevcuttur. Genel olarak buradaki dil okulları, İngiliz dil okullarının buraya da açtığı şubelerinden oluşur. Bu ve geçmişi dolayısıyla Malta dil okullarında benimsenen eğitim şekli İngiliz dil eğitimiyle yakından benzerlik göstermektedir. Pek çok kaliteli okulun yer aldığı bu güzel ülke her yıl dünyanın pek çok noktasından katılım göstermekte olan öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Malta’da dil okulu olarak tercih edilen dil okullarından biri de EC Malta Dil Okulu olarak karşımıza çıkmaktadır. EC Malta dil okulu fiyatları 2017 yılıyla hemen hemen aynı şekildedir. Okulun güncel fiyat listesini öğrenmek için danışmanlarımızdan bilgi istek formumuz aracılığıyla ücretsiz danışmanlık hizmeti talep edebilirsiniz.

EC Malta Dil Okulu Hakkında

Malta’nın popüler şehri St. Julians’ın merkezinde yer alan EC Malta Dil Okulu, büyük bir zincirin halkalarından biridir. EC Dil Okulları İngiltere, Amerika, Kanada gibi yerlerde şubeleri olan kaliteli bir dil okuludur. Bir sınıfta ortalama 10 öğrenci bulunurken, bu sayı en fazla 12 kişi olabilmektedir. Okul; 44 tam donanımlı dersliğin yanı sıra kütüphane, bireysel çalışma odası, öğrenci salonu, kafe ve kocaman bir terasa sahiptir. Her yıl pek çok Türk öğrenci tarafından da tercih edilen okul, her geçen gün yeni başarılara imza atmaktadır. Malta dil okulu 2018 fiyatları ve promosyonları sayfamızdan Malta'nın en popüler okullarının Türk öğrencilere özel yapmış olduğu indirimleri görebilirsiniz.

EC Malta Dil Okulu’nda Organize Edilen Kurslar

EC Malta Dil Okulu kendisini tercih eden öğrencilerine geniş bir yelpazede kurs çeşitliliği sunmaktadır. Sunulan kursları şu şekilde sıralamak mümkündür: 

Genel İngilizce Kursu

Çalışma Amaçlı İngilizce Kursu

Şehirde İngilizce Kursu

Mini Grup Kursları

Akademik Yıl / Dönem 

Cambridge Sınav Hazırlık Kursu

Higher Score- IELTS / TOEFL / TOEIC Kursları

Birebir İngilizce Kursu

50+ Yaşında Olanlar için İngilizce Kursu

EC Malta Dil Okulu’nda Konaklama Seçenekleri

EC Malta Dil Okulu’na katılım gösteren öğrenciler için çeşitli konaklama seçenekleri mevcuttur. Aile yanı konaklaması bunlardan biridir. Aile yanı konaklamasını seçen öğrencilerin okula ulaşımı otobüs aracılığıyla olmaktadır. Diğer bir seçenek olan paylaşımlı öğrenci evi ya da stüdyo daireler EC Malta Dil Okulu’na yürüyüş mesafesinde seçilmiştir. Bu durum öğrencilere ulaşım açısından kolaylık sağlamaktadır, ec malta dil okulu yorumları sayfamıza bakabilir okul hakkında öğrencilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz.

Neden EC Malta Dil Okulu?

Eğlencenin başkenti olarak anılan St Julians’ta konumlanmıştır. 

Pek çok ücretsiz dil atölyesi düzenlemektedir. 

Pek çok ücretsiz gezi ve aktivite programı mevcuttur.

Öğrencileri için tekne turu, Mdina turu, Valetta turu, Comino Adası turu, Gozo Adası turu gibi geziler organize etmektedir. 

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED