Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Dil Eğitiminde Londra'yı Seçmeniz İçin 7 Neden

Londra, dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilerin dil eğitimi için en çok tercih ettiği şehirler arasında üst sıralarda yer almaktadır.  Yaklaşık olarak 200 ülkeden 100.000’den fazla uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapan Londra’nın bu denli popüler olmasının birçok nedeni vardır. Peki Londra'yı neden dil eğitiminde seçmelisiniz. İşte size tam 7 neden! Londra dil okulları sayfamızdan Londra'da çalışmış olduğumuz Londra'nın en iyi ve prestijli dil okulları hakkında detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

Londra'da Dil Eğitimine Gitmek İçin 7 Neden

1. Kaliteli Eğitim

dil-egitiminde-londra-yi-secmeniz-icin-7-neden-1

Londra’da kalite standartları sürekli olarak denetlenen yüzlerce dil okulu vardır. İngilizce dil eğitimi almak isteyen kişinin Londra’da istek ve ihtiyaçlarına cevap veren bir okul ve dil programı bulması oldukça kolaydır.

2. Zengin Tarih ve Kültür

dil-egitiminde-londra-yi-secmeniz-icin-7-neden-2

Yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerin şehir seçiminde dikkat etmesi gereken konulardan biri de şehrin sunduğu kültürel olanaklardır. Londra'da dil eğitimi alırken aynı zamanda yaşadığı şehrin tarihi ve kültürünü yakından tanımak isteyen öğrenciler için Londra ideal seçim olacaktır. 1.000’den fazla müzesi, parkları, tiyatro ve müzikalleri ile Londra öğrencilere zengin bir tarih ve kültürü tanıma fırsatı sunmaktadır.

3. Dünya Sıralamasında Üniversiteler

dil-egitiminde-londra-yi-secmeniz-icin-7-neden-3

Dil eğitimi alırken bir yandan da gelecekteki eğitim planlarına yönelik yatırım yapmak isteyen öğrenciler, içlerinde dünyanın en iyi üniversitelerinin de yer aldığı 45’ten fazla üniversitenin bulunduğu Londra’da dil eğitimi alırken bir yandan da bu üniversiteleri görme imkanına sahip olmaktadır. Londra’daki üniversitelerden 4’ü Times Higher Education’in en iyi 40 üniversitesi sıralamasına girmiştir.

4.Dünyanın Dört Bir Yanından Arkadaşlıklar

dil-egitiminde-londra-yi-secmeniz-icin-7-neden-4

Londra’da dil eğitimi gören öğrenciler, eğitimleri süresince dünyanın birçok farklı ülkesinden gelen öğrencilerle arkadaşlık kurmaktadırlar. Bu arkadaşlıklar sınıf dışında da sürmekte ve dil eğitimi alan öğrencilerin birçok farklı kültürü aynı anda tanımasına imkan sağlamaktadır.

5. Seyahat İmkanı

dil-egitiminde-londra-yi-secmeniz-icin-7-neden-5

Londra’da dil eğitimi alırken, İngiltere’nin farklı bölgelerine seyahat etmeniz oldukça kolaydır. Aynı zamanda, Londra merkeze yaklaşık 45 dakika uzaklıktaki Heathrow havaalanı üzerinden Avrupa’nın birçok noktasına seyahat etmeniz oldukça kolaydır.

6. İngilizce’yi Yaşayarak Öğrenmek

dil-egitiminde-londra-yi-secmeniz-icin-7-neden-6

İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin dili en etkili ve verimli bir şekilde öğrenebilmesi için İngilizce’nin anadil olarak konuşulduğu ülkeleri seçmesi oldukça önem taşımaktadır. İngilizce’nin anavatanı sayılan İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşarken yalnızca okulda değil, günlük yaşamda da İngilizce’yi kullanarak İngilizce pratik yapma şansına sahip olursunuz.

7. Kozmopolit/Çok Kültürlü Yaşam

dil-egitiminde-londra-yi-secmeniz-icin-7-neden-7

Londra, Avrupa Birliği’nin en kalabalık şehirlerinden biridir. Banliyölerdeki yerleşim birimleri ile birlikte nüfusu 12 milyonu bulmaktadır. Birçok farklı millet ve kültürden insanın yaşadığı Londra’da 100’den fazla dilin konuşulduğu tahmin edilmektedir.

Detaylı bilgi almak ve ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için bilgi istek formumuzu doldurabilir yada (0212) 227 0 227 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED