Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Avustralya'da Dil Eğitimi İçin En Popüler 5 Şehir

Avustralya’da Dil Eğitimi İçin En Popüler 5 Şehir

Avustralya’da dil eğitimi konusunda ne durumdadır? Dil eğitimini Avustralya’da almanın avantajları nelerdir? Peki, Avustralya’daki en popüler 5 şehir hangileridir?

Dünyanın en çekici ve güvenli ülkelerinden olan Avustralya İngilizce’nin anadil olarak konuşulduğu ülkelerden biri. Kanguruları ile ünlü olan bu ülke gerek doğal güzellikleri ile gerekse çok çeşitli dil okulları ile her yıl dünyanın pek çok noktasından gelen turistlere ve öğrencilere ev sahipliği yapmakta. Peki, eşsiz bir coğrafyaya sahip olan bu ülkede tatil tadında bir dil eğitimi almak için 5 popüler şehir neresi?

1. Sydney Dil Okulları

avustralya-da-dil-egitimi-icin-en-populer-5-sehir-1

Ilıman bir iklime sahip olan Sydney şehri Avustralya’nın en büyük şehridir. Denizin kıyısındaki bu şehir muhteşem sahilleri ve vahşi yaşam zenginlikleri ile insanları büyülemektedir. ELS Dil Okulu, Ability Dil Okulu, Kaplan Dil Okulu, Embassy Dil Okulu gibi birçok dil okuluna ev sahipliği yapan Sydney her yıl dünyanın pek çok noktasından gelen dil okulu öğrencilerini ağırlamaktadır. Sydney dil okulları sayfamızdan Sydney'de dil eğitimi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

2. Melbourne Dil Okulları

avustralya-da-dil-egitimi-icin-en-populer-5-sehir-2

En ünlü alışveriş merkezlerine ve sanatsal noktalara sahip olan Melbourne şehri, ücretsiz tramvay sistemi ve gelişmiş ulaşım ağı ile şehrin tüm hareketliliğine ulaşmaya olanak sağlar. Büyüleyici müzelere ve canlı bir gece hayatına sahip bu şehre her yıl dünyanın pek çok noktasından öğrenci dil eğitimi amacı ile gelmektedir. Ability Dil Okulu, Kaplan Dil Okulu, Embassy Dil Okulu, Eurocenters gibi pek çok dil okulu bu öğrencilere hizmet vermektedir. Melbourne dil okulları sayfamızdan Melbourne'de dil eğitimi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

3. Brisbane Dil Okulları

avustralya-da-dil-egitimi-icin-en-populer-5-sehir-3

Brisbane dil öğrenirken eğlenmenin tadına varmak isteyenlerin adresidir. Avustralya’nın doğusunda yer alan Brisbane birçok dil okuluna ev sahipliği yapmaktadır. Her yıl Kaplan Dil Okulu, Embassy Dil Okulu, ILSC Education Group gibi birçok dil okuluna yüzlerce öğrenci dil eğitimi amacı ile gelmektedir. Brisbane dil okulları sayfamızdan Brisbane'de dil eğitimi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

4. Perth Dil Okulları

avustralya-da-dil-egitimi-icin-en-populer-5-sehir-4

Avustralya’nın batı kıyısında yer alan Perth şehri insana huzur veren mükemmel bir Avustralya şehridir. Beyaz kumsallarının turkuaz denizle birleştiği Perth şehri dil öğrenirken tatil yapmak için eşsiz bir yerdir. Perth, öğrencilerin dil öğrenirken eğlendikleri bir yer olarak karşımıza çıkmaktadır. Perth dil okulları sayfamızdan Perth'de dil eğitimi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

5. Gold Coast Dil Okulları

avustralya-da-dil-egitimi-icin-en-populer-5-sehir-5

Brisbane şehrinin güneyinde yer alan Gold Coast; upuzun kumsalları, sörf noktaları ile mükemmel bir yerdir. Dream World, Sea World ve Wet’n’Wild gibi tema parklarının yanı sıra büyüleyici yağmur ormanlarına ve türüne az rastlanan bazı kuş türlerine de ev sahipliği yapmaktadır. Gold Coast’ta bulunan dil okullarına her yıl dünyanın pek çok noktasından öğrenci katılım sağlamaktadır. Gold Coast dil okulları sayfamızdan Gold Coast'ta dil eğitimi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Avustralya; kaliteli dil okulları, zengin doğal güzellikleri ve hayatı ile her yıl pek çok öğrencinin tercihi oluyor. 3 ay ve üzeri gidilen dil kurslarında da öğrencilere çalışma izni sunuyor olması, Avustralya’yı öğrenciler için daha da çekici kılmaktadır. Siz de Avustralya’da dil okuluna gitmek ve bu konuda daha fazla bilgi almak istiyorsanız (0212) 227 0 227 no’lu telefondan danışmanlarımız ile iletişime geçebilir veya bilgi istek formumuzu doldurabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED