Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Almanya'nın En Popüler Dil Okulları

Almanya’nın En Popüler Dil Okulları 

Almanya'nın en popüler dil okulları ile Almanca dil eğitimi alabilir, kariyerinize katkı sağlayabilirsiniz. Almanca, yabancı dil olarak dünyada en çok konuşulan dillerin başlarında gelmektedir. Hem eğitim dünyasında hem de endüstri alanında etkin rol oynayan Almanya, yabancılar için Almanca öğrenimini önemli bir hale getirmektedir. Başka bir deyiş ile, bazı eğitim kurumlarında ya da bazı bölümlerin doktora aşamalarında Almanca bilgisinin aranmasının yanı sıra çevirmenlik, mühendislik, ihracat & ithalat gibi alanlarda bu dili bilmek büyük bir avantaj olarak görülmektedir. Bu ve benzeri nedenler ile her yıl pek çok kişi yurtdışı eğitim danışmanlıkları aracılığı ile Almanya’da dil eğitimi almaya gitmektedir. Birçok kaliteli dil okuluna sahip olan Almanya’da, Almanca dil eğitimi konusunda en çok tercih edilen dil okulları şu şekilde sıralanabilmektedir:

Humboldt Institut


1977 yılında kurulmuş olan Humboldt Institut dil okulları’nın Almanya’da ve Avusturya’da şubeleri bulunmaktadır. Almanca dil eğitimi veren köklü zincir dil okullarından biri olan Humboldt Institut, 40 yıldan daha uzun tecrübeye sahiptir. Humboldt Institut dil okulları, bulunan 17 şubesi ile kendisini tercih eden öğrencileri için en hızlı ve etkili şekilde Almanca öğretimini hedeflemektedir. Dil eğitimini her zaman konaklama, boş zaman aktiviteleri ve kurslar içinde olacak şekilde paket halinde sunan Humboldt Institut dil okulları, öğrencilerinin Almanca öğrenirken Alman kültürünü, yaşama tarzını da yakından tanımalarına olanak sağlamaktadır. Genel Almanca’dan executive Almanca’ya, küçük yaş grupları için yaz kamplarından sınav hazırlık kurslarına pek çok Almanca dil programını sunan okul, her yıl pek çok öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Humboldt Institut, yurtdışında Almanca dil eğitimi için en çok tercih edilen dil okullarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Humboldt Institut - Berlin sayfamızdan okul hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Carl Duisberg Centren


Carl Duisberg Centren, Almanya’da Almanca dil eğitimi veren kaliteli dil okulları arasında yerini almaktadır. Berlin, Köln, Münih ve Radolfzell gibi yerlerde şubesi bulunan okul, özellikle yoğun Almanca kursları ile farkını ortaya koymaktadır. Carl Duisberg Centren, bu kaliteli kurslarının yanı sıra, Alman üniversitelerine hazırlık, TestDaF ya da TELC gibi sınavlara hazırlık kursları ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Okulda; yetişkinlere yönelik dil kursları, küçük yaş gruplarına yönelik yaz kampları ve genç yetişkinlere yönelik Almanca dil eğitimi programları mevcuttur. Aynı zamanda; Carl Duisberg Centren’de aile yanı konaklaması, öğrenci yurdu, paylaşımlı öğrenci evleri gibi pek çok farklı konaklama seçeneği bulunmaktadır. 

CDC - Carl Duisber Centren - Berlin sayfamızdan okul hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

DID – Deutsch in Deutschland


Hem küçük yaş grupları için yaz kampları hem de yetişkinler için tüm yıl boyunca düzenlenen dil kursları sunan DID - Deutsch in Deutschland her yıl pek çok Türk öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle küçük yaş grubundaki öğrencilere yönelik organize ettiği yaz kampları ile dikkatleri üzerine çeken DID - Deutsch in Deutschland, Almanya’nın pek çok noktasında şubeye sahiptir. Berlin, Frankfurt, Münih ve Hamburg gibi güzel Alman şehirlerinde yetişkin öğrenciler için dil kursları düzenleyen DID - Deutsch in Deutschland’ın 16 farklı lokasyonda küçük yaş gruplarına yönelik kampları mevcuttur. Konaklama olarak hem aile yanı konaklaması hem de öğrenci yurdu seçeneğini sunması DID - Deutsch in Deutschland’ın tercih edilmesinde etkin rol oynamaktadır. 

DID - Deutsch in Deutschland - Berlin sayfamızdan okul hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

GLS – German Language School


Beş defa Almanya’nın Yıldız Okulu (Star School Germany) seçilen GLS – German Language School, Almanya dil okulları arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Okul kampüsünde yüzme havuzu da bulunan iki otel bulunmaktadır. Bunun yanı sıra öğrenci evleri de konaklama seçeneği olarak öğrencilerin tercihine sunulmaktadır. Berlin’in tam merkezinde bulunmasının yanı sıra, her seviyeye uygun düzenlenen yoğun Almanca kursları da GLS – German Language School’un oldukça tercih edilmesinin sebepleri arasında gösterilebilmektedir. Düzenlenen Almanca kurslarına ek olarak öğrenciler kültürel aktivitelere katılma ve hafta sonu gezilerinde yer alma şansını elde etmektedirler. Bu durum öğrencilerin Almanca öğrenimini sınıfın dışına taşımalarına, dili içselleştirmelerine olanak sağlamaktadır. 

GLS - German Language School - Berlin sayfamızdan okul hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sprachcaffe Languages Plus


30 yıllık tecrübeye sahip olan Sprachcaffe Langauges Plus dil okulları, dünyanın pek çok farklı noktasında birçok farklı dile yönelik eğitim hizmeti sunmaktadır. 28 farklı şubesinde 7 farklı dil eğitimi veren Sprachcaffe Languages Plus dil okulları’nın şubelerinden ikisi de Almanya’da yer almaktadır. Almanya’nın en önemli şehirlerinden olan Münih’te ve Frankfurt’ta konumlanmış olan Sprachcaffe Languages Plus Dil Okulları, Almanca dil eğitimi için en çok tercih edilen ülkeler arasında en başlarda yerini almaktadır. Okul, genel Almanca kurslarının yanı sıra profesyonellere sunduğu kurslarla da oldukça ilgi çekmektedir. Tüm bunların yanı sıra, her yıl küçük yaş gruplarına yönelik kurs programları da düzenlenmekte olup, Almanca öğrenmek isteyenler tarafından büyük ilgi görmektedir. 

Sprachcaffe Languages Plus - Frankfurt sayfamızdan okul hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Almanya'da dil eğitimi alarak Almancanızı geliştirebilir yada öğrenebilirsiniz. Almanya dil okullarımız hakkında bilgi ve fiyat listemizi öğrenmek için bilgi istek formu doldurabilir yada bizlere (0212) 227 0 227 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED