Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Ailece Dil Eğitimi Alabileceğiniz 8 Dil Okulu

Ailece Dil Eğitimi Almak İsteyenler İçin 10 Popüler Yurtdışı Dil Okulu

Yaz tatilleri için bir alternatif olarak anne babalar, yurtdışı dil okullarının aile programlarına kayıt olmayı tercih etmektedirler. Bu programlar özellikle küçük yaştaki çocukların dil eğitimi alması, yurtdışı tecrübesi edinmesi ve aynı zamanda kendileri içinde sunulan dil programları, sosyal, sportif faaliyetlere katılma, ailecek vakit geçirme, çevre, şehir ve ülkelerin gezilmesi, keşfedilmesi bakımından onlar için büyük bir fırsat taşıdığından oldukça talep görmektedir. Ailece yurtdışı dil eğitimi programlarında İngilizce, Almanca, Fransızca ve daha bir çok popüler dili öğrenebilirsiniz. Ailece İngilizce kursu arayanlar için dünyanın en popüler family programı veren okullarını derledik. 

En kaliteli aile yaz okulu programları, özellikle dil eğitimi içinde en çok tercih edilen ülkelerden olan İngiltere, Kanada, Almanya, Fransa ve İspanya’da bulunur.

Aile programları, day program denilen; ailenin konaklamasını okul dışında gerçekleştirebildiği programların yanında, çocukların aileleri ile aynı kampüste dil eğitimi almasını ve konaklamasına olanak sağlayan daha kapsamlı programlarda bulunur. 

St. Giles International 


Aile programları, köklü zincir dil okulunun Brighton, London Central, New York ve San Francisco merkezlerinde yürütülür. 7-15 yaş aralığındaki öğrenciler kabul edilir. Yaz döneminde Aile Programlarında haftada 20 ders, 3 öğleden sonra aktivitesi, 1 tam gün gezi yer alır. Okul, aile ve öğrenciye aile yanlarında çift kişilik odalarda konaklama sunar. Ama aile isterse otel veya daire gibi özel konaklama tercih edebilir.

FLS International 


Yalnızca Amerika’da hizmet veren okulun aile programları ise yalnızca Los Angeles ve Philadelphia şubelerinde verilir. 

6-14 yaş arası öğrencileri aileleri ile birlikte kabul eden okulda programlar Haziran - Temmuz aylarında uygulanır. Otel konaklaması verilir. Küçük yaştaki öğrenciler Amerikan öğrencilerle birlikte eğitim alma şansına sahip olur.

Tamwood Language Centres 


Family English and Activity Camp olarak da geçen program Kanada’da yer alır. Kış döneminde Ocak ayından Vancouver’da katılım gösterilebilecek programları da olan dil okulunun aile programları Temmuz ve Ağustos yaz döneminde Whistler’da uygulanır. Whistler’deki yaz aile programlarına 7-17 yaş aralığındaki öğrenciler kabul edilir. Öğrenci ve aileler Kanadalı aile yanlarında, otel veya yazlık apartmanlarda konaklayabilir. Öğrenciler haftalık 20 ders İngilizce, veliler haftalık 15 ile 32 derse katılım gösterilebilir.

Skola


Londra ve Exeter’de merkezleri bulunan Skola, Parent & Child olarak bahsedilen aile programına yıl boyunca kayıt kabul eder. Belirli bir yaş sınırlaması yoktur. Velinin ve öğrencinin eğitim aldığı merkezler birbirinden farklıdır. 

Veliler yaz boyunca Londra’da ünlü Baker Street’te yer alır. Yılın geri kalan zamanlarında ise yine Londra’nın merkezinde yer alan Camden Yetişkin Okulunda eğitim görür. Öğrenciler ise yaz aylarında SKOLA Gloucester Gate’de, yılın geri kalan zamanlarında ise SKOLA Camden’de eğitim alırlar. Velinin ve öğrencilerin eğitim gördüğü okullar arası yürüyerek 5 dk, otobüs veya metro ile 20 dk mesafede yer alır. Öğrenciler için okul servisi imkanı bulunur. Okul tarafından aile yanı konaklama sunulur. Veli ve öğrenciler konaklamalarını kendileri ayarlayabilirler.

King’s Education


King Eğitim Kurumları bünyesinde Kings Summer programlarından Parent & Child programı İngiltere^de Moreton Hall School bünyesinde gerçekleştirilir. Manchester ve Liverpool’a oldukça yakın mesafede yer alan Shropshire’da yer alan okulda veliler haftalık 15 saat öğrenciler ise haftada 10 saat İngilizce dil eğimi görürler. Temmuz - Ağustos döneminde katılım gösterilebilir. 

3-7 ve 8-13 yaş aralığındaki öğrenciler için özelleştirilmiş iki farklı seçenek bulunur. Aileler ve öğrenciler aynı kampüste yurt konaklaması gerçekleştirir.

Anglo Continental


İngiltere’nin Bournemouth şehrinde yer alan köklü dil okulu Parent & Child programına veliler 10-16 yaş aralığındaki çocukları ile katılım gösterebilir. Velilerin katılım gösterebileceği 30’dan fazla kurs seçeneği vardır. Okul aile yanı konaklama seçeni sunar. Aileler ister hep birlikte ister ayrı ayrı ailelerde konaklayabilir. 10-13 yaş aralığındaki öğrenciler okula ulaşımı kapıdan kapıya servis ile eğitim fiyatına dahil olarak gerçekleştirilir. 13-16 yaşlarındaki öğrenciler için ise ekstra ücret talep edilir.

Humboldt Institute


German for accompanying parents programı olarak geçen bu aile ve çocuk Almanca dil eğitimi programı ile ünlü Alman dil okulunun Wittgenstein Castle merkezinde verilir. 7-10 yaş aralığındaki öğrenciler için uygundur. Haftalık 25 ders Almanca dersi verilir. Temmuz süresince devam eder. Aileler ve öğrenciler aynı binada eğitim görür ve konaklar.

AzurLingua


Fransızca dil eğitimi veren AzurLingua dil okulunda 12-17 yaş aralığındaki öğrenciler için aileleri ile katılabilecekleri aile programları bulunur.  Haftalık 20 ders Fransızca dil eğitimi, tüm gün geziler, akşam aktiviteleri içerikli program önemli turistik merkezleri gezip görme ve yaz mevsiminin keyfini çıkarma fırsatına sahiptirler. Fransa’nın Nice şehrinde yer alır. 2 kişilikten 4 kişiliğe kadar  farklı büyüklükte aileler katılım gösterebilir. Aile ve öğrencilerin beraber veya ayrı ayrı konaklayabileceği aile yanı, rezidans, otel veya apartman seçenekleri bulunur. 

Sizde ailenizle beraber yurtdışında dil eğitimi alabilir ailecek dil ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Ücretsiz danışmanlık hizmetimizle daha detaylı bilgi almak için bilgi istek formumuzu doldurabilir ya da bizlere (0212) 227 0 227 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED