Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Yurtdışı Dil Okullarının Ülkelere Göre Maliyetleri

Yurtdışı Dil Okulları Ücretleri

Yurtdışında dil okulu başvurusu yaparken akıllara en çok takılan konulardan biri maliyeti. Bilinen okulların verdiği eğitimler genel olarak aynı seviyede, eğitim alırken okulun konumu, binası, okula başvuru yapan insanların hangi ülkelerden olduğu önemli bir etken oluyor. Zaten okulda alacağınız eğitimin kalitesini belirleyen de bu. Bunların denk olduğu okullarda maliyet asıl belirleyici öge oluyor.

İngilizce dil eğitimi denilince akla en fazla gelen 6 farklı ülkenin ortalama maliyet hesapları aşağıdaki gibidir:

İngiltere Dil Okulları Ücretleri


İngiltere Dil Okulları’nda 6 aylık eğitim giderleri ortalama 2.500 GBP ile 5.000 GBP arasında değişirken konaklama maliyetleri ise konaklama türüne ve şehir seçimine göre haftalık 100 pound ile 500 pound arasında değişmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için: İngiltere dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Amerika Dil Okulları Ücretleri


Amerika Dil Okulları’nda 6 aylık eğitim giderleri ortalama 4.500 USD ile 7.500 USD arasında değişirken konaklama maliyetleri ise konaklama türüne ve şehir seçimine göre haftalık 150 USD ile 600 USD arasında değişmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için: Amerika dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kanada Dil Okulları Ücretleri


Kanada Dil Okulları’nda 6 aylık eğitim giderleri ortalama 4.500 CAD ile 7.500 CAD arasında değişirken konaklama maliyetleri ise konaklama türüne ve şehir seçimine göre haftalık 150 CAD ile 600 CAD arasında değişmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için: Kanada dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Malta Dil Okulları Ücretleri


Malta Dil Okulları’nda 6 aylık eğitim giderleri ortalama 2.500 EURO ile 3.500 EURO arasında değişirken konaklama maliyetleri ise konaklama türüne ve şehir seçimine göre haftalık 100 EURO ile 350 EURO arasında değişmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için: Malta dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İrlanda Dil Okulları Ücretleri


İrlanda Dil Okulları’nda 6 aylık eğitim giderleri ortalama 3.000 EURO ile 5.000 EURO arasında değişirken konaklama maliyetleri ise konaklama türüne ve şehir seçimine göre haftalık 150 EURO ile 400 EURO arasında değişmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için: İrlanda dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Avustralya Dil Okulları Ücretleri


Avustralya Dil Okulları’nda 6 aylık eğitim giderleri ortalama 5.000 AUD ile 7.000 AUD arasında değişirken konaklama maliyetleri ise konaklama türüne ve şehir seçimine göre haftalık 150 AUD ile 500 AUD arasında değişmektedir.

Daha detaylı bilgi almak için: Avustralya dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu eğitim ve konaklama ücretleri ortalama rakamlardır. Daha detaylı bilgi almak, seçenekleri görmek, yurtdışı dil okulu promosyonlarından yararlanmak için (0212) 227 0 227 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilir veya bilgi istek formumuzu doldurabilir, tecrübeli danışmanlarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED