Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere Yaz Okulu Programları

İngiltere Yaz Okulu Programları Nelerdir?

İngiltere yaz okulu programları, İngiltere'de genel olarak 7- 17 yaş aralığındaki uluslararası öğrencilerin yaz döneminde katılım gösterebileceği programlardır. Yalnızca öğrencilerin İngilizce düzeylerini artırmayı hedefleyen programların yanında, üniversiteye yönelik akademik programlar, profesyonel eğitmenlerden alınan İngilizce ve Spor programları, portfolyo hazırlama gibi üniversitelerin sanat ve tasarım programlarına hazırlayan ve altyapı kazandıran sanat ağırlıklı İngilizce programlar , İngiltere yaz okullarında katılım gösterebileceğiniz programların ana başlıklarıdır. Sizde bu programlardan yararlanmak isterseniz yurtdışı yaz okulu 2018 kayıtlarımız başladı sayfamızı ziyaret edebilir daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen İngiltere Yaz Okulu Programları

Uluslararası öğrencilerin İngiltere, Amerika ve anadili İngilizce olan bir çok ülkeden öğrenci ile de bir araya gelip konuşma pratiği de yapabildikleri bu programlar ve içerikleri aşağıda listelenmiştir:

• Kodlama, Çizim, 3D Tasarım Eğitimi : Kodlama, HTML, CSS, Phyton programlama dilleri kullanımı, Matematiksel teori gibi derslerle bilgi teknolojileri alanında çalışmak isteyen öğrencilere yönelik eğitim programlarıdır.


• Mimarlık ve Mühendisliğe Giriş : Avrupa mimarisinin tarihi, Mimari çizim için matematik ve artistik konseptler , modelleme gibi teknik eğitimlerin yanı sıra önemli mimari örneklerini incelemeye yönelik geziler yer alır. Mühendis olabilmek için gerekli teknik ve analitik yetenekleri kazandıracak  eğitimlerin yanı sıra sunum yapma topluluk önünde konuşma gibi çalışmalarla öğrencilere fikir ve düşüncelerini karşıya aktarma konusunda gerekli özgüveni kazandırma amaçlanır.


• Tıp Eğitimi : Sağlık sektöründe bir kariyer hedefi olan öğrencilere yönelik Anatomi, Biyoloji, Kimya gibi yardımcı bilimlere giriş niteliğinde derslere yer verilir. Öğrencilerin BMAT sınavına yönelik çalışma yapmaları mümkündür.


• IELTS  - Cambridge  Sınava Hazırlık Kursları ve SAT, GMAT Akademik - Üniversite Eğitimi : Liseye yurtdışında devam etmek veya üniversiteyi yurtdışında okumak isteyen uluslararası öğrencilerin özellikle tercih ettiği programlardır. Genel İngilizce ve müfredat içerik eğitimlerinin yanında sınav teknikleri verilir.


• Spor Yaz Kampları : Tenis, Badminton, Binicilik, Su Sporları, Golf, Basketbol, Futbol gibi bir çok alanda profesyonel eğitmenlerin verdiği programlardır. Öğrenciler teknik bilginin yanı sıra sporcu disiplini, anlayış ve mantalitesini kazanır. Takım halinde hareket etme becerisi kazanır.


• Sanat ve Kültür Kampları : Dans, drama, sinema fotoğrafçılık gibi birbirinden eğlenceli eğitimlerin olduğu programlardır.


    Sinema, Fotoğrafçılık Eğitimi : TV ve sinema için filmler, belgesel ve klip çekmek ile ilgilenen öğrencilere  HD Digital Video gibi modern imkanlarla farklı video çekim teknikleri, kurgulama, senaryo yazımı ve storyboarding gibi eğitimler verilir.  

    Moda ve Tekstil Tasarımı Eğitimi : Rekabet seviyesi oldukça yüksek olan bu çevreye girmek isteyen öğrencilere, kendi tasarımlarını yapma,  modanın tarihi, moda yönetimi, gibi konularda altyapı kazandırmak amaçlanır.

    Portfolyo Hazırlama Eğitimi : Sanat, tasarım, mimari  gibi alanlarda üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerin katılım gösterdiği programlardır. Öğrenciler kendi eserlerini, amatör çalışmalarını nasıl bir araya getirecekleri  ve sunacakları konusunda bilgi sahibi olurlar.

    Dans ve Drama Eğitimi : Başlangıç düzeyinden ileri seviyeye sahip her öğrenciye hitap eden programlardır. Öğrencilere temel oyunculuk yetenekleri kazandırma, sahnede vücutlarına ve hareketlerine hakim olma yönünde eğitimler verilir.

    London Explorer Temalı Eğitimler : Gezi Ağırlıklı İngilizce eğitimi ve aktivite programlarıdır.

• İş Dünyasına Özel Eğitimler : Liderlik, girişimcilik ve hukuk eğitimi olmak üzere öğrencilere iş dünyasına adım attıkların zorluk çekmemeleri için verilen eğitim programlarındandır.


    Girişimcilik Eğitimi : Girişimcilik, iş hayatı, modern- bilgi kaynaklı ekonomi, uluslararası iş çevreleri, markalaşma ve pazarlama üzerine çalışmalar, grup çalışmaları, kendi iş projelerini geliştirme gibi eğitimler verilmektedir.

    Hukuk Eğitimi : Başarılı bir avukat yolunda olan öğrencilere hukukun temel ilkelerini öğretme, onların topluluk önünde konuşma, münazara ve analitik düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimler veren programlar, eğitim amaçlı  dava örnekleri ile öğrendiklerini pekiştirme fırsatı sunar. LNAT sınavı hazırlığı imkanı bulunur.

    Liderlik Eğitimi : Öğrencilerin topluluk önünde ikna edici bir şekilde konuşma, münazara, fikir birliği oluşturarak ortak nokta yaratma gibi yeteneklerini geliştirmeye yönelik bir programdır. Eğitimler sonunda öğrenciler belirli tarihi ve güncel konularda bilgi sahibi olur ve fikirlerini ifade edebilme konusunda kendilerine olan güvenleri artar.

Farklı programlar, okullar ve daha detaylı bilgiler için (0212) 227 0 227 numaralı telefondan bize ulaşabilir yada bilgi istek formumuzu doldurabilirsiniz. Ücretsiz danışmanlık hizmetimizle size en kısa sürede geri dönüş yapmaktayız.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED