Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Amerika'nın En Popüler Dil Okulları

Amerika'nın En Kaliteli ve Popüler Dil Okulları 

Yurtdışı dil eğitiminde en popüler ülkeler anadilin İngilizce olduğu ülkeler oluyor. Bu ülkeler de Amerika, İngiltere, Kanada ve Malta ağırlıkla. Her ülkede bir çok dil okulu mevcut. Her dil okulu aynı kalitede eğitim vermiyor, aynı seviyede öğretemiyor. Merdiven altı olarak tabir edilen dil okulları da mevcut. Amerika'da bulunan tüm dil okullarına tıklayarak her eyaletin dil okullarına ulaşabilirsiniz. Amerika’da dil eğitimi almak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği dil okulları hangileri?

- EC English Dil Okulları

Ec English 1991 yılında Malta’da kurulmuş bir dil okuludur. Şu anda 18 merkezde dil eğitimi veren zincir okul EC, her ülkede verdiği kaliteli eğitimi ile ön plana çıkıyor. Verdiği eğitimler genel İngilizce, iş İngilizcesi, yoğun İngilizce ve sınava hazırlık kurslarını kapsıyor. Ek olarak Birebir İngilizce eğitimi ile de özel ders şeklinde eğitim alabiliyorsunuz. Programlarına katılımı yılın her zamanı gösterebilirsiniz. Bazı özel durumlar, promosyonlar mevcut olabiliyor. Miami, Los Angeles, Boston, New York, San Francisco, San Diego, Washington DC gibi eyaletlerde EC English Dil okullarının şubeleri bulunmaktadır.

- Kaplan International Dil Okulları

Kaplan International 75 yılı aşkın tecrübesi olan bir dil okulu. Zincir bir okul ve 8 ülkede 45’in üzerinde şubesi olan bir dil okulu. Her okulun kendine uygun konaklama imkanı ve eğitim sistemi mevcut. Eğitim programları sürekli denetlenmekte olan Kaplan Dil Okulları’nda, genel İngilizce, iş İngilizcesi ve sınavlara hazırlık kursları mevcut. Teknoloji ve inovasyon ile eğitim kalitesini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan Kaplan dil okulları, Amerika’da popüler olan bir diğer dil okuludur.

- ELS Dil Okulları

ELS, 1961’den bu yana dil eğitimi alanında kendini geliştiren bir dil okulu. Amerika’da yer alan var kurslarının çoğunluğu okul kampüslerinde veren ELS Dil Okulları, ağırlıklı olarak akademik İngilizce programlarına yoğunlaşmış durumda. Eleştirel düşünme, sunum, not tutma ve akademik araştırma gibi alanlarda öğrenciyi zorlayıcı bir eğitim sistemine sahip ELS Dil Okulları, sadece İngilizce eğitimi değil akademik hayata hazırlayan bir eğitim de vermekte.

- Stafford House Dil Okulları

1952 yılından bu yana İngilizce eğitimi veren Stafford House dil okulları, güçlü akademik yönetimi, eğitmenlerinin becerileri, dikkatle planladıkları sınıf yerleştirmeleri, sınıf içinde ve okul içinde öğrencilere sağladığı imkanlarla öne çıkmaktadır. Bireysel ilgiyi her zaman en önde tutan Stafford House, bu sayede eğitimin verimliliğini arttırmayı amaçlamaktadır. Genel İngilizce, iş İngilizcesi, kariyere yönelik İngilizce, akademik İngilizce ve diğer programlarıyla her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir.

- Embassy Dil Okulları


Amerika’da üniversite eğitimi, yüksek lisans almak için bir kapı niteliğinde olan okul Embassy English dil okulları. Bu dil okulunun anlaşmalı olduğu okullar ve üniversiteye geçiş için sağladığı imkanlar çok fazla ve bu geçişe odaklanmış durumdalar. Ağırlıkla Kuzey Amerika’da eğitim almak isteyen kişiler tarafından tercih edilen Embassy English ödüllü bir dil okulu aynı zamanda. Sundukları kurslar genel İngilizce, yeni başlayanlara İngilizce, akademik İngilizce, iş ilişkilerini geliştirmeye yönelik İngilizce, tatil ve seyahat için İngilizce gibi çok fazla alanda kurs veren Embassy English, Amerika’daki Dil Okulları arasında önde gelen okullardan biri.

Amerika Dil Okulları ile ilgili detaylı bilgi ve ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilmek için bizimle iletişime geçebilir, promosyonlardan ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED