Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Milano Moda Tasarımı Yaz Kampı

Moda Tasarımı Yaz Kampı – International School of Milan

Yaz ayları, öğrencilerin yeni deneyimlere açık oldukları, keşfetmeye istekli oldukları ve meraklarını tatmin etmek için mükemmel zamanlardır. Bu dönemde, öğrencilerin sınırları zorlayan ve yeni ufuklar açan bir eğitim fırsatı sunan yaz okulları hem veliler hem de öğrenciler tarafından büyük bir ilgi görmektedir.

Yaz okulları, belirli akademik ya da dil eğitimi programları ile akademik alanda farklılık yaratırken aynı zamanda öğrencilerin kişisel gelişimlerine de katkıda bulunmaktadır. Yurtdışı yaz okulları, öğrencilere yeni kültürlerle tanışma fırsatı sunarak öğrencilerin dünya görüşlerini genişletiyor ve farklı bakış açıları kazanmalarını sağlamaktadır. Ayrıca öğrencilerin dil becerilerini geliştirme şansı verirken aynı zamanda uluslararası bağlantılar kurmalarına da olanak tanımaktadır. Yaz okulları, öğrencilere sadece bilgi değil, aynı zamanda unutulmaz deneyimler sunarak, onların hayata daha donanımlı ve kendinden emin bir şekilde adım atmalarına olanak sağlamaktadır. Kısaca yurtdışı yaz okullarında, yeni fırsatlar ve keşiflerle dolu bir dünyanın kapıları gençleri bekliyor.

Öğrencilerin hayatlarında unutulmaz bir deneyim olarak yer alacak yaz okullarının öğrencinin ilgi alanlarına ve hayallerine yönelik olması, yaz okulundan maksimum verim alabilmesi için kaçınılmazdır. Bu yazımızda özellikle moda, sanat ve tasarım alanında tutkulu gençler için, yaratıcılığı, öğrenmeyi ve keşfetmeyi bir araya getiren International School of Milan Moda Tasarımı Yaz Kampı hakkında bilgi vereceğiz.

Ayrıca diğer Avrupa ve İngiltere Yaz Kampları hakkında daha detaylı bilgilere  bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

International School of Milan Fashion Arts & Design Yaz Kampı

International School of Milan Fashion Arts & Design özel eğitimde mükemmelliğin ifadesi olan Inspired organizasyonluğunda sunulmaktadır. ISM Moda sanatı ve tasarımı, genç yeteneklere dünyanın en önde gelen moda merkezlerinden biri olan Milano’da eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır.

Öğrencilerin unutulmaz deneyimlerini yaşayacakları ISM kampüsü Milano merkezine sadece birkaç kilometre uzakta, Baranzate'nin ortasında yer almaktadır. İnternational School Milano’nun en eski okuludur ve kampüs, şehrin prestijli bir simgesidir. 1958 yılında Formiga ailesi tarafından kurulan ISM, öğrencilere yüksek kaliteli eğitim, mükemmel yatılı tesisler ve misafirperver bir ortamın yanı sıra olağanüstü bir akademik başarı sunmaktadır.

Öğrencilerin izleyici değil moda yolculuklarının yaratıcısı olduğu yaz okulunda sektörün önde gelen isimlerinden, Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) öğretim görevlisi ve ünlü moda tasarım danışmanı Nicoletta Morozzi ve NABA öğretim görevlisi ve DoKnit markasının yaratıcısı Lorenza Branzi’den ders alacaklardır. ISM Fashion Arts & Design yaz kampı genç yeteneklerin kendilerini ifade etmelerini, yaratıcılıklarını keşfetmelerini ve hayallerini gerçeğe dönüştürmelerini sağlar. Bu da yaz okulunda, öğrencilere teknik beceriler kazandırmanın yanı sıra, sektördeki yenilikleri takip etmeleri için de bir fırsat sunar.

moda-tasarimi-yaz-kampi

International School of Milan Fashion Arts & Design Programı

Öğrencilerin içindeki tasarımcıyı keşfedecekleri ISM Fashion Arts & Design Yaz okulu 14 gün sürmektedir. Öğrenciler iletişim becerilerini geliştirmek için İngilizce veya İtalyanca eğitim seçeneklerinden birini seçebilirler. İletişim becerileri için 2 dil opsiyonu bulunsa da moda dersleri İngilizce işlenmektedir. Öğrenciler dil becerisi derslerinin ardından kendi moda koleksiyonları için eskiz ve portföyleri üzerinde çalışırlar. Öğleden sonra ise yaratıcılık ve yeni tasarım tekniklerinin çevre bilinciyle harmanlandığı Sürdürülebilir Moda derslerine katılırlar. Dil kursları, sektörün güncel konuları üzerine dersler ve pratik uygulamaların yanı sıra kültürel geziler ve etkinlikler de içeren ISM Fashion Arts & Design zengin aktivite programları, öğrencilere unutulmaz bir yaz deneyimi yaşatır. İnternational School gezileri Milano’nun sanat ve tasarım dünyasını keşfetmeye odaklanmıştır. Günlük gezilerle İtalyan kültürünü yakından tanıyacak olan öğrenciler, aynı zamanda uluslararası bir ortamda farklı kültürlerle etkileşime geçme şansı elde etmektedirler.

International School of Milan Fashion Arts & Design Konaklama

International School of Milan Fashion Arts & Design yaz kampı için öğrencilerine kampüs konaklama seçeneği sunmaktadır. Birinci sınıf kalitedeki odalar, 1,2 ve bir adet 3 kişilik oda seçeneklerine sahiptir. Öğrencilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan odalarda banyolar oda öğrencilerinin ortak kullanımındadır. 7/24 güvenlik ve gözetimin mevcut olduğu kampüs konaklamada odalar, cinsiyet ve yaşa göre ayrılmıştır. Kampüs konaklamada iki adet güvenlikli teras ve gözetimli mini mutfak bulunmaktadır.

International School of Milan Fashion Arts & Design Tarihler ve Fiyatlar

International School of Milan Fashion Arts & Design yaz kampı hakkında tüm detaylara ve fiyat bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

Neden International School of Milan Fashion Arts & Design

ISM Fashion Arts & Design yaz okulu, gençlerin sadece eğitim almakla kalmayıp aynı zamanda farklı kültürleri deneyimleyerek kendilerini geliştirmelerine olanak tanır. Geleceğin trendlerini belirleyecek genç yetenekleri şekillendirirken, onlara ilham verici bir adım atmaları için gereken fırsatları sunar. Aşağıda International School of Milan Fashion Arts & Design tercih etmeniz için nedenleri sıraladık.

  • Inspired Global organizasyonluğunda olması
  • Moda başkenti Milano’da yer alması
  • Öğrencilerin hedeflerini ve kariyer seçimleri için fikir vermesi
  • Sektörün uzman ve yetkin isimlerinin ders vermesi
  • Moda sektöründe yenilikçi ve sürdürülebilir teknikler uygulaması
  • Güvenli kampüs konaklama sunması
  • Çok kültürlü ortamda arkadaşlar edinme fırsatı


International School of Milan Fashion Arts & Design Yaz Kampı 2024 detaylı bilgi için bilgi istek formu doldurabilir ya da bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED