Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Kanada Dil Okulu

Kanada'da Eğitim Alacağınız En İyi Dil Okulları

Yurtdışı dil eğitiminde öncü ülkelerden biri olan Kanada’da yüksek kalite standartlarında dil eğitimi almayı planlıyorsanız, aşağıdaki yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Kozmopolit bir ülke olan Kanada, yurtdışında İngilizce dil eğitimi almak denince ilk akla gelen ve dil eğitiminde oldukça popüler olan bir destinasyondur.

Kuzey Amerika’da yer alan Kanada, içerisinde bulundurduğu gölleri ile dikkat çeken bir ülkedir. Dünyanın en soğuk ülkelerinden biri olmasıyla birlikte muhteşem doğa güzelliklerine de sahiptir. Dünyanın en uzun caddesine, Niagara Şelalesi’ne, en büyük dinozor mezarlıklarına ve hepimizi büyüleyen kuzey ışıklarına Kanada’da şahit olabilirsiniz.

İngilizce ve Fransızca olmak üzere 2 resmi dile sahip olan Kanada, doğal güzelliklerinin yanı sıra ev sahipliği yaptığı dil okulları, liseleri, üniversiteleri, yaz okulları ile öne çıkmaktadır. Özellikle dil eğitimi almak isteyen öğrenciler tarafından en çok tercih edilen ülkeler arasında yer almaktadır. Birbirinden kaliteli ve başarılı olan Kanada dil okulları öğrencilere donanımlı bir dil eğitimi vermektedir.

Kanada’da bulunan dil okullarının çoğu özeldir. Üniversitelere ve devlet okullarında da İngilizce dil eğitimi verilmektedir fakat özel dil okulları daha yaygındır. Birçok dil okulunun Kanada’daki kolejler ve üniversiteler ile çalışmaları bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı dil eğitiminizi tamamladıktan sonra, gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla lisans, yüksek lisans ya da sertifika programlarına geçiş yapma şansına sahip olabilirsiniz.

Kanada’da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için Kanada’da bulunan ve iyi eğitim veren bazı dil okulları aşağıda verilmiştir.

ILAC International Academy

ILAC Kanada dil okulu, yıllardır verdiği kaliteli dil eğitimi ile Kanada’nın en iyi ve prestijli dil okullarından biridir. ILAC International Academy’nin Kanada’da Toronto ve Vancouver şehirlerinde şubeleri bulunmaktadır. Öğrencilerine mükemmel bir eğitim vermeyi amaçlayan ILAC, ihtiyacınıza göre genel İngilizce, yoğun İngilizce, iş İngilizcesi, IELTS/TOEFL sınav hazırlık kursları gibi daha birçok eğitim programını bünyesinde barındırır. Öğrencilerine çeşitli olanaklar sağlayan ILAC, gezi turları, spor etkinlikleri gibi ders dışı aktiviteleri ile hem eğleneceğiniz hem eğitim göreceğiniz muhteşem bir öğrenim süreci sunmaktadır.

Kaplan International Languages

Köklü bir zincir dil okulu olan Kaplan International, yıllardır büyük eğitim tecrübesine sahip oldukça başarılı bir dil okuludur. Kaplan dil okulunun Kanada’da Toronto ve Vancouver olmak üzere 2 şubesi vardır. Kanada hariç İngiltere, Amerika, İrlanda, Almanya, Fransa ve İsviçre’de şubeleri bulunmaktadır. Köklü bir geçmişe sahip olan Kaplan, Kanada’da modern sınıfları ve deneyimli eğitmenleri ile öğrencilerine donanımlı bir dil eğitimi vermeyi hedeflemektedir. Geniş yelpazedeki kurs alternatifleri ile ihtiyacınıza uygun eğitimi en verimli şekilde vermektedir. Sanat gezileri, doğa gezileri ve spor etkinlikleri gibi ders dışında sunduğu oldukça keyifli vakit geçireceğiniz aktiviteleri ile eğlence dolu bir eğitim süreci sunmaktadır.

EC English

İngilizce dil eğitiminde göstermiş olduğu başarı ile öğrenciler tarafından çok fazla tercih edilen dil okullarının başında yer almaktadır. Köklü bir zincir dil okulu olan EC English dil okulunun Kanada’da Toronto, Vancouver ve Montreal olmak üzere 3 şubesi vardır. Ayrıca Kanada dışında Amerika, İngiltere, Malta, İrlanda ve Güney Afrika’da da hizmet vermektedir. Modern ve donanımlı sınıfları, bilgisayar odaları, çalışma odaları ve daha birçok olanağı ile EC English Kanada dil okulları, öğrencilerine kaliteli bir dil eğitimi vermeyi amaçlamaktadır. Çeşitli eğitim programlarına sahip olan EC English’te ihtiyacınıza göre genel İngilizce, yoğun İngilizce, iş İngilizcesi, IELTS gibi sınav hazırlık kursları ve daha fazla alabileceğiniz eğitim programı bulunmaktadır. EC English ile ders dışı sosyal aktiviteleri ile keyifli zaman geçirecek ve Kanada’nın güzelliklerine yakından şahit olma fırsatına sahip olacaksınız.

ILSC Education Group

Kanada’da da Toronto, Montreal ve Vancouver’da şubeleri bulunan ILSC dil okulu, Kanada’nın en prestijli dil okulları arasında yer almaktadır. Kanada haricinde Avustralya ve Hindistan’da da hizmet vermektedir. Öğrencilerine nitelikli ve kaliteli bir dil eğitimi vermeyi amaçlayan ILSC, İngilizce ile birlikte Fransızca dil eğitimi de sunmaktadır. İhtiyacınıza göre iş İngilizcesi, IELTS gibi sınav hazırlık kursları, üniversite hazırlık kursları gibi daha birçok çeşitli eğitim programları bulunmaktadır. Bilgisayar laboratuvarları, öğrenci salonları ve modern sınıfları ile öğrencilerine geniş olanaklar tanımaktadır. Ders dışında şehirleri keşfedeceğiniz gezi turları, doğal güzelliklere şahit olacağınız turlar gibi birçok çeşitli sosyal aktiviteler bulunmaktadır. ELC dil okulu ile hem öğrenerek hem de eğlenerek harika bir öğrenim süreci fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kanada dil eğitimi ve Kanada dil okulları hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilir veya doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz randevu alarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED