Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Dublin Dil Eğitimi

Dublin'de Dil Eğitimi Hakkında

Misafirperverliği ve sıcakkanlılığıyla tanınan bir ülke olan İrlanda’nın doğu kıyısında yer alan Dublin kültür, tarih ve eğitimin merkezi olarak karşımıza çıkmaktadır. Dublin Arnavut kaldırımlı sokakları ile James Joyce ve Oscar Wilde gibi edebiyat devlerinin hikayelerine ev sahipliğinin yanı sıra, çağdaş ve hareketli yapısıyla modern dünyanın merkez üslerindendir. Bu canlı şehir, geçmiş ve bugünün zengin bir uyumunu sergilemektedir. Dublin ayrıca resmi dili İngilizce ile de dünyada gelişmiş dil eğitimi merkezlerindedir.

Dublin dil okulları ve saygın üniversiteleri ile öğrencilere sürükleyici bir deneyim sunmaktadır. Şehrin dört bir tarafındaki kurumlar ikinci dil olarak İngilizce öğrenmek isteyenlere dilsel ve kültürel alışverişi destekleyen bir ortam yaratmaktadır. Dublin dil eğitimi geleneksel sınırları aşarak iletişimsel ve bütüncül bir yaklaşım benimsemektedir.

Dublin’de Yaşam

Tarihle dolu ve kültürel çeşitliliğiyle canlı bir şehir olan Dublin, sosyal dokusunu zenginleştiren dil, kültür ve gelenekle bütünleşmektedir. Liffey Nehri'nin kıyısında yer alan Dublin, Trinity College, Dublin Kalesi ve çağlar boyunca değişimin şahidi olarak duran ve Georgian mimarisi gibi ikonik simge yapılara sahiptir. Dublin eski ve yeninin sorunsuz bir şekilde iç içe geçtiği ve bu uyumun en güzel halidir.

Sosyal ortam, bir dizi tiyatro, nefis yerel yemekler sunan restoranlar, canlı spor mekânları ve şehrin çeşitli mirasını kutlayan festivallerle canlıdır.

Dublin'in yüksek yaşam kalitesi, örnek sağlık hizmetleri, saygın eğitim kurumları, güvenlik önlemleri ve sürdürülebilirlik girişimleri ile kendini göstermekte ve sakinlerin güvenli ve ilerici bir ortamda gelişmesini sağlamaktadır.

Dublin'deki etkin ulaşım sistemleri, iyi planlanmış parkları ve erişilebilir kamusal alanları, kentin tarihi cazibesini korurken sakinlerinin ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Sürdürülebilirlik girişimleri, daha yeşil bir geleceğe olan bağlılığını daha da yansıtmaktadır.

Özünde Dublin, tarih, kültür, modernlik ve sıcaklığın uyumlu bir karışımını kapsamakta ve onu değerli bir küresel destinasyon haline getiren deneyimlerden oluşmaktadır.

Dublin’de Gezilecek Yerler

Müzeler
National Museum of Ireland - Archaeology, EPIC The Irish Emigration Museum, National Museum of Ireland-Decorative Arts & History, Irish Whiskey Museum
Tarihi ve Kültürel Mekanlar
Guinness Bira Fabrikası, Chester Beatty, Abbey Theatre, Trinity College, Viking Theatre, St. Patrick Katedrali
Eğlence
CHQ Dublin, The Comedy Crunch, Temple Bar, Celtic Nights Dinner & Show, The Irish Dance Party, Marlay Park
 Restoran
Cavistons Deniz Ürünleri Restoranı, The Sussex, Sweet Churro, Dollard Market, Eddie Rockets City Diner
 Doğal Güzellikler
Phoenix Park, River Liffey, St. Stephen's Green, Bushy Park, National Botanic Gardens, İveagh Gardens

Dublin Dil Okulları

Dublin'deki dil okulları dilsel keşif için adeta gerçek bir cennettir. Geniş yelpazeli dil eğitimi sunan kurslardan oluşan dil okulları, canlı ve dinamik bir öğrenme ortamını teşvik etmektedir.

Dublin dil okulları, kişiselleştirilmiş ilgi ile dil becerilerini geliştirmeye kendini adamış tutkulu eğitimcilerden oluşan özel bir öğrenme deneyimi sunmaktadır. Öğrenciler, İrlanda'nın zengin mirasıyla iç içeyken, Dublin'in canlı ortamı, öğrenmenin ders kitaplarının ötesine geçtiği genişletilmiş bir sınıf görevi görür.

Dublin'in dil okulları yalnızca dil yeterliliği kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda unutulmaz bir kültürel deneyimle, küresel vatandaşlar da yetiştirir.

İrlanda Dil Okulu Vizesi

Dublin gibi eşsiz bir destinasyonda unutulmaz bir dil eğitimi deneyimi yaşamak için halledilmesi gereken belli prosedürler bulunmaktadır. Bunun ilki İrlanda vize başvurusu olabilir. İrlanda tüm dünya için, popüler dil eğitimi merkezlerinden biri olduğu için vize seçenekleri de buna göre çeşitlilik gösterebilmektedir.

İrlanda’da alacağınız eğitimin süresine bağlı olarak başvuracağınız vize türünü seçebilirsiniz. Şayet İrlanda’da 90 günden az bir eğitim programı planlıyorsanız başvurmanız gereken vize (C) visit student visa’dır. Bu vize ile 90 günden kısa süren eğitimler almanız mümkün ancak bu vize ile İrlanda dil okulu çalışma vizesi almanız mümkün değildir.

Ancak İrlanda’da da üniversite ya da uzun dönem dil okulu eğitimi planlıyorsanız başvurmanız gereken vize türü long-term student visa’dır. Uzun dönem öğrenci vizesinin sunduğu bir avantaj da bulunmaktadır. İrlanda’da bu vize ile ülkemizde İrlanda öğrenci çalışma vizesi olarak da bilinen work and study programından yararlanma fırsatı elde edebilirsiniz. İrlanda öğrenci vizesi hakkında detaylı bilgi için bu link üzerinden blog yazımızı inceleyebilirsiniz.

Dublin En İyi Dil Okulları

Kaliteli ve yüksek standartlara sahip onlarca Dublin dil okulu bulunmaktadır. Ancak bugünkü yazımızda en iyi Dublin dil okulları içerisinden birkaç örnek vereceğiz.

Kaplan Dublin Dil Okulu : 85 yıllık eğitim tecrübesiyle Kaplan International Colleges bünyesinde bulunan kurum, Dublin’de 25 yıllık bir tecrübeye sahip kaliteli ve köklü bir eğitim merkezidir. Kaplan Dublin Dil Okulu özellikle Avrupalı öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Genel İngilizceden Öğretmenler için İngilizceye kadar geniş bir eğitim yelpazesi bulunan Kaplan Dil Okulu hakkında daha fazla bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

EC English Dublin Dil Okulu : 30 yılı aşkın tecrübesiyle uluslararası eğitim kurumu olan EC English Dublin’in en iyi dil okullarından biridir. Türk öğrenciler tarafından en çok tercih edilen dil okullarından olan EC English Dublin Dil Okulu geniş eğitim yelpazesi ve okul dışındaki aktiviteleri ile tercih edilmektedir. EC English Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgi için bu linki inceleyebilirsiniz.

Berlitz Dublin Language Center Dil Okulu : Dublin’de 120 yıllık tecrübeye sahip, eğitim hizmetinde kurumsallığı ilke edinmiş ve dil eğitiminde kendi metoduna sahip Berlitz İnternational Schools dünyanın en köklü dil eğitimi kurumlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Yüksek eğitim standartı ve kişiye özel hızlı ve etkili dil eğitimi ile kurumsal şirketler ve dünyanın her yerinden bireylerce tercih edilen Berlitz Dublin Language Center Dil Okulu hakkında daha fazla bilgi için bu linke göz atabilirsiniz.

Atlas Language School Dublin Dil Okulu : 2003 yılında Dublin merkezli bir eğitim merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Atlas Language School, sunduğu yüksek eğitim kalitesiyle birçok uluslararası öğrenci tarafından tercih edilmektedir. Atlas Language School Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

CES Dublin Dil Okulu : 40 yılı aşkın eğitim tecrübesiyle İngilizce dil eğitimi konusunda yetkin bir konumda bulunan CES Dublin Dil Okulu özellikle Avrupalı öğrenciler tarafından talep görmektedir. Yüksek eğitim standardı ve eğitim dışı sosyal faaliyetleri ile CES Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgiye bu linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz de bu eşsiz Şehir Dublin’de Dil Eğitim ve Dublin Dil Okulları fiyatları için bilgi almak için bilgi istek formu doldurabilir ya da dilerseniz bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED