Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Uygulamalı Yaz Okulu | InvestIN

Uygulamalı Yaz Okulu – InvestIN

Yaz kampları; öğrencilerin yurt dışı deneyimi yaşaması, dünyanın farklı ülkelerinden yeni arkadaşlıklar edinmesi ve en önemlisi dil eğitimi & akademik olarak kendilerini lise ve üniversite eğitimi öncesi hazırlamaları için en yararlı programlardan birisidir. İngiltere, Amerika, Kanada ve Avrupa ülkelerinde düzenlenen yaz kampı programları geniş kapsamlı içerikler sunduğundan öğrencilerin ilgi alanına yönelik programlar bulmak mümkündür.

Bazı yaz okulları standart dil programı sunarken, bazı okullar ise akademik içerikli programlar sunarak öğrencilere çeşitli eğitim fırsatları sunmaktadır. Hem dil hem akademik hem de meslek tecrübesi kazanacağınız farklı bir İngiltere yaz okulu organizasyonu ile karşınızdayız.

InvestIN Uygulamalı Yaz Okulu – University College London (UCL)

Dünya genelinde 35 koleji bünyesinde barındırmasıyla çok uluslu bir yapıya bürünen Dukes Education ile partnerlik içinde olan InvestIN, öğrencilere muhteşem bir deneyim sunmaktadır.

1826 yılında Londra’nın merkezinde kurulan, personel ve öğrenci sayısıyla İngiltere’nin multidisipliner kurumlarından birisi olan University College London (UCL)’de yaz kampı programlarını düzenleyen InvestIN, öğrencilerin İngiltere’de üniversite kampüs atmosferini tatmalarına fırsat tanımaktadır. Öğrenciler 2 hafta sürecek program dahilinde bir modül seçerek, o alanda hem eğitim alacak hem de mesleki tecrübe kazanacaklar. InvestIN yaz kampında 2 farklı yaş grubuna özel programlar sunulmaktadır. 12-14 & 15-18 yaş gruplarına eğitimler verilmekte, 15-18 yaş grubuna özel daha yoğun program da sunulmaktadır. Seçilen modül üzerinden öğrencilerin, meslek tecrübesi edinmesi için ilgili lokasyonlara gidilmekte ve profesyonel çalışanlar ile beraber deneyim kazanması sağlanmaktadır. Aşağıdan yaş grubuna özel sunulan programlar ve detaylarına ulaşabilirsiniz.

12-14 Yaş Grubuna Özel Sunulan Programlar

1) Computer Science : Bu programda; uzmanlarla bilgisayar oyunu tasarlama, son teknoloji bir robotla tanışma ve kendi yazılımınızı tasarlama gibi üst düzey içeriklerle muhteşem bir deneyim yaşayacaksınız. Bunlar haricinde uzmanlarla soru-cevap oturumları, The National Museum of Computing ziyareti, siber güvenlik temalı Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

2) Engineering : Bu programda; uzman mühendislerle beraber kendi roketinizi tasarlama, bir uçağı programlama ve gelecek için bir araba tasarlama gibi programlar hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Ayrıca STEM temalı Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

3) Investment Banking : Bu programda; uzmanlarla küresel piyasalarda işlem yapma, iki küresel şirket arasında yüksek ölçekli bir birleşme gerçekleştirme ve kendi portföyünüzü de oluşturma fırsatı elde edeceksiniz. Bunlar haricinde uzmanlarla soru-cevap oturumları, Londra'nın önde gelen finans bölgesinde tekne turu, sürükleyici Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

4) Medicine : Bu programda; uzman doktorlarla; kardiyopulmoner resüsitasyonu öğrenme, kan testi sonuçlarını okuma ve bir hastanın öyküsünü dinleyerek tedavi yolları önerme gibi uzmanlık alanları hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Siber güvenlik temalı Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

5) Law : Bu programda; uzmanlarla gerçek bir davayı savunmak, masum şüphelileri savunmak ve ticaret hukuk müzakereleri yönetmek gibi tecrübeler edineceksiniz. Program dahilinde yasal bir Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

uygulamali-yaz-okulu-investin-ucl

15-18 Yaş Grubuna Özel Sunulan Programlar

1) Architecture : Bu programda; uzman mimarlarla saha ziyaretleri gerçekleştirme, mimari tasarım stüdyosunda çalışma, kentsel tasarım firmalarına ziyaretler ve kariyer koçluğu gibi tecrübeler edineceksiniz.

2) Art : Bu programda; sanat artistleri ile bir portföyün başlangıcını geliştirme, ikonik Londra galerisine ziyaret, bir animasyon filmi geliştirme, sergi oluşturma & düzenleme ve kariyer koçluğu gibi tecrübeler edineceksiniz.

3) Computer Science : Bu programda; uzmanlarla bilgisayar oyunu tasarlama, son teknoloji bir robotla tanışma ve kendi yazılımınızı tasarlama gibi üst düzey içeriklerle muhteşem bir deneyim yaşayacaksınız. Bunlar haricinde uzmanlarla soru-cevap oturumları, The National Museum of Computing ziyareti, siber güvenlik temalı Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

4) Dentistry : Bu programda; Londra diş hastanesinde çalışma, hastalar ile tanışma, konsültasyon sırasında gölge diş hekimliği ve kariyer koçluğu gibi tecrübeler edineceksiniz.

5) Engineering : Bu programda; uzman mühendislerle beraber kendi roketinizi tasarlama, bir uçağı programlama ve gelecek için bir araba tasarlama gibi programlar hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Ayrıca STEM temalı Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

6) Entrepreneurship : Bu programda; en iyi girişimciler ile birlikte bir iş stratejisi tasarlama, risk sermayedarlarına sunum yapma, yüksek büyüme gösteren Londra Startup’larına ziyaret ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler sizleri bekliyor.

7) Film Making : Bu programda; özgün bir film sahnesi planlama & yönetme, profesyonel ekipmanlar eşliğinde sanal bir prodüksiyon sahnesinde çekim yapma, post-prodüksiyon üzerine bir kurgu stüdyosunda çalışma ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler sizleri bekliyor.

8) Fashion : Bu programda; uzmanlar ile kendi marka ve koleksiyonunuzu oluşturma & tasarımcılardan oluşan bir panelde sunma, profesyonel bir stüdyoda kendi Lookbook’unuzu oluşturma & çekme ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler sizleri bekliyor.

9) Forensic Science : Bu programda; adli tıp bilimcileri ile beraber parmak izi ve kan sıçrama analizi yapma, son teknoloji ile donatılmış laboratuvar ziyaretleri, özel ağ oluşturma oturumları ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler sizleri bekliyor.

10) International Politics : Bu programda; Westminster’da milletvekilleri ile özel resepsiyonda bulunma, FCO ve STK uzmanlarıyla 2 günlük ‘MODEL BM’ deneyimi, eski MI6 ajanları ile interaktif oturumlar ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler sizleri bekliyor.

11) Medicine : Bu programda; uzman doktorlarla; kardiyopulmoner resüsitasyonu öğrenme, kan testi sonuçlarını okuma ve bir hastanın öyküsünü dinleyerek tedavi yolları önerme gibi uzmanlık alanları hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Siber güvenlik temalı Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

12) Investment Banking : Bu programda; uzmanlarla küresel piyasalarda işlem yapma, iki küresel şirket arasında yüksek ölçekli bir birleşme gerçekleştirme ve kendi portföyünüzü de oluşturma fırsatı elde edeceksiniz. Bunlar haricinde uzmanlarla soru-cevap oturumları, Londra'nın önde gelen finans bölgesinde tekne turu, sürükleyici Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

13) Law : Bu programda; uzmanlarla gerçek bir davayı savunmak, masum şüphelileri savunmak ve ticaret hukuk müzakereleri yönetmek gibi tecrübeler edineceksiniz. Program dahilinde yasal bir Escape Room ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler de sizleri bekliyor.

14) Psychology : Bu programda; Londra’daki bir hastanede hastaları muayene etme, Premier Lig stadyumlarını ziyaret ederek spor psikolojisini anlama, simüle edilmiş bir durumda psikolojik uzman olarak hareket edebilme ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler sizleri bekliyor.

15) Vet : Bu programda; hayvan hastanelerinde gölge veterinerlik yapma, yaralara pansuman yapma & müşteri ilişkilerini yönetme, at çiftliğinde at veterineri olarak çalışma ve kişisel kariyer koçluğuna dair içerikler sizleri bekliyor.

Sunmuş olduğu bu muhteşem deneyimlerle öğrencileri hayallerindeki meslek dalıyla buluşturan InvestIN Yaz Okulu hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED