Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Family Program Hakkında

Family Programları

Yaz dönemi gelince ebeveynler, çocuklarının yaz aylarını daha verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri adına tatil programı, kurs, spor ve sanat faaliyetleri gibi birçok alternatif arayışına girmektedir. Siz de çocuklarınızla birlikte hem öğrenerek hem de eğlenerek harika bir yaz tatili alternatifi arıyorsanız aşağıda yer alan yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Öğrencilerin yaz tatillerini hiç sıkılmadan, keyifli vakit geçirecekleri ve muhteşem bir deneyim sahibi olabilecekleri en iyi alternatiflerden biri hiç şüphesiz yaz okullarına katılmaktır.

Yaz okulu nedir? diye soracak olursanız, çocukların yaz döneminde ilgi duydukları sanat, spor ve veya kariyere yönelik alanlarda gelişimlerine büyük katkı sağlayacak, çeşitli aktiviteler ile eğitim aldıkları ve güzel vakit geçirdikleri dönemlerdir. Genellikle Haziran sonu başlayıp Ağustos ayının ortasına kadar süren eğitim programıdır. Günümüzde oldukça popüler olan yaz okulları özellikle de yurt dışında çok fazla rağbet görmekte ve bazı ülkelerde denetimli olarak yürütülmektedir.

Çocukları için yurt dışı yaz okullarına oldukça sıcak bakan ebeveynler için de artık çocukları ile birlikte katılabilecekleri yaz okulu programları bulunmaktadır. Bu programa Family Course adı verilmektedir.

Yurt dışı yaz okullarını görmek ve detaylı bilgi almak için bu linke tıklayarak sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Family Course Nedir?

Family Course, çocukların ve ebeveynlerin birlikte katılabilecekleri yaz okulu programlarına denir. Çocuklar ve ebeveynlerin katılacakları bu yurtdışı yaz okulu programları, katılımcıların hem dil gelişimi açısından hem de sosyal gelişimi açısından oldukça verimli bir katkı sağlayacaktır.

Çocuklarınızın yaz dönemini aktif ve eğlenceli geçirirken de onlara eşlik etmeniz harika bir deneyim olacaktır. Özellikle küçük yaş aralığındaki çocuklar için ebeveynlerinin yanında olması atmosfere daha hızlı adapte olması ve psikolojik açıdan kendisini daha güvende hissetmesi açısından büyük fayda sağlayacaktır. Harika bir eğitim deneyimi edineceğiniz bu program, genel olarak minimum 2 hafta olup 5 hafta üzerine çıkabilmektedir.

Family Course programı ile velilerin de tıpkı öğrenciler gibi İngilizce dil eğitimi dersleri bulunmaktadır. Ders dışında çocukları ile eğlenebileceği birçok sosyal aktivite de family course programı aracılığı ile sunulmaktadır. Siz ve çocuğunuz hem dilinizi geliştirebilir hem de yeni bir ülkeyi bu program sayesinde keşfedebilirsiniz. Konaklama alternatifleri olarak, dilerseniz yerli bir ailenin yanında konaklayıp gideceğiniz ülkenin kültürünü daha yakından tanıma fırsatına sahip olabilirsiniz veya yurt/otel odası tercih ederek, ailenizle baş başa vakit geçirip şehrin tadını çıkarabilirsiniz.

Programın içeriğinde çocuklar kendi yaş grupları ve kendi dil seviyesindeki öğrenciler ile İngilizce dil eğitimini almaktadır. Ders dışında keyifli zaman geçirecekleri sanat ve spor faaliyetleri, gezi turları gibi sunulan birçok sosyal aktiviteler ile eğitimleri daha eğlenceli ve verimli bir hale gelmektedir. Ebeveynler ise genel olarak İngilizce eğitim programlarına katılıp, daha sonra kalan boş vakitlerinde çocukları ile etkinliklere katılmakta veya gittikleri şehri keşfetmeyi tercih etmektedirler.

Aile ve çocuklar için organize edilen Family Course programları için en çok tercih edilen ülkeler başta İngiltere olmak üzere, Malta ve Amerika olarak görünmektedir.

İngiltere, yurt dışı eğitimi denince hiç şüphesiz ilk akla gelen ülkelerden biridir. Yurt dışı yaz okulları family course programı eğitiminde de oldukça başarılıdır ve katılımcılarına kaliteli bir hizmet vermektedir. Dünyanın birçok ülkesinden aile ve çocuk family course programına katılım gösterebilmek için İngiltere’yi sık sık tercih edilmektedir.

İngiltere’de çocuğunuzla iyi bir dil eğitimi alarak aynı zamanda keyifli vakit geçirerek, size harika bir yaz dönemi geçirme imkanı sağlayabilecek birçok family course programı bulunduran yaz okulları bulunmaktadır. İngiltere’de katılabileceğiniz bazı family course programı bulunduran yaz okulları aşağıdaki şekildedir.

Family Course Sunan Okullar

- St. Giles International – London

- St. Giles International – Cambridge

- St. Giles International – Brighton

- Skola English in London

- Frances King School of English – London

- BEDE’S School of Eastbourne

- Anglo Continental – Bournemouth

Biz Global Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak, yurtdışı yaz okulları Family Course programında İngiltere ile profesyonel olarak çalışmaktayız. İngiltere’nin en bilinen ve en prestijli yaz okullarında ebeveynlerinde çocukları ile birlikte katılabilecekleri okulları öğrencilerimize tavsiye etmekteyiz. Hem eğitim alacağınız hem de eğelenerek vakit geçireceğiniz mükemmel bir yaz deneyimi için ihtiyacınıza uygun ülke, okul ve program seçiminde sizlere yardımcı olmaktayız. Ayrıca okul kayıt ve vize başvuru gibi süreçlerde eksiksiz bir şekilde işlemlerinizi tamamlamaktayız.

Family Course programları için daha fazla ve detaylı bilgi almak için bizimle doğrudan iletişime geçebilir veya dilersiniz randevu alarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED