Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Oxford’un En İyi 3 Dil Okulu

Oxford’da Eğitim Alabileceğiniz En İyi 3 Dil Okulu

Oxford; 9. yüzyılda yerleşik bir kasaba olarak kurulmuş ve tarihi dokusuyla İngiltere'nin en güzel şehirlerinden birisi haline gelmiştir. Tarihi Oxford Üniversitesi kampüsleri, müzeleri, genç öğrenci nüfusu, kolay ulaşımı, kafe ve restoranlarıyla Oxford tam bir öğrenci şehridir. Londra’ya ortalama 1 saat 15 dakikalık mesafede bulunan Oxford’da şehir içinde istediğiniz bir yere bisikletle rahatlıkla ulaşabilir, tarihi atmosfere sahip ve İngiliz kültürünü yansıtan kafelerde yorgunluk kahvesi içebilirsiniz. Oxford Üniversitesi ve lise kampüslerinden dolayı tam bir öğrenci şehri olan Oxford, yıl boyu uluslararası öğrencilere dil eğitimi veren Oxford dil okulları ile de dikkat çekmektedir. Londra’ya yakınlığı, sakin diyebileceğimiz atmosferi ve göz ziyafeti sunan üniversite kampüsleri ile Oxford, İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için oldukça popüler bir destinasyon olmaktadır. Eğitim dışında şehir içindeki parklarda huzurlu bir vakit geçirebileceğiniz gibi, günübirlik Londra ve Cambridge şehirlerini de ziyaret edebilirsiniz. İngiltere’de dil eğitimi almayı planlıyorsanız Oxford dil okulları sizin için iyi bir seçenek olacaktır. Aşağıda size tavsiye edeceğimiz Oxford’un En İyi 3 Dil Okulu sıralamasını görebilir, ilgili linklerden okulların program detay ve maliyetlerine ulaşabilirsiniz.

kaplan-oxford

Kaplan International Languages

Kaplan Oxford dil okulu, Amerika kuruluşlu ve dünya çapında birçok şubesi bulunan Kaplan dil okullarının Oxford şubesi olarak hizmet vermektedir. Farklı eğitim teknikleri ve yüksek memnuniyet oranı Kaplan’ı dünya çapında bilinen bir dil okulu organizasyonu yapmıştır. Oxford şubesi ise şehir merkezine 10 dakikalık mesafede bulunmakta, bisikletle rahatlıkla ulaşım sağlayabileceğiniz bir noktadadır. Kaplan Oxford, üniversite kampüslerine ve Thames Nehri’ne de oldukça yakın bir konumda yer almaktadır. Burada dil eğitimi alırken, okulun bahçesinde arkadaşlarınızla keyifle vakit geçirebilir, kafeteryadan atıştırmalık ve içecek temin edebilirsiniz. Kaplan Oxford ayrıca resmi olarak Trinity sınav merkezi olmasıyla da dikkat çekmektedir. Kaplan International Languages Oxford hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

kings-oxford

Kings Education

Kings Oxford dil okulu, İngiltere’de lise, dil okulu ve Amerika’da dil okulu olarak hizmet veren köklü Kings Education’ın Oxford şubesidir. Kings Oxford St Michaels kampüsünde eğitim alan dil okulu öğrencileri, okulun modern olanaklarından yararlanabilirler. Oxford şehir merkezine birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Kings English Oxford, çeşitli müze, üniversite kampüsleri ve ihtiyaç noktalarına yürüme mesafesinde yer almaktadır. Kings Oxford’da genel ve yoğun İngilizce programına katılabileceğiniz gibi, sınav hazırlık programlarına da katılım gösterebilirsiniz. Dileyen öğrenciler ise GAP Year ve üniversite hazırlık programlarına Kings Oxford bünyesinde katılım gösterebilirler. Kings Education Oxford hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

st-clares-oxford

St Clare’s Oxford

St Clare’s College Oxford, yıl boyu IB ve IGCSE eğitimleri veren, 1953 yılında kurulmuş köklü bir kolejdir. Yıl boyu İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrencilere dil okulu programları, yaz aylarında ise yaz okulu programları sunan St Clare’s Oxford kampüsü şehir merkezine 10 dakikalık mesafede yer almaktadır. St Clare's; İngilizce dil eğitimi, IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık kursları ve üniversite hazırlık programlarıyla Oxford’da en çok tavsiye ettiğimiz okullardan birisidir. Kampüs ortamı sunan St Clare’s College, eğitim süresince kampüs olanaklarıyla öğrencilerin keyifli vakit geçirmesine olanak tanımaktadır. Konaklamanızı ise yine St Clare’s bünyesindeki yurtlarda yapabilir, dil okuluna birkaç dakikalık yürüme mesafesiyle ulaşabilirsiniz. St Clare’s Oxford hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Oxford’da dil eğitimi düşünüyorsanız daha fazla dil okulu alternatifi için Oxford Dil Okulları sayfamızı inceleyebilir, diğer şehirlerdeki dil okulları için İngiltere Dil Okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Program detayları, başlangıç tarihleri, maliyetler hakkında daha fazla detay için Global Yurtdışı Eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED