Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Oxford Dil Okulları

Oxford Dil Okulları'nda Dil Eğitimi

İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan Oxford, tarihi ve kültürel açıdan oldukça zengin bir şehir olarak dikkat çekmektedir. Müzeleriyle, galerileriyle, kitapçılarıyla, pazarlarıyla ve pubları ile öne çıkmaktadır. Büyüleyici binaları ve görkemli yapıları Oxford şehrini adeta eşsiz kılmaktadır. Ayrıca dünyaca ünlü neredeyse herkes tarafından bilinen bir seri olan Harry Potter serisindeki birçok sahne de Oxford’da çekilmiştir.

Zengin bir kültürel yapıya sahip olan Oxford yıl içinde her mevsim çok fazla turist çekmektedir. Çok köklü ve dünyanın eski üniversitelerinden biri olan Oxford Üniversitesi’ne ev sahipliği yapan Oxford tam bir öğrenci şehridir diyebiliriz. Oxford, özellikle içerisinde bulundurduğu birbirinden donanımlı ve nitelikli dil okulları ile yurtdışı dil eğitimi için öğrenciler tarafından oldukça tercih edilen şehirlerinden biridir.

Yurtdışında dil eğitimi almak için akla ilk gelen ülkelerden biri olan İngiltere’nin Oxford şehri, İngilizce dil eğitimi için oldukça mantıklı bir karardır. İngilizceyi anavatanında, konuşulduğu yerde, tertemiz ve akıcı bir aksanla öğrenme fırsatınız olacaktır. Çeşitli olanakları ve aktiviteleri ile Oxford dil okulları, size hem öğrenerek hem de eğlenerek dolu dolu bir eğitim süreci imkanı sunacaktır.

İngilizce dil eğitimi açısından oldukça gelişmiş bir şehir olan ve başarılı dil okullarına ev sahipliği yapan Oxford’da öğrenim görmeyi istiyorsanız; Oxford’daki en iyi dil okulları ve dil okulları hakkında bilgi almak için aşağıdaki yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Oxford’un En İyi Dil Okulları

Kaplan International Languages

Büyük bir eğitim tecrübesine sahip olan Kaplan International köklü zincir dil okullarından biridir. İngiltere’de Oxford dışında Londra, Cambridge, Manchester ve daha fazla şehirde şubeleri yer almaktadır. Ayrıca Amerika, Kanada, İrlanda, Fransa, Almanya ve İsviçre’de de hizmet vermektedir. İhtiyacınıza göre kayıt yaptıracağınız Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Sınav Hazırlık Kursları ve daha birçok program bulunmaktadır. Geniş olanak ve eğlenceli aktiviteleri ile Oxford Kaplan size harika bir eğitim süreci sunacaktır. Şehir merkezine yakın olması ile ATM, market, restoran gibi lokasyonlara ulaşılması oldukça kolaydır. Aile yanı ve öğrenci yurdu gibi konaklama seçenekleriniz vardır.

Oxford Kaplan Dil Okulu hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kings Education

1957 yılında kurulan Kings Education ilk olarak 1957 yılında Bournemoth’da kurulmuştur. British Council ve English UK tarafından akredite edilmiş olan Kings Education dil okulları, Amerika’nın önemli şehirlerinde yer almaktadır. Ayrıca İngiltere’nin de Oxford, Londra ve Brighton gibi şehirlerinde şubeleri bulunmaktadır. Dil eğitiminde önemli bir deneyime sahip olması ve bünyesinde barındırdığı çeşitli eğitim programları ile Kings Education Oxford öğrenciler tarafından oldukça rağbet gören dil okullarından biridir. Modern sınıfları, sosyal aktiviteleri ile harika vakit geçireceğiniz bir dil eğitimi sizleri beklemektedir. Etkileyici kültürel yapıları ve eğlence mekanlarıyla Oxford’u gezerek hem eğlenecek hem de İngilizcenizi geliştirme fırsatı bulacaksınız. Konaklama olarak; aile yanı, öğrenci yurdu ve öğrenci evi gibi konaklama alternatifler bulunmaktadır.

Oxford Kings Education hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

St Clare’s Oxford

1953 yılında kurulan ve köklü bir kolej olan St Clare’s Oxford, 1998 yılından beri Bardwell Road kampüsünde yetişkinler için İngilizce kursları ve akademik kurslar sunmaktadır. Sunduğu prestijli İngilizce dil eğitimi ile dünyanın birçok farklı ülkesinden uluslararası öğrenci ağırlamaktadır. Eğitim programında Genel-Yoğun İngilizce kursu, Üniversite Hazırlık kursu, IELTS ve Cambridge sınav hazırlık kursları bulunmaktadır. St. Clare’s geniş olanakları ve birbirinden eğlenceli ders dışı aktiviteleri ile öğrencilerine muhteşem bir eğitim deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Aile yanı ve öğrenci yurdu konaklama alternatifleri bulunmaktadır.

St Clare’s Oxford Dil Okulu hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Neden Oxford Dil Okullarını Tercih Etmelisiniz?

  • İngilizceyi konuşulduğu yerde öğrenerek sürekli dile maruz kalırsınız.
  • Temiz ve akıcı bir aksanla öğrenirsiniz.
  • Yüksek standartlarda kaliteli dil okullarında eğitim alırsınız.
  • Oxford şehrinin tarihi ve turistik güzelliklerini keşfedersiniz.
  • Birçok farklı ülkeden ülkeden gelen öğrencilerle arkadaşlık kurarsınız.
  • İngiliz kültürünü yakından tanırsınız.


Daha fazla Oxford dil okullarını görmek ve bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilir veya doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz randevu alarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED