Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Neden İngiltere Dil Okullarını Tercih Etmelisiniz?

Neden İngiltere Dil Okullarını Tercih Etmelisiniz?

5. yüzyılda İngiltere’de ortaya çıkan, dünyada bazı ülkeler tarafından ana dil olarak kabul edilmiş çok kültürlü bir dil olan İngilizce, sonrasında oldukça popüler hale gelmiş ve günümüzde dünyanın en çok konuşulan dilleri arasına girmiştir.

Günümüzde birçok kişi İngilizcenin ana vatanı olan ve farklı aksanıyla dikkat çeken İngiltere’de dil eğitimi almak veya turistik amaçla ziyaret etmek için hayaller kurmaktadır. Çekilen filmler ve diziler sayesinde oldukça popülerleşen üniversite ve lise kampüsleri de İngiltere’yi çekici kılan unsurlardan bazıları olarak sayılabilir.

Dünya çapında tanınan şehirleriyle Birleşik Krallık, her yıl milyonlarca turisti ağırlamaktadır. Başkent Londra başta olmak üzere, öğrenci şehirleri Cambridge ve Oxford, güney kesimde yer alan tatil şehirleri Brighton ve Bournemouth, futbol kulüpleriyle dünya çapında ün kazanmış Liverpool ve Manchester şehirleri dil eğitimi için başlıca öne çıkan şehirlerdir. Birleşik Krallık bünyesinde bulunan Galler’in başkenti kültür şehri Cardiff ve kuzeyde yer alan İskoçya’nın başkenti büyüleyici Edinburgh’da en çok tercih edilen destinasyonlardan bazılarıdır.

Bu kadar fazla alternatif varken hangi şehirde dil eğitimi almalıyım? Hangi dil okuluna gidersem daha çok verim alabilirim? Bütçeme yönelik bir dil okulu arıyorum dediğinizi duyar gibiyiz? Global Yurtdışı Eğitim danışmanları ile size en uygun dil okuluna karar verebilirsiniz.

Peki neden Amerika, Kanada, Malta gibi ülkelerde değil de İngiltere dil okullarını tercih etmeliyim?

- Ana dili İngilizce olan ve İngilizce öğrenmek için en popüler destinasyonlardan olan Amerika, Kanada ve Avustralya’ya nazaran ülkemize olan yakınlığı İngiltere’yi dil eğitimi konusunda bir adım öne çıkarmaktadır.

- İngiltere’nin dil eğitimine yaptığı yatırımlar, okulların sunduğu programlar, son teknolojiden faydalanılan okul kampüsleri dünyanın hemen hemen her ülkesinden gelen öğrencilerin ilgisini çekmektedir.

- Kültür mozaiğinden yararlanarak sadece İngiltere'den değil birçok farklı ülkeden gelen öğrencilerin de kültürlerini tanıma fırsatını bulabilirsiniz.

- Yurtdışı deneyimi kişisel gelişim, sosyal yaşantı, iş veya okul hayatına katacağı katma değer oldukça önem arz etmektedir.

- Kariyerinizde fark yaratın! İngilizce dil eğitiminizi tamamlayıp, ülkenize döndüğünüzde CV’nize ekleyeceğiniz dil yeterlilik sertifikası detayı diğer adaylara nazaran ön plana çıkmanızı sağlayacaktır.

- Yurtdışı üniversite veya yurtdışı yüksek lisans planlarınız varsa bu plan olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşmeye başlayacaktır.

- Dil okullarında sunulan eğitimler son derece tecrübeli ve sertifikalı eğitmenler tarafından sunuluyor olması verilen eğitimi değerli kılmaktadır.

- Cambridge ve Oxford üniversitelerinin bulunduğu tarihi şehirlerde eğitim alarak okul kampüsleri ziyaret edebilir ve kendinizi bir film sahnesinde gibi hissedebilirsiniz.

- Brighton, Bournemouth gibi uzun sahillere sahip şehirlerde yaz aylarında hem dil eğitimi alıp hem de tatil yapma şansını elde edebilirsiniz.

Global Yurtdışı Eğitim danışmanlarıyla iletişime geçerek size en uygun dil okulunu beraber belirleyebilir, farklı şehir alternatifleri için İngiltere Dil Okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED