Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Londra’nın En İyi 5 Zincir Dil Okulu

Londra’da Eğitim Alabileceğiniz En İyi 5 Zincir Dil Okulu

Dünyanın en büyük finans merkezlerinden birisine sahip Londra aynı zamanda; moda, sanat, finans, eğitim, eğlence vb. sektörlerde de adından söz ettirmiş bir başkenttir. Thames Nehri üzerinde kurulan Londra, nüfus bakımından da Avrupa’nın en büyük şehirlerinden birisidir. Uzun yıllara dayanan İngiltere eğitim sistemi yıl boyunca birçok farklı ülkeden sayısız öğrencinin ilgisini çekmiş ve bu konuda Londra en popüler destinasyonlardan birisi olmuştur. İngiltere’de lise ve üniversite eğitimi haricinde yıl boyunca İngilizce dil eğitimi veren İngiltere dil okulları da öğrencilerin en çok tercih ettiği kurumların başında gelmektedir. Kozmopolit yapısı, turistik noktaları, farklı etnik kültürlere ev sahipliği yapması Londra şehrini diğer şehirlerden farklı kılan en büyük özelliklerdir. Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’da dil eğitimi almak, size sadece dil gelişimi olarak değil aynı zamanda farklı kültürleri keşfetme fırsatını da sunmuş olacaktır. Londra dil okulları dünyada birçok farklı ülkede şubeleri bulunan zincir okullar veya sadece Londra’da eğitim veren butik okullar olarak ikiye ayrılabilir. Bu yazımızda Londra’nın en iyi 5 zincir dil okulu hangileridir sorusunu cevaplamak istedik. Okullarımızla ilgili genel detayları aşağıdan inceleyebilir, ilgili linklerden okullarımızın sunmuş olduğu program ve maliyet detaylarına ulaşabilirsiniz.

kaplan-londra

Kaplan Londra Covent Garden & Londra 30+

Kaplan dil okulları, yıl boyunca Londra’nın en merkezi noktalarında İngilizce dil eğitimi veren en köklü dil okullarından birisidir. Amerika kuruluşlu olan Kaplan 80 yılı aşkın dil eğitimi tecrübesine sahiptir ve farklı eğitim metotlarıyla dikkat çekmektedir. İngiltere’de 10 farklı şubesiyle eğitim veren Kaplan International, Londra’da iki farklı merkeziyle öğrencileri ağırlamaktadır. Covent Garden’da 16 yaş ve üstü öğrencilere İngilizce dil eğitimi programları sunan Kaplan, Thames Nehrine oldukça yakın konumlanan Palace House merkezinde ise 30 yaş ve üstü öğrencileri ağırlamaktadır. Kaplan Londra Covent Garden dil okulunun detaylarına buradan, Kaplan Londra 30+ dil okulunun detaylarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

ec-londra

EC English Londra & Londra 30+

EC English dil okulu, Malta merkezli olarak kurulmuş ve verdiği kaliteli dil eğitimiyle dünya çapında iyi referanslar oluşturarak kısa zamanda zincir dil okullarından birisi olmuştur. Londra’nın Islington bölgesinde yer alan Angel Corner House binasında yıl boyunca İngilizce dil programları sunan EC English Londra, aynı binada 30 yaş ve üstü öğrencilere özel programlar da sunmaktadır. Uzman sertifikalı eğitmenleri, okul olanakları, merkezi konumu ve uluslararası öğrenci dağılımı EC English dil okulunun tercih sebeplerinden bazılarıdır. EC English Londra dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

stafford-londra

Stafford House International – Londra

60 yılı aşkın eğitim tecrübesine sahip Stafford House dil okulu, CATS Global School’un bir parçasıdır. İngiltere’de 3 farklı şubesinde İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrencileri ağırlayan Stafford House’un Londra şubesi Covent Garden’a yakın bir mevkide konumlanmıştır. Stafford House, yoğun sezonunda bile sabah kursu garantisi veren ender kurumlardan birisidir. Stafford Londra ile dil becerilerinizi geliştirecek, Londra’yı ise derinlemesine keşfetme şansına sahip olacaksınız. Stafford House Londra dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

st-giles-londra

St Giles Londra & Londra Highgate

Covent Garden’a yürüme mesafesinde yer alan St Giles Londra, yıl boyunca öğrencilerin Londra’da en çok tercih ettiği dil okullarından birisi olmayı başarmıştır. 1955 yılından günümüze İngilizce dil programları konusunda uzman bir ekiple çalışan St Giles dil okulları, yüksek öğrenci kapasitesi ise Londra’nın en büyük dil okullarından birisi olarak da dikkat çekmektedir. Londra’ya yakın ama daha sakin bir bölgede yer alan Highgate şubesi de öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği merkezlerden birisidir. St Giles Londra dil okulunun detaylarına buradan, St Giles Highgate merkezinin detaylarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

kings-londra

Kings Education – Londra

1957 yılında kurulan Kings Education, İngiltere ve Amerika’daki şubeleriyle birçok öğrenciye dil eğitimi vermiş ve üniversite yerleştirme programıyla dikkat çekmeyi başarmıştır. Londra’nın Beckenham bölgesinde yer alan Kings Londra dil okulu, yıl boyunca lise eğitimi veren bir kolejdir. Öğrenciler dil okulu bünyesinde birçok dil programına katılabilir, okulun sunmuş olduğu aktivite ve gezi programlarına katılım sağlayarak yeni dostluklar kurabilirsiniz. Kings Education Londra dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Blog yazımızda Londra’nın en iyi 5 zincir dil okulundan bahsetmek istedik. İngiltere dil okulları sayfamızdan tüm dil okullarının detaylarına erişebilir, bizimle iletişime geçerek Global Yurtdışı Eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz. 

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED