Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Londra Dil Okulu Fiyatları

Londra Dil Okulu Ortalama Fiyatlar Ne Kadardır?

Yurtdışında yüksek standartlarda dil eğitimi almayı düşünüyorsanız, Londra, birbirinden iyi ve donanımlı dil okulları ile size en kaliteli dil eğitimini verecek İngiltere şehirlerinden biridir.

Dil eğitiminde önde gelen konumlardan biri olan Londra, İngiltere’nin en büyük şehridir. Sarayları, kiliseleri, parkları, yeşil alanları ve eşsiz tarihi mekanlarıyla dikkat çekmektedir. Londra, kültürel güzelliklerinin yanı sıra ev sahipliği yaptığı nitelikli ve başarılı Londra dil okulları ile öne çıkmaktadır.

Londra dil okulları, öğrencilere İngilizceyi anavatanında öğrenme fırsatı sunmaktadır. Yıllardır süregelen tecrübeleri ve deneyimli eğitmenleriyle oldukça iyi bir eğitim hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. İngilizce dil eğitimi için öğrenciler tarafından oldukça sevilen ve tercih edilen Londra her yıl dünyanın birçok farklı ülkesinden gelen uluslararası öğrenci ağırlamaktadır. Öğrenciler hem Londra’nın güzelliklerini keşfederek hem de dil eğitimi alarak harika bir öğrenim süreci geçirmektedir.

Londra’da tercih edebileceğiniz en iyi dil okullarından bazılarını ve ortalama fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Kaplan International Languages

Köklü bir zincir dil okulu olan Kaplan International, Londra dışında İngiltere’nin Bournemouth, Cambridge, Bath gibi birçok farklı şehirlerinde şubeleri bulunmaktadır. Kaplan International, aynı zamanda Amerika, Kanada, İrlanda, Almanya, İsviçre ve Fransa ‘da da hizmet ermektedir. Yüksek kalite standartlarında dil eğitimi veren Kaplan Londra, her yıl birçok farklı ülkelerden gelen uluslararası öğrenci ağırlamaktadır. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, Sınav Hazırlık Kursları gibi geniş yelpazede eğitim programı sunmaktadır. Modern donanımlı sınıfları ve daha fazla olanakları ile en iyi eğitimi vermeyi amaçlamaktadır. Ders dışında Londra’nın en popüler turistik yerlerini keşfetme aktiviteleri bulunmaktadır ve ulaşım noktalarına, restoran, kafe gibi lokasyonlara konum olarak oldukça yakındır. Aile yanı ve öğrenci yurdu gibi konaklama seçenekleri mevcuttur.

- Ortalama Fiyatlar

Kaplan Londra'da Genel İngilizce kurs ücretleri haftalık 275 - 360 Pound arasındadır. Eğitim ücretleri, eğitim alacağınız program türü ve süreye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Kaplan Londra hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

EC English

EC English, İngiltere, Amerika, Malta, Kanada, İrlanda ve Güney Afrika ülkelerinde şubeleri bulunan köklü zincir dil okullarından biridir. İngiltere’de Londra dışında Cambridge, Brighton ve daha fazla şehirde hizmet vermektedir. İhtiyacınıza uygun iş, sınav, akademik ve daha fazla alanda İngilizce programları bulunmaktadır. British Council tarafından akredite edilen ve English UK üyeliği bulunan EC English dil okulu ile dil eğitimi alırken aynı zamanda Londra’nın saraylarına, müzelerine ve hayran bırakan yeşil alanlarına doyacaksınız. Zengin olanakları ve ders dışı aktiviteleri ile keyifli zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Aile yanı ve öğrenci yurdu konaklama alternatifleri vardır.

- Ortalama Fiyatlar

EC English Londra'da Genel İngilizce kurs ücretleri haftalık 335 - 455 Pound arasındadır. Eğitim ücretleri, eğitim alacağınız program türü ve süreye göre değişiklik gösterebilmektedir.

EC English Londra hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

St. Giles International Colleges

Londra’da 2 ve Brighton, Cambridge, Brighton ve Eastbourne’da şubeleri bulunan St. Giles Londra Dil Okulları, 1955 yılında kurulmuştur. Modern donanımlı sınıfları ve tecrübeli eğitmenleriyle öğrencilere en iyi öğrenim sürecini vermeyi hedeflemektedir. Genel İngilizce, sınav hazırlık kursları, üniversite için İngilizce gibi daha birçok verimli programları bulunmaktadır. Öğrenciler geniş olanak ve sosyal aktiviteler ile harika bir eğitim deneyimi yaşamaktadır. Konaklama olarak aile yanı ve öğrenci yurdu konaklama seçenekleri vardır. Ayrıca St. Giles Londra öğrencilerine otel ile apart alternatifi de sunmaktadır.

- Ortalama Fiyatlar

St. Giles Londra'da Genel İngilizce kurs ücretleri haftalık 221 - 501 Pound arasındadır. Eğitim ücretleri, eğitim alacağınız program türü ve süreye göre değişiklik gösterebilmektedir.

St. Giles Londra hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Frances King School of English

1973 yılında kurulan , British Council tarafından tanınan, English UK ve Quality English üyesi olan bir dil okuludur. Köklü ve başarılı olan Frances King School of English, yüksek kalite standartlarında öğrencilerine donanımlı bir eğitim vermektedir. Çeşitli ders programları ve geniş olanakları ile, İngilizceyi anavatanında öğreneceğiniz en iyi dil okullarından biridir. Ulaşım noktalarına, gezilecek yerlere, restoran ve kafe gibi lokasyonlarına yakın olması ile size Londra’yı tanıma fırsatı sunmaktadır. Aile yanı, öğrenci yurdu ve öğrenci dairesi konaklama gibi seçenekler vardır.

- Ortalama Fiyatlar

Frances King Londra'da Genel İngilizce kurs ücretleri haftalık 311 - 414 Pound arasındadır. Eğitim ücretleri, eğitim alacağınız program türü ve süreye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Frances King Londra hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Stafford House International

Köklü bir geçmişe sahip olan Stafford House of English 1952 yılında kurulmuştur. CATS Global okullarının bir parçasıdır ve Eurocentres ile ortaklığı bulunan oldukça başarılı bir kurumdur. İngiltere’de Canterbury ve Cambridge’de de şubeleri bulunmaktadır. Genle İngilizce, Sınav Hazırlık kursları, İş İngilizcesi ve daha birçok programda eğitim vermektedir. Stafford House Londra, zengin olanak ve aktiviteleri ile İngilizcenizi ileri seviyeye taşımayı amaçlamaktadır. Londra şehir merkezine 20 dakika yürüme mesafesi ile ders dışında Londra’yı doya doya yaşama fırsatınız olacaktır. Aile yanı veya öğrenci yurdu gibi konaklama şekilleri vardır.

- Ortalama Fiyatlar

Stafford Londra'da Genel İngilizce kurs ücretleri haftalık 281 - 448 Pound arasındadır. Eğitim ücretleri, eğitim alacağınız program türü ve süreye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Stafford Londra hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kings Education

Kings Education ilk olarak 1957 yılında Bournemouth’da kurulan, Londra, Oxford ve daha fazla şehirde şubeleri bulunan bir dil okuludur. Ayrıca Kings Education dil okullarının Amerika’nın önemli şehirlerinde merkezleri yer almaktadır. Dil eğitiminde önemli bir tecrübeye sahip olan Kings Londra, öğrenciler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. GenEL İngilizce, Sınav hazırlık kurslarının yanı sıra Genel İngilizce + Hukuk, Finans, Sanata-Tasarım gibi birçok programı bulunmaktadır. Donanmalı sınıfları, bilim laboratuvarı ve bilgisayar merkezi gibi olanakları mevcuttur. Ders dışında şehir turları, müze ziyaretleri gibi keyifli aktiviteleri vardır.

- Ortalama Fiyatlar

Kings Londra'da Genel İngilizce kurs ücretleri haftalık 305 - 340 Pound arasındadır. Eğitim ücretleri, eğitim alacağınız program türü ve süreye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Kings Education Londra hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED