Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Londra Dil Okulları

Londra Dil Okulları

Hem Birleşik Krallık hem de İngiltere’nin başkenti olan, ülkenin güneydoğusunda yer alan Londra, aynı zamanda en büyük şehridir. Ayıca Avrupa Birliği’nin de en geniş kentsel bölgesidir ve Thames Nehri’nin ikiye ayırdığı şehirdir.

Sarayları, köprüleri, kuleleri, kiliseleri ile bilinen Londra sahip olduğu yeşil alan ve parkları ile tam bir doğa şehridir. Galeri, müze, müzikal ve tiyatro gibi birçok gösterimleri ile sanata büyük önem vermektedir. Her yıl iş, eğitim veya turistik amaçla gelen milyonlarca insanı ağırlamaktadır.

Londra, tarihi ve kültürel güzelliklerinin yanı sıra tam bir öğrenci şehridir diyebiliriz. Ev sahipliği yaptığı birbirinden kaliteli üniversiteler, liseler, dil okulları ve yaz okulları gibi eğitim programlarından dolayı öğrenciler tarafından oldukça rağbet görmektedir. Özellikle günümüzde sağlam bir kariyer hayatı ve parlak bir gelecek için gerekli olan İngilizce dilini öğrenmek isteyenler için Londra dil okulları çok fazla tercih edilmektedir.

İngilizce dilini öğrenmenin en etkili yolu hiç şüphesiz o dili anavatanında öğrenmektedir. Yurtdışında dil eğitimi almak deyince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Londra, dil eğitimi almak için harika bir seçim olacaktır. Londra’ da yüksek standartlarda başarılı eğitim veren birçok dil okulu bulunmaktadır. Londra, her yıl birçok farklı ülkeden gelen uluslararası öğrenciyi ağırlamaktadır ve İngilizce dil eğitimi için adeta bir merkez konumundadır. Londra dil okulları hem eğelenerek hem de İngilizce öğrenerek size muhteşem bir eğitim süreci fırsatı sunacaktır.

Londra En İyi Dil Okulları

Elbette metropol ve kozmopolit bir şehir olan Londra’da çok fazla dil okulu alternatifi yer alıyor ve öğrenciler hangi dil okulunda eğitim almaları gerektiği konusunda kararsız kalabiliyor.

Sizlere yol gösterebilmesi ve fikir verebilmesi açısından yazımızın devamında Londra’nın en iyi 6 dil okulu hakkında kısa bilgilere yer verdik.

Kaplan International Languages

İngiltere’de Cambridge, Bournemouth, Bath gibi birçok farklı şubelerinde de yer alan Kaplan International, Kaplan Londra Covent Garden'da  British Museum'a yürüme mesafesinde  ve Londra'nın tam merkezinde yer almaktadır. Aynı zamanda Amerika, Kanada, İrlanda, Almanya, İsviçre ve Fransa ülkelerinde merkezleri yer almaktadır. Yüksek standartlarda dil eğitimi veren Kaplan Londra, her yıl binlerce farklı ülkelerden gelen öğrencilere eğitim vermektedir. Yoğun, Uzun Dönem, Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Pathway kursu gibi birçok eğitim programlarında hizmet vermektedir. 

Kaplan International Languages hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

EC English

Köklü zincir dil okullarından biri olan EC English dil okulları, İngiltere, Kanada ,Amerika, Malta, Güney Afrika ve İrlanda ülkelerinde şubeleri bulunmaktadır. İngiltere’de Londra, Bournemouth ve daha fazla şehirde dil eğitimi vermektedir. Londra’nın merkezinde bulunan EC Londra English dil okullu ile hem kaliteli bir eğitim alacak hem de Londra şehrini doyasıya yaşayarak tanıyacaksınız. Modern donanımlı sınıfları, çeşitli aktiviteleri ve birçok olanaklarıyla size Genel, Yoğun İngilizce, IELTS ve Cambridge Hazırlık - Birebir İngilizce Kursları gibi birçok eğitim alternatifleri sunmaktadır.

EC English Londra hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

St. Giles International Colleges

St. Giles Londra Dil Okulları’nın ilk şubesi olan Londra şubesi 1955 yılında Soho’da kurulmuştur. İngiltere ve Kanada'da gibi ülkelerde şubeleri bulunmaktadır. Her yıl birçok farklı ülkeden öğrenci ağırlayan St. Giles dil okullarının Londra’da, London Central ve Highgate olmak üzere iki şubesi yer almaktadır. Teknolojiyi kullanan donanımlı sınıflarda ve deneyimli eğitmenler eşliğinde oldukça nitelikli bir dil eğitimi vermektedir. Genel, Yoğun İngilizce ve Sınav Hazırlık kursları haricinde Profesyoneller için İngilizce kursu gibi farklı eğitim programları bulunmaktadır.

 St Giles Londra hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Frances King School of English

British Council tarafından onaylı olan bu okul, 1973 yılında kurulmuştur. Ayrıca English UK, Quality English ve IALC üyesidir. Londra Kensington'dan merkezi konumda yer alan Frances King London Genel, yoğun İngilizce derslerinin yanında IELTS hazırlık imkanı da öğrencilere sunulmaktadır.

Frances King Londra hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Stafford House International

1952 yılında kurulan ve CATS Global okullarının bir parçası olan Stafford House kaliteli bir dil okuludur. Londra dışında Canterbury ve Cambridge şehirlerinde de şubeleri vardır. Öğrencilerine en iyi eğitimi vermeyi amaçlayan Stafford House, Genel, Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi derslerinin yanında öğretmenler için de İngilizce eğitimi sunan Stafford House London İngilizcenizi ileri seviyeye taşıma anlamında sizlere avantaj sağlamaktadır. Donanımlı olanaklara ve aktivitelere sahip olan bu okul Londra şehir merkezine 20 dakika yürüme mesafesindedir.

Stafford House Londra hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Kings Education

1957 yılında ilk olarak Bournemouth ’da kurulan Kings Education, Londra, Bournemouth, Brighton, Oxford şehirlerinde eğitim vermektedir. Dil eğitiminde önemli bir tecrübeye sahip olan Kings dil okullarının Amerika’nın önemli şehirlerinde eğitim merkezleri vardır. Her yıl ortalama 80 farklı ülkeden öğrenci ağırlayan bu okul dil eğitimi için çokça tercih edilmektedir. Genel, yoğun İngilizce, sınav kurslarının yanı sıra merkezlere göre  Genel İngilizce + Hukuk, Finans, Sanat-Tasarım gibi alternatifler yer almaktadır. Donanımlı ve geniş sınıfları, bilim laboratuvarı ve bilgisayar merkezi gibi birçok olanakları bulunmaktadır. Müze ziyaretleri, şehir turları gibi aktivitelerle harika bir eğitim fırsatı sunmaktadır.

Kings Education Londra hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Londra’ da dil eğitimi almak için daha birçok birbirinden donanımlı ve kaliteli dil okulları bulunmaktadır. Londra dil okulları hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamıza göz atabilir veya doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz randevu alarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED