Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere’nin En İyi 9 Zincir Dil Okulu

İngiltere’nin En İyi Zincir Dil Okulları Hangileridir?

Eski çağlardan günümüz tarihine kadar politika, medya, sanayi, spor, yetiştirdiği ünlü bilim adamları ve düşünürleri ile damga vuran Birleşik Krallık, eğitim konusunda da en iyilerden birisi olmayı başarmıştır. Dünyanın en eski üniversitelerinden ikisi olan Oxford ve Cambridge üniversitelerine ev sahipliği yapan İngiltere, sadece üniversite değil İngilizce dil eğitimi, yaz okulu programları konusunda da en çok rağbet göre ülkelerden birisi olmuştur. İngilizcenin ana vatanı olan İngiltere’de İngilizce dil eğitimi almayı istemek çok da şaşırtıcı bir durum olmasa gerek. Yıl boyunca dil eğitimi veren İngiltere dil okulları; çok şubeli ve butik olarak sizlere farklı alternatifler sunmaktadır. Dil eğitimi konusunda uzmanlaşan ve şubeleşen dil okulları, dünyanın birçok yerinde şube açmış ve yıl boyu birçok öğrenciye dil eğitimi vermiştir. Bu yazımızda İngiltere’nin en iyi 9 zincir dil okulu hangisi sorusunu açıklığa kavuşturmak istedik. Sırasız bir şekilde düzenlediğimiz okullarımızla ilgili püf noktaları inceleyerek ilgili linklerden okulların görsellerine ve detaylarına ulaşabilirsiniz.


kaplan-international-languages

Kaplan International Languages

85 yılı aşkın deneyimine Amazon ile 2022 yılında partnerlik anlaşmasını ekleyen Kaplan International, dünyada 8 farklı ülkede sunduğu dil eğitimi programlarıyla adından söz ettirmeyi başarmıştır. Kaplan; her sene 150 farklı ülkeden 40.000’nin üzerinde öğrenciye eğitim vermekte ve %96 memnuniyet oranına sahip bir kurumdur. İngiltere’de 30+ öğrencilerine eğitim verdiği Palace House merkezini de saydığımızda toplamda 10 şubeyle hizmet vermektedir. Kaplan International Languages Birleşik Krallık 10 şubesini aşağıda bulabilir, ilgili linklerden okullarla ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.


ec-english

EC English

6 farklı ülkede dil eğitimi, 30 yılı aşkın tecrübe ve modern tesisleriyle EC English en iyi dil okullarından birisidir. 30 yaş ve üstü öğrencilere özel olarak sınıf oluşturan EC English bu programa 6 merkezinde yer vermektedir. Yıl boyunca birçok farklı milletten öğrenciyi dil hedeflerine ulaştıran EC English Dil Okulu, İngiltere’de 5 farklı şehirde bulunan şubeleriyle en fazla şubeye sahip dil okullarından birisi olmuştur. Orange Carpet Experience adı altında sunduğu deneyim ile öğrencilerini eğitim alacağı ülkeye gitmeden ayrıcalıklı hissetmesini sağlayan EC English, Malta merkezli olarak kurulmuş, 30 yıllık bir zaman diliminde yüksek memnuniyet oranına ulaşarak bu süreçte dünya çapında adını duyurmayı başarmıştır. EC English dil okulunun İngiltere’deki 5 farklı şubesini ilgili linklerden ziyaret edebilirsiniz.


stafford-house-international

Stafford House International

CATS Global Schools bünyesinde hizmet veren Stafford House International, İngiltere’deki üç farklı şubesinde yıl boyu dil eğitimi almak isteyen öğrencileri ağırlamaktadır. Londra, Cambridge ve Canterbury şehirlerinde modern tesisleriyle öğrencilerini karşılayan Stafford House, yurt konaklama pahalı diyebileceğimiz İngiltere’de makul yurt ücretleriyle tercih edilmektedir. 18 yaş altı öğrencilere yurt konaklama sunan ender okullardan birisi olan Stafford; portföyünde pazarlama, proje yönetimi gibi sertifika kurslarına da yer vermektedir. Stafford House dil okulunun 3 farklı şubesinin detaylarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.


st-giles-international-colleges

St Giles International Colleges

1955 yılında kurulan köklü St Giles dil okulu, her yıl 100 farklı ülkeden 10.000’den fazla öğrenciyi sunduğu kurslarla amaçlarına ulaştırmaktadır. İngiltere’de 5, Kanada’da ise tek şubeye sahip St Giles, kurs seçenekleri, tecrübeli ekibi ve misafirperverliğiyle en çok talep gören dil okullarından birisidir. Londra Highgate, Brighton, Cambridge ve Eastbourne şubelerinde 14 yaştan itibaren öğrenci kabul eden St Giles, Brighton şubesinde ise 30 yaş ve üstü öğrencilere ayrı sınıflar açmaktadır. St Giles International Colleges sunduğu aktivite ve gezi programlarıyla sadece eğitim değil, sosyalleşme noktasında da öğrencilerini desteklemektedir. St Giles şubelerini aşağıdaki linklere tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.


kings-education

Kings Education

İngiltere’de 4 farklı dil okulu şubesiyle hizmet veren Kings Education aynı zamanda yıl boyu yatılı lise eğitimi sunan bir kurumdur. Sunduğu dil eğitimi yanında üniversite hazırlık programı da sunan Kings’de; hukuk, sanat gibi alanlarda uzmanlaşmak istiyorsanız sertifika programlarına katılım gösterebilirsiniz. Sunduğu yurt olanaklarıyla dikkat çeken Kings dil okulları; konumu ve modern okul tesisleriyle tercih edilen dil okullarından birisidir. Kings Education şubelerini aşağıdaki linklere tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.


lsi-international

LSI International

6 farklı ülkede İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrencileri hedeflerine ulaştırma noktasında profesyonel eğitimler sunan LSI International İngiltere’de 3 farklı şehirde şubesiyle hizmet vermektedir. Londra, Cambridge ve Brighton şubelerinde, 16 yaş ve üstü öğrencileri kabul eden LSI, 1965 kuruluşlu köklü dil okullarından birisidir. Merkezi konumda bulunan okul kampüslerinde iyi olanaklar sunan LSI; Medical English ve Legal English alanında dil programları da sunmaktadır. 40 yaş üstü öğrencilere sunduğu Club 40+ Experience programı da okulu farklı kılan özelliklerden birisidir. LSI International şubelerini aşağıdaki linklere tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.


bayswater-college

Bayswater College

Bayswater College adıyla kurulmuş ve sonrasında 70 yılı aşkın süredir eğitim veren Eurocentres dil okulunun haklarını satın alan Bayswater Education, 4 farklı merkezde dil eğitimi vermeye devam etmektedir. Londra, Cambridge, Brighton ve Bournemouth şehirlerinde uzman sertifikalı eğitmenler ve modern kurs tesisleri ile en çok tercih edilen okullardan birisi olmuştur diyebiliriz. Marketing, Business Management programları, genel ve yoğun İngilizce kursları, IELTS sınavı hazırlık kursu gibi daha fazla alternatif sizleri bekliyor. Bayswater College şubelerini aşağıdaki linklere tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.


bsc

British Study Centres (BSC)

Birleşik Krallık’da 5 farklı şubesiyle dil eğitimi veren British Study Centres, İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin okul listesinde mutlaka yer almaktadır. Merkezi konumdaki dil eğitimi tesislerinde iyi olanaklara sahip olan BSC, öğleden sonra sunduğu İngilizce kurslarıyla da dikkat çekmektedir. Farklı merkezlerde, farklı kültürlerle tanışmak için iyi bir opsiyon olan BSC, öğrenci odaklı çalışma stili ile tercih edilen okullardan birisi olmuştur. British Study Centres şubelerini aşağıdaki linklere tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.


english-path

English Path

5 farklı ülkede dil eğitimi programları sunan ve 2 farklı ülkede de projeler düzenleyen English Path; GBS (Global Education Group) bünyesinde hizmet vermektedir. Geniş okul kampüsleri, iyi olanaklar ve özel promosyonları ile kısa zamanda hızlıca büyüyen English Path’de öğleden sonra sunulan kurslara katılım gösterebilir, 30 yaş ve üstü öğrenciler ise özel merkez olan Canary Wharf kampüsünü tercih edebilirler. English Path şubelerini aşağıdaki linklere tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.


Yukarıdaki bilgiler İngiltere’de birden fazla şubesi bulunan ve en çok talep gören okullardan yola çıkılarak düzenlenmiştir. Farklı alternatiflere göz atmak isterseniz İngiltere Dil Okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Okullarla ilgili detaylı bilgi almak için Global Yurtdışı Eğitim danışmanlarıyla  iletişime geçebilir, randevu alarak Beşiktaş ve Ataşehir ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED