Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere’nin En İyi 9 Butik Dil Okulu

İngiltere’nin En İyi Butik Dil Okulları Hangileridir?

İngiltere’de dil eğitimi almak isteyen öğrenciler zincir dil okullarını tercih edebileceği gibi, tek şubeli olarak hizmet veren ve genelde aile tarafından kurulan butik dil okullarını da tercih edebilirler. Butik olarak hizmet veren İngiltere dil okulları uzman sertifikalı eğitimcileri, konumları ve misafirperverlikleriyle dikkat çeken kurumlardır. Butik bir dil okulunu tercih ettiğinizde; zincir dil okullarına göre sorularınızın cevaplarına daha hızlı cevap alabilir, okul yetkilileri ile daha sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. İngiltere’nin farklı bölgelerinde yer alan ve mutlaka tavsiye edeceğimiz İngiltere’nin en iyi 9 butik dil okulu hangileridir? Aşağıdan okullarla ilgili püf noktalara ulaşabilir, ilgili linklerden okulların program ve maliyet detaylarına göz atabilirsiniz.

the-london-school-of-english

The London School of English – Londra

Londra’nın nezih ve yeşil bölgelerinden birisi olan Holland Park Gardens’da bulunan ve Hyde Park’a yürüme mesafesinde yer alan The London School of English, 1912 yılında kurulmuş, tek şubeli olarak hizmet vermeye devam etmektedir. TEN (The English Network) üyesi olması ve El Gazette tarafından en iyi dil okullarından biri olarak gösterilmesi okulun sahip olduğu başarılara örnek olarak gösterilebilir. 18 yaş ve üstü öğrencilere eğitim veren London School of English; hukuk, akademik, iş ve profesyonellere yönelik sunduğu İngilizce kursları ile dikkat çekmektedir. Londra’nın yoğun atmosferinden uzak aynı zamanda da Londra’ya yakın bir dil okulu arıyorsanız London School of English Dil Okulu tam size göre! The London School of English ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

wimbledon-school-of-english

Wimbledon School of English – Londra

Dünyaca ünlü Wimbledon Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapan Wimbledon’da bulunan Wimbledon School of English 1964 yılında kurulmuştur. Londra’nın sakin ve nezih bölgelerinden birisi olan Wimbledon’dan turistik merkezlere kolaylıkla ulaşabilir, okul çevresindeki kafe ve marketlerden ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Uzman kadrosu, geniş kampüsü ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Wimbledon School, sunduğu zengin kurs içerikleriyle de dikkat çekmektedir. Genel, yoğun İngilizce, sınav hazırlık kurslarına ek olarak tıp, iş İngilizcesi kursları ve 30 yaş ve üstü öğrencilere ayrı sınıf açmasıyla en çok tercih edilen dil okullarından birisi olmuştur. Wimbledon School London kalitesiyle eğitim alarak dil becerilerinizi geliştirmek ve İngiltere’yi keşfetmek istiyorsanız bu okulu tercih edebilirsiniz. Wimbledon School of English ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

elc-bristol

ELC Bristol – Bristol

1969 yılında bir aile tarafından kurulan ELC Bristol Dil Okulu, İngiltere’nin güneybatısında diyebileceğimiz Bristol şehrinde açılan ilk dil okuludur. Clifton’da bulunan iyi olanaklara sahip bir merkezde eğitim veren ELC, EL Gazette 2020 yılı sıralamasına göre, Birleşik Krallık’ın 1 numaralı dil okulu olması özelliğini taşımaktadır. ELC Bristol 16 yaş ve üstü öğrencileri kabul etmekte, verdiği yoğun ve akademik kurslarla öğrencilerin dil hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynamaktadır. Bir bahçeye sahip olan dil okulu, öğrencileri ile yakın temas iletişime kurarak aile sıcaklığında bir eğitim sunmaktadır. ELC Bristol’da dil eğitimi alan öğrenciler aynı zamanda Clifton College kampüsünün spor salonu ve yüzme havuzunu kullanabilmektedir. Londra’ya trenle yaklaşık 2 saatlik mesafede bulunan Bristol’dan Cardiff, Bath, Cheltenham, Birmingham, Reading gibi şehirlere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. ELC Bristol dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

frances-king-school-of-english

Frances King School of English – Londra

Londra’nın nezih ve lüks bölgelerinden birisi olan Kensington’da yer alan Frances King School of English, 1973 yılında kurulmuştur. Çevresinde birçok mağaza, alışveriş merkezi, market vb. olanaklar bulunduran Frances King; Gloucester Road metro istasyonunun tam karşısında yer alan modern ve geniş beyaz bir binada eğitim vermektedir. Dil okulu bünyesinde yoğunluğuna göre değişen İngilizce kursları, IELTS hazırlık kursu, iş İngilizcesi kurslarına katılacak, Frances King üniversite yerleştirme servisi sayesinde üniversiteye giriş için destek alabileceksiniz. Frances King Londra öğrencilerine sunduğu zengin aktivite programları sayesinde öğrenciler arası iletişimi de güçlü tutmaya çalışan bir dil okuludur. Frances King dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

studio-cambridge

Studio Cambridge – Cambridge

Cambridge’in en eski dil okulu olan Studio Cambridge 1954 yılında kurulmuş, 2019 yılında El Gazette tarafından Centre of Excellence ünvanını almıştır. Dünyanın en eski üniversitelerinden birisi olan Cambridge Üniversitesi kampüslerine yürüyerek rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir konumda yer alan Studio Cambridge Dil Okulu, kampüs olanakları bakımından da dikkat çekmektedir. Genel & yoğun İngilizce kursları, IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık kurslarına katılarak bu konularda kendinizi geliştirebilir, güzel okul kampüsünün bahçesinde ve kafeteryasında yeni dostluklar kurabilirsiniz. Cambridge’de öğrenci olmak ve tarihi Cambridge şehrini her ayrıntısıyla yaşamak için Studio Cambridge size bekliyor. Studio Cambridge dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

elc-dil-okullari

ELC – The English Language Centre

ELC dil okulları İngiltere’de 3 şubesiyle yıl boyu eğitimlerine devam etmektedir. Ne kadar zincir dil okulu gibi gözükse de eğitim mantalitesi, öğrenciye yaklaşımı açısından ELC’i butik dil okulları klasmanında saymak mümkündür. Brighton, Eastbourne ve Chester şehirlerinde bulunan ELC – The English Language Centre şubeleri birçok ödüle layık görülmüş köklü dil okulları listesinde her zaman yer almaktadır. İngilizce dil eğitimi yanında sınav hazırlık kurslarına katılım sağlayabileceğiniz gibi, 50 yaş ve üzeriyseniz ayrı sınıflarda eğitim alacaksınız. 3 farklı şehirde de oldukça iyi kampüslere sahip olan ELC bünyesinde Brighton ve Eastbourne gibi sahil şehirlerinden ziyade daha tarihi bir şehirde eğitim almayı istiyorsanız English in Chester adıyla eğitim veren ve Chester şehrinin rakipsiz dil okulunda eğitim alabilirsiniz. 3 farklı şubenin detaylarına aşağıdaki ilgili linklerden ulaşabilirsiniz.


beet-language-centre

Beet Language Centre – Bournemouth

İngiltere’nin en güzel sahil şehirlerinden Bournemouth’un ve İngiltere’nin en iyi butik dil okullarından birisi olan Beet Language Centre 1979 yılında bir aile tarafından kurulmuştur. Bir dönem ünlü Longman English Advanced kitabının yazarı Guy Wellman’ın da eğitim verdiği Beet Bournemouth Dil Okulu, bireysel öğrenci yaklaşımı ve 19. Yy’dan kalma mimariye sahip okul binasıyla en çok tercih edilen dil merkezlerinden birisidir. İngilizce kurslarına ek olarak sınav hazırlık kurslarına da portföyünde yer veren Beet’in 40 yaş ve üstü öğrencilere sunduğu program için ayrı sınıflar açmaktadır. Plajları, rengarenk sokakları, üniversiteleri, İngiliz yemek kültürünü derinden hissedeceğiniz kafe ve restoranlarıyla Bournemouth tam bir öğrenci şehridir. Bu şehirde eğitim düşünüyor ve kararsızsanız Beet Bournemouth tam size göre! Beet Language Centre dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

churchill-house-school-of-english

Churchill House School of English – Ramsgate

İngiltere’nin Brighton ve Bournemouth’a göre daha az bilinen sahil şehirlerinden birisi olan Ramsgate’de dil eğitiminizi Churchill House School of English ile alabilirsiniz. Plajları, tarihi müzeleri, katedralleri, yeşil alanları ve yat marinaları ile Ramsgate, sakin bir atmosferde eğitim almak isteyen öğrenciler için oldukça ideal bir destinasyondur. 50 yılı aşkın deneyime sahip Churchill House Ramsgate bünyesinde katılım göstereceğiniz İngilizce dil eğitimi süresince kendinizi evinizde gibi hissedecek, okul yetkilileri ile sıkı dostluk içinde olacaksınız. Sunulan aktivite ve gezi programlarıyla hem Kent bölgesini hem de İngiliz kültürünü tam anlamıyla keşfetme şansını elde etmek için Churchill House dil okulunu tercih edebilirsiniz. Churchill House School of English dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

anglo-continental

Anglo Continental – Bournemouth

1950 yılında butik bir dil okulu olarak kurulan Anglo Continental, bugüne kadar 400.000’den fazla öğrenciye eğitim vermiş bir kurumdur. Güney İngiltere’nin önemli sahil şehirlerinden birisi olan Bournemouth’da yer alan geniş kampüsünde oldukça iyi olanaklar sunan dil okulu farklı alternatif kurslarıyla da dikkat çekmektedir. Tıp, hukuk, denizcilik, havacılık, finans, mühendislik, iş sağlığı gibi her dil okulunda denk gelemeyeceğiniz İngilizce kurslarını aynı kurum içerisinde sunan sayılı dil okullarından biri olan Anglo Continental School of English aynı zamanda OET (Occupational English Test), TKT (Teacher Training Test) gibi sınavların resmi merkezidir. 50 yaş ve üstü katılımcılar için Club 50+ program sunan Anglo Continental Bournemouth, her yaş grubuna özel programlar sunarak Bournemouth’da en çok tercih edilen okullardan birisi olmuştur. Anglo Continental dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İngiltere’de size tavsiye edebileceğimiz en iyi butik dil okullarını anlattığımız bu yazımızda okulların püf noktalarına değinmeye çalıştık. Okullar hakkında detaylı bilgilere ilgili linklerden ulaşabilir, daha fazla dil okulu alternatifi için İngiltere Dil Okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Program detayları hakkında bilgi almak ve size en uygun okulu belirlemek için Global Yurtdışı Eğitim danışmanları ile iletişime geçebilir, randevu alarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED