Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere’de Dil Eğitimi İçin En İyi Okullar

İngiltere’nin En İyi Dil Okulları

Küreselleşen dünyada farklı diller öğrenmek oldukça önemlidir. Global bir dil olarak görülen İngilizce, öğrenilmesi gereken diller arasında ilk sırada yer alır. Pek çok insan kaliteli ve planlı bir dil eğitimi almak için İngiltere en iyi İngilizce kursu seçeneklerini detaylı şekilde araştırır.

Bir dili en iyi öğrenebileceğiniz yer ise o dilin anavatanıdır. İngiltere’nin en iyi dil okulları, modern eğitim anlayışları ve çeşitli aktiviteleri ile öğrencilere özel bir program sunuyor.

İngiltere’deki En İyi Dil Okulları

Dünyanın en iyi üniversitelerine sahip olan ülke, dil okullarıyla da öğrencilerin beğenisini kazanır. Dünyanın en iyi dil okullarının yer aldığı İngiltere, köklü geçmişinin yanı sıra kusursuz eğitim anlayışıyla da öne çıkmayı başarıyor. Dil eğitimine ek olarak İngiltere’nin kültürünü, insanlarını ve geçmişini öğrenebileceğin dil okullarında keyifli bir deneyim öğrenim süreci geçirebilirsin.

EC English

‘’Dünyanın en iyi okulu’’ denildiğinde akla ilk gelen dil okullardan biri EC English’tir. 1905 senesinde kurularak her yıl dünyanın dört bir yanından gelen on binlerce öğrenciye eğitim verilmesini sağlayan EC English, yüksek standartlara dayanan eğitim modeli ile dil öğrenimini kolaylaştırıyor.

Manchester, Bristol, Londra, Cambridge ve Brighton’da şubeleri bulunan kurum çok kültürlü yapısı, sosyal etkinlikleri ve konaklama seçenekleri ile ilgi odağı haline geliyor. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.


Kaplan International Languages

1967 senesinde kurulan Kaplan International English, ana merkezi Londra’da yer alan kurumun İngiltere’deki şubeleri Liverpool, Bath, Bournemouth, Cambridge, Edinburgh, Manchester, Oxford ve Torquay’da bulunur. Sektörel İngilizce öğrenmek için de tercih edilen eğitim kurumu, farklı yaş aralıklarına uygun ders programları ile herkesin dil öğrenimini kolaylaştırır. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.


St. Giles International Colleges

100 farklı ülkede şubesi bulunan St. Giles International 1955 senesinde kurulmuştur. İngiltere’de Cambridge, Brighton, Eastbourne, Londra ve Highgate’de şubeleri bulunan dil okulu, güncel öğrenme yöntemlerinden oluşan akademik takvimi ile öğrenci merkezli bir eğitim süreci sunar. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.


LSI International

Language Studies International, dünyanın farklı noktalarında yer alan ondan fazla şubesi ile çeşitli ülkelerde yaşayan insanların dil öğrenimini kolaylaştırmayı hedefliyor. İngiltere’nin en gözde dil okulları arasında bulunan LSI Cambridge, Brighton, London Hampstead ve London Central’daki şubeleriyle İngilizceyi ortaya çıktığı topraklarda öğrenmeni sağlıyor.

Son teknoloji eğitim araçları ve farklı öğrenme metodları ile verilen dil eğitiminin yanı sıra öğrencilerin konforlu bir yaşam alanına sahip olması için konaklama konusunda da destek veriliyor. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.


Kings Education

İngiltere’nin Oxford, Londra ve Bournemouth, Brighton şehirlerinde şubeleri bulunan Kings Education, 1957 yılında kurulmuştur. Kurulduğu ilk günden itibaren özgün bir eğitim sistemi bulunan dil okulu, yaşamayı öğrenmenin temelinde görür. Öğrencilerin dil öğrenim sürecini interaktif şekilde gerçekleştirir.

Kings Education, öğrencilerin konaklama sürecinde yaşayabilecekleri sıkıntıları da göz önüne alarak çeşitli imkanlar sunar. Okulun kampüsündeki yurtlarda konaklayabilen dil okulu öğrencileri, konforlu bir eğitim deneyiminin tadını çıkarır. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.


British Study Centres

İngiltere’nin en iyi okulları arasında bulunan British Study Centres, 1930 senesinde kurulmuştur. Köklü bir geçmişe sahip olan dil okulu, eğitim alanında pek çok ödül kazanmıştır. LTM Star ödülünün yanı sıra 2010 senesinde Batı Avrupa’daki en iyi dil okulu seçilen British Study Centres, kaliteli eğitimi ile öne çıkmayı başarır.

Dil okulu London Hampstead, Londra, Brighton, Manchester, York olmak üzere İngiltere’de beş şubeye sahiptir. Şehir merkezlerinde yer alan şubeleri ile öğrencilere kolay ulaşım olanağı sunan dil okulu English UK ve ALTO üyesidir. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.


Bell English

İngiltere’de eğitim alabileceğin en iyi dil kursu seçenekleri arasında Bell International yer alır. 1972 yılından beri kesintisiz olarak eğitim veren kurum, az sayıda öğrenciden oluşan sınıfları ile özel olarak öğrenim görmenize yardımcı olur. Kaliteli eğitim anlayışına sahip öğretmenlerin bulunduğu Bell International’ın Londra ve Cambridge olmak üzere iki adet şubesi var. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.


Stafford House International

En iyi dil okulu alternatiflerinden biri olarak öne çıkan Stafford House, 1952 yılında kurularak modern ve kaliteli bir eğitim anlayışını sürdürmeyi başarmıştır. Londra, Cambridge ve Centerbury’de şubeleri bulunan Stafford House, interaktif eğitimi destekleyen son teknoloji materyallere sahiptir. Aşağıda en çok tercih edilen şubeleri görebilirsiniz.

Dil okulu öğrencilerin dil öğrenme sürecini aktif bir şekilde yürütmelerine yardımcı olan müze gezileri ve kültürel turlar gibi etkinlikler planlayarak unutulmaz bir öğrenim süreci vadediyor.


Studio Cambridge

Cambridge'deki en eski İngilizce dil okulu olan Studio Cambridge English Language School, 1954 yılında kurulmuştur. Tek şubeli butik bir dil okulu olan Studio Cambridge, eğitimde mükemmelliği hedeflemektedir.


Global Yurtdışı Eğitim, yüksek kalite standartları ile İngiltere’nin en iyi dil okullarında donanımlı bir dil eğitimi almanıza olanak tanıyor. Dil okulları hakkında veya farklı birçok konu üzerinde yazılmış blog yazılarımız için bu linke tıklayabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED