Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere En İyi Zincir Dil Okulları

İngiltere Dil Okulları

İngiltere köklü tarihi ve kaliteli eğitimiyle dünyanın dört bir yanından öğrencilerin dil eğitimi için en çok tercih ettiği ülkelerden biridir. İngiltere en iyi zincir dil okulları ile diğer Avrupa ülkelerinden daha çok rağbet görmektedir. British Council onaylı yüzlerce dil okulu İngiltere’nin Londra, Cambridge, Manchester başta olmak üzere birçok şehrine yayılmıştır.

En çok dil okuluna sahip ülkelerden olan İngiltere hem kaliteli hem de fiyat açısından birçok alternatif bulundurmasından dolayı İngilizce öğrenmek isteyen uluslararası öğrencilerin uğrak noktasıdır. İngilizceyi anavatanında, temiz ve düzgün British aksanıyla öğrenme fırsatı bulacağınız bir alternatiftir.

İngiltere’de Dil Eğitimi Avantajları

İngilizce artık günlük yaşamımızda her zaman önümüze çıkan bir dil haline gelmiştir. İş hayatında, kariyer sürecinde, günlük hayatta ve birçok alanda bizi hedefimize götürecek, ona ulaşmamızı sağlayacak bir dildir. Tüm dünyadaki insanlar kendileri için bir yatırım olan bu dili anavatanında öğrenmek için İngiltere’ye gitmektedir. İngiltere’nin en köklü ve en kaliteli üniversitelerine ev sahipliği yapması, kaliteli ve donanımlı eğitmenlere sahip olması, yüzlerce her öğrenciye uyabilecek düzeyde dil okullarına sahip olması ve bu okulların belirli bir kalite altına düşmemesi için sürekli denetim altında olması tercih edilme nedenlerinden bazılarıdır.

Öğrenciler dünya sıralamasında hep üst seviyelerde olan üniversitelerin bünyesindeki ve butik tarzlardaki kaliteli dil okullarında eğitim alma fırsatı bulmaktadır. Her yıl binlerce öğrenciye bünyesinde dil eğitimi veren ülke, birçok farklı kültürü görmemizi, birbirinden güzel şehirleri ve mimari yapılarıyla oldukça dikkat çekmektedir.

İngiltere’deki dil okullarında genel İngilizce eğitimi alırken aynı zamanda IELTS/TOEFL gibi sınavlara hazırlanabilir, tıp, iş İngilizcesi gibi spesifik kurslara başlayabilirsiniz. İngiltere dil okulları genel olarak her Pazartesi başlamakta olup, ders süreleri de okula göre değişiklik göstermektedir. Dil eğitiminde İngiltere öğrencilere çalışma izni vermemektedir.

İngiltere En İyi Zincir Dil Okulları

Kaplan International Colleges 

1990 yılından bu yana uzanan süreçte binlerce uluslararası öğrenciye hizmet vermiş köklü bir eğitim kurumudur. İngiltere haricinde Amerika, Kanada, İrlanda, Avustralya, Fransa, Almanya ve İsviçre’de toplam 40 binden fazla öğrenciyi bünyesinde ağırlamaktadır. 80 yıllık bir bilgi birikimine sahip olan okul öğrencilerine yoğun İngilizce kursuları, akademik kurslar, üniversite hazırlık kursları, IELTS hazırlık ve özel İngilizce gibi geniş yelpazede kurs programları sunmaktadır.

EC English 

1991 yılından bu yana hizmet vermeye devam eden okulun İngiltere, Amerika, Kanada, Malta, İrlanda, Güney Afrika’da şubeleri bulunmaktadır. Köklü zincir dil okullarından olan EC English 50’den fazla farklı milletten öğrenciyi bünyesinde ağırlamaktadır. Programında öğrenciler için yoğun İngilizce kursları, sınava hazırlık kursları, IELTS hazırlık kursu, özel İngilizce kursları, birebir ve akademik vb. alanlarda verilen kurslarıyla öğrencilere İngilizce dilini geliştirmelerine katkı sağlamaktadır.

St. Giles International Colleges 

1955 yılında kurulan St. Giles, İngiltere ve Kanada’da eğitim veren köklü zincir dil okullarındandır. 66 yılı aşkın süredir eğitim vermeye devam eden okul yaklaşık 78 farklı ülkeden öğrencileri her sene bünyesinde ağırlamaktadır. Yoğun İngilizce kursları, sınava hazırlık kursları, IELTS sınavına hazırlık kursları, öğretmenler için (TEC) İngilizce kursları gibi geniş yelpazeli kurslarıyla öğrencilerine kaliteli eğitim sunmaktadır.

Bell English 

1955 yılında İngiltere’nin Cambridge şehrinde kurulan okul 65 yılı aşkın süredir hizmet veren köklü zincir dil okullarındandır. Yoğun İngilizce kursları, proje yönetim bazlı İngilizce kursları, üniversiteye ve IELTS hazırlık gibi kurslarıyla öğrencilerine İngilizce öğrenmelerine kolaylaştırmaktadır.

LSI International


İlk olarak 1965 yılında Londra Kensington’da eğitim vermeye başlayan LSI Education, günümüzde 7 farklı ülkede 15 den fazla okulluyla İngiltere’nin zincir dil okullarındandır. 55 yıllık eğitim tecrübesi ve İngilizce kursları, sınava hazırlık kursları, IELTS, TOELF, TOEIC hazırlık kursları, tıp-hukuk ve iş İngilizcesi gibi kurslarla öğrencilerine özel kurslar düzenlemektedir.

Stafford House 

1952 yılında kurulan Stafford House, 60 yıllık geçmişle İngiltere’de bulunan zincir dil okullarından biridir. İngiltere ve Kanada’da 6 farklı şubesi bulunan okulun geniş yelpazedeki programlarıyla öğrencilerine İngilizce dil eğitimi sunmaktadır. Yoğun İngilizce kursları, IELTS ve sınava hazırlık kursları, iş ve akademik gibi kurslarıyla öğrencilere kalıcı bir İngilizce dil eğitimi vermeyi amaçlamaktadır.

Londra En İyi Zincir Dil Okulları

EC English Londra 

1991 yılında hizmet vermeye başlayan ve İngiltere dışında birçok farklı yerde şubesi bulunan okul Londra’daki şubesiyle öğrencilerine merkezde olmanın avantajını ve şehrin güzelliklerinden doyasıya faydalanma fırsatı sunmaktadır.

Kaplan International Londra 

1990 yılından bu yana hizmet vermeye devam eden okul, 80 yıllık bilgi birikimiyle de öğrencilere kaliteli eğitimin tadını çıkarmalarını sağlamaktadır. Londra’nın merkezinde bulunan şubesiyle metro duraklarına, ve birçok gezilmeye değer tarihi yerlere oldukça yakın mesafededir.

LSI Londra 

1965 yılında Londra’da eğitim vermeye başlamış olan okulun şehirde 3 farklı şubesi bulunmaktadır. Öğrencilerine Londra’nın merkezinde LSI Londra Central şubesiyle kaliteli eğitimiyle unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.


  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED