Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Cambridge’in En İyi 3 Dil Okulu

Cambridge’de Eğitim Alabileceğiniz En İyi 3 Dil Okulu

Dünyanın en iyi ilk 5 üniversitesinde daima yer alan Cambridge Üniversitesi ile bilinen Cambridge, üniversite kampüslerinden oluşan ve öğrencileri atmosferiyle büyüleyen bir şehirdir. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan, mimarileriyle göz dolduran Cambridge Üniversitesi kampüsleri, bilim müzeleri, doğal parkları ve bisiklet kullanımının oldukça yaygın olduğu Cambridge adeta İngiltere’de dil eğitimi alacak öğrenciler için biçilmiş kaftandır. Öğrenci şehri olan Cambridge’de İngiliz kültürünü yakından tanıyacağınız kafeler, restoranlar ve antika dükkanları da fazlasıyla bulunmaktadır. Cambridge’de dil eğitimi sunan dil okullarının bazıları birçok şubesi bulunan zincir dil okullarının Cambridge merkezi olabildiği gibi, butik olarak hizmet veren dil okulları da mevcuttur. İngiltere dil okulu düşünen öğrencilerin en çok tercih ettiği şehirlerden birisi olan Cambridge’de aldığınız eğitimin yanında yeni dostluklar da kurabileceksiniz. Cambridge’in en iyi 3 dil okulu sıralamasını blog yazımızda bulabilir, ilgili linklerden okullarla ilgili daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.

bell-english

Bell English

1955 yılında dil eğitimi hayatına merhaba diyen Bell English, Cambridge Üniversitesi mezunu Frank Bell tarafından kurulmuştur. Bell; kurulduğu günden bu yana vermiş olduğu eğitimler, oluşturduğu iyi referanslar, yüksek memnuniyet oranıyla; önce Londra’da ardından da yaz okulu programlarını organize ettiği merkezlerini açarak adından söz ettirmiştir. Bell Cambridge bir dil okulunun sahip olması gereken tüm olanaklardan daha fazlasına sahiptir. Red Cross Lane üzerinde bulunan Bell Cambridge’den Cambridge şehir merkezine bisikletle 10 dakikada ulaşabilir, Cambridge Üniversitesi kampüslerini yol boyunca izleyebilirsiniz. Alanında uzman eğitimcileri, geniş konaklama seçenekleri ile Bell Cambridge Dil Okulu listeye ilk sıradan eklenmesi gereken okullardan birisidir. Bell Cambridge’in sunmuş olduğu programlar ve maliyet detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

studio-cambridge

Studio Cambridge

1954 yılında kurulan Studio Cambridge, Cambridge’in en eski dil okuludur. 70 yılı aşkın deneyimi ve tek şubeli olarak hizmet vermesi bu okulu diğer okullardan ayıran en büyük özelliklerden birisidir. Butik olarak çalışan Studio, yaz boyunca sunduğu yaz okulu programlarıyla oldukça popüler olsa da; Cambridge’de dil eğitimi denildiği zaman akla ilk gelen okullardan birisidir. Uzman sertifikalı eğitmenleri ve butik olarak hizmet vermesinden kaynaklı tüm sorularınıza hızlıca cevap alabileceğiniz Studio Cambridge Dil Okulu, şehir merkezine oldukça yakın bir mesafede bulunmaktadır. Studio Cambridge’in sunmuş olduğu programlar ve maliyet detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

kaplan-international-cambridge

Kaplan International Languages

80 yılı aşkın deneyimiyle birçok ülkeden binlerce öğrenciye dil eğitimi programları sunan Kaplan International Languages, Amerika’da kurulmuştur. İngiltere’de 10 farklı şubeyle dil eğitimi almak isteyen öğrencileri ağırlayan Kaplan’ın şubelerinden birisi de Cambridge şehrindedir. Cambridge şehir merkezine 10 dakikalık mesafede yer alan Kaplan Cambridge, %96 memnuniyet oranına sahip ve bu şehirde en çok tercih edilen dil okullarından birisi olmuştur. Dil eğitimi metodolojisi olarak diğer okullardan ayrılan Kaplan, aynı zamanda sunmuş olduğu pathway programlarıyla da dikkat çekmektedir. Kaplan Cambridge’in sunmuş olduğu programlar ve maliyet detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Cambridge'de dil eğitimi almayı planlıyorsanız, yukarıdaki dil okullarını tercih edebilir, diğer Cambridge dil okulları alternatiflerine ise buradan ulaşabilirsiniz. Okullarla ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar ve başvuru süreci hakkındaki sorularınız için Global Yurtdışı Eğitim danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz. 

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED