Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Cambridge Dil Kursu Fiyatları

Cambridge'de Ortalama Dil Kursu Fiyatları 

İngiltere’de dil eğitimi almayı mı düşünüyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise, Cambridge, İngiltere’de dil eğitimi alabileceğiniz en mükemmel ve popüler şehirlerden biridir diyebiliriz.

Yurtdışı dil eğitimi denince akla ilk gelen ülkelerden biri hiç şüphesiz İngiltere’dir. Yüksek standartlarda kaliteli bir dil eğitimi almak için İngiltere’de Londra, Oxford Bournemouth gibi daha birçok şehir bulunmaktadır. Cambridge de İngiltere’de dil eğitimi için en uygun ve tercih edebileceğiniz şehirlerden biridir.

İngiltere’de Cam Nehri üzerinde yer alan Cambridge kültüre, sanat ve bilim faaliyetleriyle öne çıkan bir şehirdir. Cam Nehri manzarasıyla insanları kendine hayran bıraktıran Cambridge, parkları, müzeleri, turistik yeleri ve eğlence mekanlarıyla da oldukça dikkat çekmektedir. Dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi’ne ev sahipliği yapan Cambridge adeta bir öğrenci şehridir. Özellikle dil eğitimi için dünyanın birçok yerinden gelen uluslararası öğrenci ağırlamaktadır. Cambridge dil okulları sahip oldukları büyük tecrübe ve başarılı eğitim sistemleri ile öğrenciler tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Cambridge dil okullarında eğitim almayı planlıyorsanız, Cambridge de tercih edebileceğiniz okullar ve fiyatları hakkında bilgi almak için aşağıdaki yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Cambridge En İyi Dil Okulları

EC English Cambridge

İngiltere’deki köklü zincir dil okullarından biri olan EC English dil okulları Cambridge dışında Londra, Brighton, Manchester ve daha fazla İngiltere şehrinde yıllardır donanımlı bir eğitim vermektedir. Aynı zamanda Amerika, İrlanda, Malta, Kanada ve Güney Afrika ülkelerinde de şubeleri bulunmaktadır. Son teknoloji ile donatılmış modern bir binada ve az öğrencili sınıflarıyla EC English öğrencileri yüksek kalite standartlarında öğrenim görmektedir. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Birebir İngilizce ve daha fazla eğitim programlarını bünyesinde barındıran EC English çeşitli olanak ve ders dışı aktiviteleri ile muhteşem bir hizmet sunmaktadır. EC English dil okulu ile Cambridge şehrinin eşsiz güzelliklerini doyasıya yaşama fırsatı yakalayacaksınız. Toplu taşıma ve alışveriş konumlarına yakınlığı, çeşitli restoran, kafe, pubları ile hem gezerek hem de öğrenerek dolu dolu geçireceğiniz bir eğitim süreciniz olacaktır. Aile yanı ve öğrenci yurdu gibi konaklama alternatifleri bulunmaktadır.

EC English Cambridge 20 derslik genel eğitim fiyatları haftalık 255-345 Pound arasında değişmektedir. Program süresine göre eğitim ücretleri değişiklik göstermektedir.

Cambridge EC English dil okulu hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Stafford House International Cambridge

1952 yılında kurulan Stafford House International dil okullarının Cambridge dışında Londra ve Canterbury’de şubeleri bulunan zincir bir dil okuludur. Cambridge şehrinin tam merkezinde bulunan Stafford House, CATS Education Group’un bir parçasıdır ve Eurocentres ile bulunan ortaklığı ile oldukça başarılı bir eğitim sitemine sahiptir. Öğrencilerine en iyi şekilde eğitim vermeyi hedefleyen Stafford House, Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Sınav Hazırlık kursları gibi geniş bir yelpazeye sahip eğitim programları ile öğrencilerini İngilizcede en ileri seviyeye taşımayı amaçlamaktadır. Teknolojik donanımlı sınıfları, çalışma odaları ve deneyimli eğitmenleriyle öğrencilerine en iyi eğitimi sunmaktadır. Market, restoran ve eczane gibi konumlara yakın olması ihtiyaçlarınızı karşılamak açısından büyük avantaj sağlayacaktır. Stafford House dil okulu ile Cambridge ‘in muhteşem öğrenci atmosferine şahit olma şansını yakalayacaksınız. Dilerseniz aile yanı veya öğrenci yurdu gibi konaklama seçenekleriniz olacaktır.

Stafford House Cambridge 20 derslik genel eğitim fiyatları haftalık 252- 326 Pound arasında değişmektedir. Program süresine göre eğitim ücretleri değişiklik göstermektedir.

Stafford House International dil okulu hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bell English Cambridge

Bell English,1955 yılında Cambridge’de Cranmer Road’ta kapılarını açmıştır.. İngiltere’nin köklü ve donanımlı dil okullarından biri olan Bell English, uzun yıllardan beri Londra ve Cambridge’de öğrencilerine yüksek kalite standartlarında eğitim vermektedir.. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, Sınav Hazırlık kursları ve daha birçok çeşitli, ihtiyacınıza uygun eğitim programları sunmaktadır. Akıllı tahta ve klima bulun sınıfları, büyük öğrenim alanı, açık spor alanı ve daha fazla olanaklarıyla öğrencilerine en kaliteli dil eğitimini vermeyi amaçlamaktadır. Okul temalı partiler, barlar, şehir gezileri, spor kulüpleri gibi ders dışı etkinlikleri ile keyifli zaman geçirme fırsatınız olacaktır. Toplu taşıma ile şehir merkezine 15 dakika mesafede olan Bell English dil okulu ile, Cambridge nehri, parkları ve birçok doğal güzelliklerine ve turistik mekanlarına yakından şahit olacaksınız. Bell English dil okulu hem İngilizcenizi geliştireceğiniz hem de oldukça eğleneceğiniz Cambridge dil okulu alternatiflerinden biridir. Konaklama olarak, aile yanı konaklama ve öğrenci yurdu konaklama seçenekleriniz bulunmaktadır.

Bell English Cambridge 20 derslik genel eğitim fiyatları haftalık 305-395 Pound arasında değişmektedir. Program süresine göre eğitim ücretleri değişiklik göstermektedir.

Cambridge Bell English dil okulu hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED