Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Brighton’ın En İyi 3 Dil Okulu

Brighton'da Eğitim Alabileceğiniz En İyi 3 Dil Okulu

İngiltere’de dil eğitimi almak istiyor fakat kararsızsanız; ılıman iklime sahip ve renkli bir şehir olan Brighton’ı tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında yerel turistler tarafından da akına uğrayan Brighton şehri; uzun plajları, mimari yapıları ve Londra’ya yakınlığı ile dikkat çekmektedir. University of Sussex ve University of Brighton’a ev sahipliği yapan Brighton’da İngilizce dil eğitimi alacağınız birçok köklü dil okulu da mevcuttur. Brighton Dil Okulları, öğrencilerin ihtiyacına yönelik dil kursları, mesleki kurslar, sınav hazırlık kursları gibi birçok alanda eğitimlerini vermektedir. Brighton’da dil eğitimi alırken birçok turistik destinasyonu keşfedebilir, yaz aylarında muhteşem plajlarda güneşlenebilir ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Blog yazımızda Brighton’ın en iyi 3 dil okulu ile ilgili size genel bilgiler vermek istedik. İlgili linklere tıklayarak okullar hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

elc-brighton-dil-okulu

ELC – The English Language Centre

İngiltere’de Brighton, Eastbourne ve Chester olmak üzere 3 farklı şehirde uzun yıllardır İngilizce dil eğitimi sunan ELC Dil Okulu, yıllar boyunca birçok uluslararası öğrenciyi dil hedeflerine ulaştırmayı başarmıştır. Geniş okul kampüsünde iyi olanaklarıyla hizmet veren ELC Brighton ise İngiltere’nin en köklü ve en büyük dil okullarından birisidir. El Gazette tarafından ödüllere layık görülen ELC, aynı zamanda Brighton şehrinin en iyi dil okuludur diyebiliriz. ELC Brighton dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

st-giles-brighton-dil-okulu

St Giles International Colleges

St Giles, İngiltere ve Kanada’da dil eğitimi programları sunan köklü dil okullarından birisidir. St Giles Brighton; konumu, memnuniyet oranı ve samimi ortamıyla Brighton’da en çok tercih edilen dil okullarındandır. Özellikle sunduğu konaklama alternatifleriyle dikkat çeken St Giles Brighton Dil Okulu, sunduğu aktivite ve gezi programlarıyla da öğrencilerin ders sonrası gelişimine de katkı sağlamaktadır. St Giles Brighton dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

ec-english-brighton-dil-okulu

EC English

Köklü ve zincir dil okullarından birisi olan EC English, Brighton’da Brighton Pier’ın hemen karşısında yer alan gayet merkezi bir konumda dil eğitimi vermektedir. Öğrenciler EC English Brighton dil okulunda eğitim alırken, birçok ihtiyaç ve turistik noktalara yürüme mesafesiyle ulaşabilirler. EC English’de dil eğitimi almaya başlamadan önce Orange Carpet Experience deneyimi ile okul hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. EC English Brighton dil okulunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İngilizce dil eğitimi için en çok talep gören ülkelerin başında yer alan İngiltere’de dil eğitimi planlıyorsanız İngiltere Dil Okulları sayfamızı inceleyebilirsiniz. Brighton’da diğer alternatifler için Brighton Dil Okulları sayfasını, Global Yurtdışı Eğitim danışmanlarından okullar ve süreç hakkında detaylı bilgi almak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED