Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Brighton Dil Okulu Fiyatları

Brighton Dil Okulu Fiyatları

Dünya dili olarak tanımlanan İngilizceyi öğrenmek günümüz dünyasında istek değil neredeyse bir ihtiyaç haline geldi diyebiliriz. İngilizce bilimin, medyanın ve turizmin dili olarak bilinmektedir. İş, eğitim, sosyal hayatımızda ve birçok alanda sık sık karşılaştığımız İngilizceyi öğrenmek, başarılı bir kariyer ve parlak bir geleceğe sahip olmanın adımlarından biridir.

İngilizce birçok ülkede resmi dil olarak kabul edilmekte ve dünyada en yaygın konuşulan dillerden biridir. İngilizce bilerek yalnızca anadili İngilizce olan bireylerle değil, aynı zamanda farklı milletlerden olan bireylerle de iletişim kurabilirsiniz.

Hepimiz İngilizceyi doğru ve etkili öğrenmenin yollarını aramaktayız. İngilizce öğrenmenin birçok yolu var elbette fakat hiç şüphesiz ki en etkili yollarından biri de İngilizcenin anadil olduğu, yerlilerin tarafından konuşulduğu ülkelerde dil okullarına gitmektir.

Yurtdışı dil okulları deyince akla ilk gelen ülkelerden biri İngiltere’dir. İngilizcenin anavatanı olması, temiz aksanı, tarihi ve kültürel güzellikleri ile dil eğitimi almak için harika bir destinasyondur. İngiltere’nin birçok şehrinde yüksek standartlarda birbirinden kaliteli eğitim veren İngiltere dil okulları bulunmaktadır.

Brighton, dil eğitimi için öğrenciler tarafından oldukça rağbet gören şehirlerden biridir. Brighton Dil eğitimi için dünyanın birçok ülkesinden uluslararası öğrenci ağırlamaktadır. Manş Denizi kıyısında yer alan Brighton göz kamaştıran plajları, tarihi müzeleri, parkları ve gece mekanlarıyla tam bir tatil şehri diyebiliriz. Öğrenciler tarafından oldukça sevilen Brighton şehrinde yüksek düzeyde, başarılı ve donanımlı eğitim veren Brighton dil okulları bulunmaktadır. Brighton. hem İngilizce öğrenerek hem de keyifli zaman geçirerek size harika bir eğitim dönemi sunacaktır.

Brighton En İyi Dil Okulları ve Fiyatları

ELC - English Language Centre

1962 yılında kurulan English Language Centre, İngiltere’de Brighton, Eastbourne ve Chester olmak üzere 3 şubesi ile hizmet vermektedir. İngiltere’nin en güzel şehirlerinden biri Brighton’da, sakin bir bölgede kurulan yüksek standartlarda dil eğitimi veren okullardan biridir. British Council tarafından tam puan almış bu okul şehir merkezine ve sahile yürüme mesafesindedir. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Sınav Hazırlık ve daha birçok programda eğitim vermektedir. Çeşitli olanakları, birbirinden keyifli aktiviteleri ve bulunmaktadır. Aİle yanı ve öğrenci yurdu gibi konaklama seçenekleri vardır.

ELC Brighton 25 derslik genel eğitim fiyatları haftalık 300-370 Pound arasında değişmektedir. Program süresine göre eğitim ücretleri değişiklik göstermektedir.

Brighton ELC-English Language Centre dil okulu hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

EC English Brighton

Köklü zincir dil okullarından biri olan EC English dil okulları İngiltere dışında Amerika, Kanada, İrlanda, Malta ve Güney Afrika ülkelerinde de şubeleri bulunmaktadır. Aynı zamanda İngiltere’de Brighton, Londra, Manchester ve daha fazla şehirde kaliteli bir eğitim hizmeti vermektedir. EC English dil okulu hem iyi bir eğitim alacak hem de Brighton’daki eşsiz plajları, eğlence mekanlarını, restoranlarını tanıyarak harika eğitim süreci fırsatınız olacak. Modern sınıfları, çok fazla olanak ve aktiviteleri ile size birçok eğitim programı alternatifleri sunacaktır. Aile yanı ve öğrenci yurdu konaklama gibi konaklama şekilleri mevcuttur.

EC Brighton 20 derslik genel eğitim fiyatları haftalık 265-355 Pound arasında değişmektedir. Program süresine göre eğitim ücretleri değişiklik göstermektedir.

EC English dil okulu hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

St. Giles Brighton

Köklü dil okullarından biri olan St Giles International, 1955 yılında ilk olarak Londra şehrinde kurulmuştur. İngiltere dışında Kanada’da eğitim veren bir dil okuludur. İngiltere’de Brighton, Londra ve daha fazla şehirde bulunmaktadır. Büyük bir İngilizce öğretim tecrübesine sahip olan bu okul her yıl birçok farklı ülkeden uluslararası öğrenci ağırlamaktadır. Donanımlı sınıflarda deneyimli eğitmenler eşliğinde kaliteli bir eğitim vermektedir. İhtiyacınız ve yaşınıza uygun birçok eğitim programları bulunmaktadır. Ders dışı sosyal aktiviteleri ve iyi olanakları ile başarılı bir hizmet sunmaktadır. Aile yanı ve öğrenci yurdu gibi konaklama alternatifleri vardır.

St Giles International Brighton 20 derslik genel eğitim fiyatları haftalık 268-380 Pound arasında değişmektedir. Bu okulun ayrıca 20 derslik öğleden sonra programı da vardır ve maliyeti 215-285 Pound arasında değişmektedir. Program süresine göre eğitim ücretleri değişiklik göstermektedir.

Brighton St. Giles International hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kings Education Brighton

Kings Education ilk olarak 1957 yılında Bournemouth’da kurulmuştur. Dil eğitiminde önemli bir konuma sahip olan Kings Education dil okullarının Amerika’nın önemli şehirlerinde eğitim merkezleri yer almaktadır. Ayrıca İngiltere’nin Brighton, Londra ve Oxford şubelerinde de şubeleri bulunmaktadır. Modern sınıfları, British Council ve English UK tarafından akredite edilmiş olması ve geniş yelpazede eğitim programları bulundurması ile Brighton Kings Education, öğrenciler tarafından oldukça rağbet gören bir okuldur. Etkileyici sahilleriyle, eğlence mekanları ve restoranlarıyla size dolu dolu eğleneceğiniz bir öğrenim süreci sunacaktır. Aynı zamanda ders dışında katılabileceğiniz birçok aktivite bulundurmaktadır. Öğrenci yurdu ve aile yanı konaklama seçenekleri mevcuttur. Yurt konaklaması güzel alternatifleri ile okul binasının üst 2 katında yer almaktadır.

Kings Education Brighton 20 derslik genel eğitim fiyatları haftalık 265-420 Pound arasında değişmektedir. Program süresine göre haftalık eğitim ücretleri değişiklik göstermektedir.

Kings Education Brighton hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İngiltere’de dil eğitim almayı planlıyorsanız İngiltere’nin birçok şehrinde yüksek standartlarda donanımlı eğitim veren birbirinden kaliteli dil okulları bulunmaktadır. İngiltere dil okulları hakkında bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilir veya doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED