Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Bournemouth Dil Okulları

Bournemouth Dil Okulları

İngilizce bilimin, teknolojinin, bilgisayarların, medyanın ve turizmin dili olarak bilinmektedir. Eğitim, iş ve sosyal hayatımızda sık sık karşımıza çıkan İngilizceyi öğrenmek, doğru şekilde kullanmak güçlü bir kariyer hayatına sahip olma adımlarından biridir.

Dünya dili olarak adlandırılan İngilizce, birçok ülkede resmi dil olarak kabul edilmekte ve dünyada en yaygın olarak konuşulan dillerden biridir. İngilizce bilerek yalnızca anadili İngilizce olan değil, aynı zamanda birçok farklı milletten insanlarla da iletişim kurabilmektir. Hepimiz İngilizceyi öğrenmenin en etkili yollarını arıyoruz. Hiç şüphesiz en etkili yollarından biri de İngilizcenin anadili olduğu ülkelerde dil okullarına gitmektir.

Yurtdışında dil eğitimi almak deyince akla ilk gelen ülkelerden biri İngiltere olarak bilinmektedir. Akıcı ve temiz aksanı, yüksek yaşam standartları ve tarihi güzellikleriyle dil eğitimi için adeta bir merkez konumundadır. İngiltere’nin birçok şehrinde iyi eğitim veren, yüksek düzeyde dil okulları bulunmaktadır.

Öğrenciler tarafından en çok tercih edilen ve sevilen şehirlerden biri Bournemouth ’dur. Özellikle turizm ve animasyon alanında dünya çapında adını duyurmuş olan bölümleriyle Bournemouth Üniversitesi’nin yer aldığı ve onlarca dil okuluna ev sahipliği yapan Bournemouth yılın her döneminde eğitim için popüler destinasyonlardan biridir. Dünyanın birçok ülkesinden öğrenci yıl içinde İngilizce eğitimi için dil okulu planı yapmaktadır. İngilizce dil eğitimini İngiltere’de almak isteyenler için Bournemouth oldukça harika bir şehir seçimi olacaktır. Güney kesimde yer alan, güneşli hoş bir iklime, eşsiz plajlara ve tarihi güzelliklere sahip olan Bournemouth, yüksek standartlarda kaliteli eğitim veren birçok dil okuluna ev sahipliği yapmaktadır. Bournemouth Üniversitesinin de yer aldığı bu şehirde öğrenci popülasyonu da oldukça yüksektir. Bournemouth dil okulları İngilizce öğrenerek hem de eğlenerek dolu dolu geçireceğiniz harika bir eğitim süreci fırsatı sunacaktır.

Bournemouth ’un En İyi Dil Okulları

Dil okulları arasından hangisinin tercih edileceği konusunda kararsız kalınması oldukça doğal. Hangi şehirde eğitim almaya karar vermeniz elbette işinizi kolaylaştırıyor ancak bu sefer de hangi okulu seçmeniz gerektiği soruları akılları kurcalıyor. Bu noktada neden İngilizcenizi geliştirmek istediğiniz büyük önem taşıyor. Mesleki bir İngilizceye mi ihtiyacınız var, akademik bir İngilizce arayışında mısınız? yoksa yüksek lisans veya üniversite öncesi IELTS hazırlık desteği mi almak istiyorsunuz? Doğru hedefe ulaşmak için amacı en doğru şekilde belirlemek aslında büyük kısmını tamamlamak demek sonrası danışmanınızın sunacağı alternatiflerden size en yakın olanını seçip işlemlerinize başlamaktır.

İşte Bournemouth’da eğitim almayı planlayan öğrencilerimiz için Bournemouth ’un en iyi dil okulları  4 farklı dil okulu alternatifi :

Beet Language Centre

Beet Language Centre, 1979 yılında Bournemouth ’da bir aile organizasyonu olarak kurulmuştur. İngiltere’deki en iyi 10 butik okulu bünyesinde barındıran ‘ The English Network (TEN)’ üyesi olan Beet Language Centre, yüksek standartlarda başarılı bir dil eğitimi alma olanağı sunmaktadır. Sahip olduğu birçok eğitim programı, aktiviteleri ve olanaklarından dolayı gözde dil okulları arasındadır. İngiltere’de dil eğitimi için Beet Language Centre dil okulunu seçen öğrenciler tam olarak dostluk ve sıcak bir aile ortamı atmosferi sağlanmaktadır. Öğrencilerinin derste edindikleri becerileri günlük hayatlarında da pekiştirebilmeleri için oldukça aktif sosyal programlar sunmaktadır Oldukça rağbet gören bu dil okuluna her sene ortalama 40’tan fazla milletten öğrenci gelmektedir.

Beet Language Center ile ilgili detaylı bilgi için bu linki tıklayabilirsiniz.

Anglo Continental

Bournemouth ’un eski dil okullarından biri ve aile şirketi olarak kurulan Anglo Continental, 120 farklı ülkeden gelen öğrencilere yüksek standartlarda kaliteli dil eğitimi vermektedir. İngiltere’nin en büyük kampüslerinden birine ve English UK, Business English UK, British Council akreditasyonlarına sahip olan okul Bournemouth şehir merkezine ve sahiline yürüme mesafesindedir.

Anglo Continental ile ilgili detaylı bilgi için bu linki tıklayabilirsiniz.

Kings Education Bournemouth

Bournemouth’da bulunan Kings Education dil okulu önemli bir tecrübeye sahiptir. İngiltere ve Amerika’nın en önemli şehirlerinde eğitim merkezleri bulunmaktadır. İngiltere’de Londra, Oxford ve Brighton’da da şubeleri bulunan Kings Education öğrencilerine sunduğu olanaklar, aktiviteler ile kaliteli bir eğitim fırsatı vermektedir. Bradley Road ve St Peter’s Quarter olmak üzere 2 kampüse sahiptir. Ek binası olan St Peter’s Quarter modern bir bina, bilgisayar merkezi, akıllı tahtalı sınıfları ve sosyalleşebileceğiniz büyük bir alanı bulunmaktadır. İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrenciler tarafından çokça tercih edilen Bournemouth dil okullarından biridir.

Kings Education Bournemouth ile ilgili detaylı bilgi için bu linki tıklayabilirsiniz.

Kaplan Bournemouth

Kaplan International Colleges 1938’de ABD’li iş insanı Staler Henry tarafından Kaplan Inc olarak kurulmuştur. İngiltere, Amerika, Kanada, İrlanda gibi dil eğitimi için sıkça tercih edilen ülkelerde merkezleri bulunmaktadır. İngiltere ‘de de Bournemouth, Londra, Oxford, Brighton, Manchester gibi birçok şehirde hizmet vermektedir. Eğlence mekanları, plajları ve turistik yerleriyle bilinen Bournemouth ’da eğitim almak istiyorsanız Kaplan International sizin için harika bir seçenek olacaktır.

Kaplan International Colleges Bournemouth ile ilgili detaylı bilgi için bu linki tıklayabilirsiniz.

Bournemouth dil okulları daha detaylı bilgi için bu link üzerinden sayfamıza göz atabilir veya doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz randevu alarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED