Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Oxford Dil Okulu Fiyatları

Oxford'da Dil Okullarında Eğitim Fiyatları Nasıldır?

Yeni bir dil öğrenmek için yolculuğa çıkmak, kişisel gelişim, uluslararası bağlantılar ve kariyer fırsatları için bir paha biçilemez yatırımdır. İngiltere dil eğitimi için benzersiz bir merkez olarak, dil becerisini önemli ölçüde katkı sağlayan ve kültürel açıdan zengin bir deneyim sunmaktadır. Bu durumda İngiltere’de Oxford, asırlık mirası, saygın kurumları ve dil eğitimindeki eşsiz becerisiyle saygı duyulan bir akademik mükemmellik kalesi olarak ortaya çıkmaktadır. Oxford’un tarihi, prestijli kurumları ve öğrenci odaklı dil okulları, dünya çapında İngilizce öğrenmek isteyenler için dönüştürücü bir eğitim serüvenine çekmektedir.

Neden Oxford Dil Okulları?

İngiltere Dil Okulları diğer destinasyonlarla karşılaştırıldığında öğrencilere birçok yönden avantajlar sağlamaktadır. Aşağıda İngiltere’de dil eğitimi almanın yanı sıra neden Oxford Dil Okulları tercih etmeniz için maddeler sıraladık.

- Dünya Standartlarında Eğitim : Oxford dil okulları dünya çapında üne sahip olup uzman eğitmenleri ile dil eğitiminde mükemmellik arayışındaki destinasyonlar arasındadır. Oxford’da eğitimi almak, en iyilerden öğrenmek, yenilikçi öğretim yöntemlerinden yararlanmak, hızlı ve kapsamlı dil yetkinliği kazanmanıza katkı sağlamaktadır.

- Küresel Fırsatlar : İngilizce dil yeterliliği sayısız fırsatın kapısını açar ve Oxford'da dil eğitimi almak ayrı bir avantaj sağlar. Oxford’un uluslararası itibarı, bağlantıları ve Oxford prestijinden yararlanabilirsiniz.

- Kültürel Çeşitlilik : Oxford’un çok kültürlü ortamı, fikirlerin ve bakış açılarının kaynaştığı bir potadır. Oxford'da bir dil eğitimi almak, otantik ortamlarda dil pratiği yapma fırsatları ve farklı kültürleri tanıma şansı sunan, çeşitli öğrenciler ve yerel halktan oluşan bir toplulukla etkileşim kurmak anlamına gelir.

- Benzersiz Öğrenme Ortamı : Tarihi ve kültürel zenginliğiyle Oxford, öğrencilere eşsiz bir öğrenme ortamı sunar. Şehirde bulunan birçok tarihi yapı, müze, kütüphane ve sanat galerisi öğrencilere zengin bir kültürel deneyim yaşatır. Üniversite binaları, tarihi dokularıyla Oxford dil okulu öğrencilerine adeta geçmişle iç içe bir öğrenme atmosferi sunar.

En İyi Oxford Dil Okulları

Oxford dil okulları bakımından oldukça zengin bir çeşitliliğe sahip merkezlerden biridir. Geniş program yelpazesiyle, uzman eğitmen kadrolarıyla ve köklü eğitim deneyimleri ile en iyi Oxford dil okulları listesini aşağıda görebilirsiniz.

-Berlitz International School Oxford : Berlitz Oxford Dil Okulu, 140 yılı aşkın deneyimiyle 70’den fazla ülkede 500’ü aşkın merkezi ile uluslararası alanda faaliyet gösteren köklü ve saygın bir dil okuludur. Özel Berlitz Metodu ile pratik ağırlıklı İngilizce eğitimi sunan Berlitz Language School, Oxford gibi köklü bir yerde eğitimini pekiştirmektedir. Programları, bireysel ihtiyaçlarınıza yönelik özel dersler sunarak öğrencilerin hedeflerine hızlıca ulaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca, iletişimi dinleme ve konuşmaya dayalı olarak öğretirken, ders dışı sosyal aktivite programları ile öğrencilerin Oxford’u yaşamalarına ve daha çok pratik yapmalarına olanak tanımaktadır. Berlitz Oxford Dil Okulu hakkında detaylı bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kings Education Oxford : 1957’de Bournemouth’da kurulan Kings Education English İngiltere ve Amerika’nın yanı sıra 80'den fazla ülkeden öğrenci ağırlayan köklü bir dil okuludur. Özellikle Oxford'da, tarihi bir binada konumlanmış, çeşitli seviyelerde dil eğitimi sunmakta olan Kings Education Oxford farklı kampüslerinde modern sınıflar, sanat stüdyoları ve etkileşimli programlarla öğrencilere zengin bir eğitim deneyimi yaşatmaktadır. Kings Oxford Dil Okulu hakkında detaylı bilgi için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Kaplan International Languages Oxford : Kaplan International Languages, dünya çapında 45 yılı aşkın süredir öğrencilerin İngilizce eğitiminde uzmanlaşmış öncü dil okullarından biridir. Özellikle Oxford dahil olmak üzere 9 farklı şehirde bulunan okullarıyla ve geniş şube ağıyla dikkat çekmektedir. Kaplan Oxford Dil Okulu, merkezi konumuyla ulaşımı kolay, çevresinde restoranlar, marketler gibi ihtiyaçları karşılayabileceğiniz yerlere yakın bir konumda bulunur. Modern sınıfları ve öğrenci odaklı alanları ve zengin program yelpazesi ile öğrencilerin çeşitli eğitim ihtiyaçlarına odaklanmaktadır. Kaplan International Languages Oxford hakkında detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.

Oxford Dil Okulları Fiyatları

Oxford dil okulu fiyatları hakkında sizin için seçtiğimiz en iyi okulların ortalama en yüksek ve en düşük fiyatlarını aşağıda belirttik.

Okul
Genel İngilizce
Yoğun İngilizce
Aile Yanı Konaklama
 Yurt Konaklama
Berlitz International School Oxford
480 £
1920 £
 400 £
250 £
Kaplan İnternational Languages
245 £ - 325 £
310 £ - 415 £
205 £ - 310 £
340 £ - 350 £
Kings Education
305 £ - 340 £
375 £ - 420 £
195 £ -290 £
390 £ - 405 £


Diğer Oxford Dil Okullarımızı bu link üzerinden  inceleyebilir, İngiltere Dil Okulları için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Oxford dil okulları hakkında detaylı bilgi için bilgi istek formu doldurabilir ya da bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED