Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

İngiltere 30 Yaş Üstü Dil Okulları

İngiltere 30 Yaş Üstü Dil Okulları

Ülkemizde ve dünyada son yıllarda İngilizceye olan ihtiyaç çığ gibi büyümeye devam ederken, özellikle de globalleşen iş hayatında kariyerinde yükselmek isteyen veya daha yolun başındayken saygın yerlerde iş hayatına atılmayı hedefleyen yetişkinlerin İngilizce bilmesi neredeyse zorunlu hale gelmektedir. Tabi ki İngilizceye sadece iş hayatımızda değil günlük yaşantımızın dahi her alanında ihtiyaç duyar hale geldik. Bu durumda gençlerin ve yetişkinlerin İngilizce ile yollarını oldukça fazla kesiştirmektedir.

Yurtdışı dil eğitimi düşünen veya giden öğrenciler dikkate alındığında, öğrenciler İngilizceyi küçük yaşlarda öğrenerek kendilerine bir altın bilezik edinmeyi hedeflemektedir. Çünkü öğrenciler İngilizceyi bir problem olmasını ortadan kaldırarak ileriki akademik veya iş kariyerlerine daha güvenli emin adımlar atarak başlamak istemekteler.

30 yaş üstü İngilizce öğrenme programı iş hayatına çoktan atılmış mesafe kat etmiş fakat daha da yükselmek ve farklı mevki veya iş fırsatlarını değerlendirmek isteyen yetişkinler için harika fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca 30 yaş üstü öğrenciler katıldıkları bu dil öğrenme programlarında İngilizce öğrenirken yepyeni kültürleri görme, birbirinden farklı milletten insanlarla tanışma ve kalıcı dostluklar kurabilme fırsatı yakalamaktadır.

30 yaş üstü dil okulu programları İngiltere’de birçok okul tarafından sunulmaktadır ve bazı okullar yine 40+ ve 50+ yaşlara özel hem İngilizce eğitimi hem de kültürel programlar sunabilmektedir.

30 Yaş Üstü İngilizce Eğitim Programları Avantajları

  • Kendi yaş grubunuzla eğitim alacaksınız.
  • Benzer görüşlere ve hedeflere sahip arkadaşlıklar kurabileceksiniz.
  • Hem derslere hem de kültürel ve sosyal aktivitelere katılım göstereceksiniz.
  • Birçok farklı milletten gelen öğrencilerle tanışarak hem kültürlerini hem de profesyonel hayatları hakkında bilgiler edinebileceksiniz.
  • Dil eğitiminiz bittiğinde bile iş ve kişisel hayatınız için daha kapsamlı network ağına sahip olacaksınız.


30 Yaş Üstü Programlarda Öğrencileri Neler Bekliyor?

30+ programlar iş hayatındaki profesyoneller ve odaklanmış bir ortamda İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler için özel olarak tasarlanmış İngilizce eğitim programlarıdır. Benzer hedefleri olan, kariyer odaklı öğrenciler için hazırlanan bu programlar, İngilizce eğitimlerinin yanında bir dizi kültürel geziler, sosyal ağ ve aktivitelerle desteklenmektedir.

Konaklama Seçenekleri

Öğrenciler seviyelerine göre ihtiyaç duydukları haftalar için kayıt yaptırabilir, İngiltere dil okullarının öğrencilere sunduğu aile yanı veya yurt konaklama alternatiflerinde istekleri doğrultusunda tek kişilik veya çift kişilik odalarda, paylaşımlı veya özel banyo opsiyonlarını tercih edebilirler. Dilerlerse öğrenciler yemek dahil opsiyonlarını tercih edebileceği gibi yemek dahil olmayan konaklama alternatiflerinde de yararlanabilmektedir.

Öğrenciler istekleri doğrultusunda paylaşımlı öğrenci evlerinde, stüdyo daire veya otel / misafir evleri konaklama opsiyonlarını da tercih edebilmektedir. Bu bilgiler doğrultusundan eklemek isteriz ki her okul aynı konaklama opsiyonlarını sunmamaktadır. Konaklamanızı planlarken bu noktaları eğitim danışmanınızla ayrıca konuşabilirsiniz.

**Programlar başlangıç seviyesindeki öğrencileri kabul edebildiği gibi bazı okullar belirli bir İngilizce dil seviyesi de isteyebilmektedir. Program içeriğinde sunulan kurslarda yıllara göre değişiklik gösterebilir. 30+ kurs başlangıçları için belirli tarihler olabileceği için mutlaka kayıt olmadan önce başlangıç tarihleri ve dil seviyeleri kontrol edilmelidir.

30+ İngiltere Dil Okulları

ingiltere-30-yas-ustu-dil-okullari-kaplan

Kaplan Londra 30+

Kaplan Londra dil okulu 30 yaş üstü öğrenciler için şehrin ana iş bölgesine yakın diğer işletmelerle ortak olan bir binada eğitim vermektedir. Bu okul profesyoneller ve akademik odaklı öğrenciler için hazırlanan kurslarda uzmanlaşmıştır. Öğrenciler bu okulda katılacakları eğitim programlarında farklı iş ortamları hakkında fikir sahibi olacakları konferans ve etkinliklere katılım gösterebilmektedir.

Öğrenciler yoğun İngilizce eğitimlerinden kalan zamanlarında istekleri üzerine İngiltere’nin meşhur pub gecelerine katılım gösterebilir, sanat galerisi ve müze ziyaretleri, nehir ve Londra’nın birbirinden güzel cazibe noktalarına geziler gibi sosyal etkinliklere de katılım gösterebilmektedir.

Kaplan 30+ programları Londra dışında Liverpool, Toronto, New York şehirlerindeki şubelerde de verilmektedir. Kaplan 30+ Londra Dil Okulu için bu linke tıklayabilirsiniz.

Kaplan 30+ İngilizce Eğitim Programları

  • Genel İngilizce
  • Yoğun veya Yarı Yoğun İngilizce
  • Uzun Dönem Eğitim Programları
  • TOEIC Hazırlık Kursu
  • İş İngilizcesi Kursu


ingiltere-30-yas-ustu-dil-okullari-ec-english

EC English Londra 30+

EC London 30+, 30 yaş ve üzeri yetişkinler için kendi yaşıtları ile dillerini geliştirebilecekleri popüler İngilizce dil okuludur. Öğrenciler İngilizce eğitimlerinden kalan zamanlarda Londra’da Whitechapel Gallery ve Camden Market gibi eğlenceli ve ilgi çekici yerlere lan gezilere katılabilmektedir.

Öğrenciler Londra’da katılacakları eğitim programında dünyanın her yerinden gelen öğrencilerle arkadaşlık kuracak ve kursun kendilerine sunduğu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabileceklerdir. Ayrıca bu muhteşem eğitim yolculuklarında şimdi ve gelecekti kimliklerini şekillendirerek pozitif bir zihniyetle ilerlemeye devam edeceklerdir.

EC 30+ programları Londra dışında Malta, New York, Brighton, Dublin, Toronto ve Vancouver şehirlerindeki şubelerde de verilmektedir. Ayrıca EC English Londra, New York ve Malta şubelerinde 45 yaş üstü yetişkinler içinde İngilizce eğitim programları düzenlemektedir. EC Londra Dil Okulu için bu linke tıklayabilirsiniz.

EC English Londra 30+ İngilizce Eğitim Programları

  • Genel İngilizce
  • Yoğun veya Yarı Yoğun İngilizce
  • EC Escapes (Genel İngilizce + Kültürel Program)
  • İş İngilizcesi Kursları


English Path Canary Wharf 30+

Dünyanın önce gelen finans ve iş merkezlerinden biri olan Canary Wharf’taki 30 yaş üstü öğrenciler için tasarlanan programlarda kendi yaşıtlarınızdaki kişilerle İngilizce kurslarına katılım göstereceksiniz. EP Canary Wharf dil okulu East India Docks, ikonik One Canada Square gökdelenine 20 dakikadan az bir yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Londra’nın canlı kültürünü en iyi şekilde deneyimleyebileceğiniz muhteşem bir konumda yer alan okulun kampüsü harika tesislerin bir kombinasyonundan meydana gelmektedir. Öğrenciler son teknolojik öğrenim gereçleriyle donatılmış bir binada eğitim almaktadır. English Path Canary Wharf 30+ Dil Okulu için bu linke tıklayabilirsiniz.

English Path Canary Wharf 30+ İngilizce Eğitim Programları

  • Genel İngilizce
  • Yoğun veya Yarı Yoğun İngilizce
  • İş İngilizcesi
  • Kurumsal İngilizce Eğitim Kursu
  • IELTS Hazırlık Kursu
  • CELTA Kursu


St. Giles Brighton 30+

Brighton, St. Giles dil okulunun İngiltere’deki tek 30 yaş üstü İngilizce eğitim programı sunan şubesidir. 30 yaş üstü yetişkinler için özel tasarlanan eğitim programlarıyla öğrenciler İngilizce eğitim programlarının yanında sosyal programlara ve iş fırsatlarını geliştirmeye yardımcı olacak belirli Platinum etkinliklere katılım gösterebilirler.

Programdaki İngilizce kurslar, öğrencilerin gerçek yaşamlarındaki karşılaştıkları durumlarda başarılı ve öz güvenli iletişim kurmalarına yardımcı olacak beceriler göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Öğrenci sayılarının az olduğu sınıflarda ve interaktif bir öğrenme ortamında eğitim alabilirsiniz.

St. Giles dil okulunun 30 yaş üstü öğrenciler için İngilizce eğitim programları sunan bir diğer şubesi de Kanada’nın Vancouver şehrindedir. St. Giles Brighton Dil Okulu için bu linke tıklayabilirsiniz.

St. Giles Brighton 30+ İngilizce Eğitim Programları

  • Genel İngilizce
  • Yoğun İngilizce


Wimbledon School of English Londra 30+

Wimbledon School 30 yaş üstü öğrenciler için İngilizce eğitim alırken gezilere katılım gösterebilme, uluslararası öğrencilerle iletişim ağı kurma fırsatı elde edebileceğiniz heyecan verici özel programlar tasarlamaktadır.

30 yaş ve üzeri, İngilizce seviyeniz B1 - C2 (pre-intermediate to proficiency) arasında olan öğrenciler için özel tasarlanmış az sayıdaki öğrenci bulunan sınıflarda İngilizce kurslarına katılım göstererek eğitim alabilirsiniz. Wimbledon School of English Londra Dil Okulu için bu linke tıklayabilirsiniz.

Wimbledon School of English 30+ İngilizce Eğitim Programları

  • Genel İngilizce


Bu yazımız bilgilendirme amaçlı yazılmış olup daha kesin ve detaylı bilgi için iletişim numaralarımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bilgi istek formumuz üzerinden de ilgilendiğiniz ülke ve programları bizlere ilettiğiniz takdirde detaylı bilgi için sizlerle iletişime geçebiliriz.

İngiltere’deki diğer 30 yaş üstü dil okullarını keşfetmek ve İngiltere'deki farklı yaş aralıklarına sahip diğer şehirlerde bulunan dil okullarımız hakkında detaylı bilgi almak için İngiltere Dil Okulları linkimize tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED