Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

CES Leeds Dil Okulu

CES Leeds Dil Okulu

Centre of English Studies İngiltere, Kanada ve İrlanda’da 8 merkezi ile faaliyet gösteren 40 yılı aşkın eğitim deneyimine sahip, ödüllü ve saygın zincir dil okulları arasında yer almaktadır. CES, yüksek kaliteli İngilizce dil öğretimini güvenli bir ortamda sunarak öğrenci merkezli bir atmosferde hoşgörüyü, anlayışı ve öğrenmeyi teşvik eden, dürüstlük, adalet ve etik değerlere bağlı bir okuldur.

IALC, British Council ve EAQUALS tarafından akredite ve English UK üyeliğine sahip CES Leeds, Trinity TESOL veya Cambridge CELTA yeterliğinin yanı sıra çoğunlukla EFL diplomasına sahip uzman ve deneyimli öğretmen kadrosuyla öğrencilerine mümkün olan en mükemmel şekilde İngilizce öğretmeyi amaç edinmiştir.

İngiltere'nin kuzeyinde, zengin tarihi mirası ve modern dokusuyla öne çıkan Leeds, Viktorya döneminden kalma muhteşem mimarisiyle ünlüdür. İngiltere’nin ikinci büyük finans merkezi olan şehir, Universtiy of Leeds ve Leeds Beckett University gibi prestijli okullara ev sahipliğinin yanı sıra öğrenci dostu atmosferiyle bilinir.

Leeds zengin müze ve galerileriyle dikkat çekmektedir. Özellikle Royal Armouries Müzesi ve Leeds Sanat Galerisi şehrin kültürel yaşamına renk katar.

Merkezi konumu sayesinde İngiltere’nin diğer şehirlerine seyahatin kolay olduğu Leeds, kompakt yapısı ile bisiklet ile keşfedilmeye elverişlidir.

Canlı gece hayatıyla da bilinen Leeds, barları, kulüpleri ve konser mekanlarıyla öğrencilerin ve ziyaretçilerin eğlence dolu zamanlar geçirmesine olanak sağlarken uluslararası mutfak çeşitliliği ile gastronomi tutkunları için de bir cennettir.

CES Leeds Dil okulu bu eşsiz şehirde ders dışı sosyal aktivitelerle öğrencilerin hem şehri tanımalarına hem de İngilizce pratiği yapmalarına olanak tanımaktadır.

İngiltere’nin eşsiz şehri Leeds’te sloganı, “özen, mükemmellik, başarı” olan CES Leeds öğrencilerine hangi programları sunuyor yakından incelemeye ne dersiniz?

CES Leeds Programları

CES Leeds Dil Okulu programları hakkın bilgi vermeden önce dersler hakkında genel bilgi verelim. Dersler aksi belirtilmediği takdirde Pazartesi’den Cuma’ya ve her bir ders 45 dakika olacak şekilde tasarlanmıştır. Kurslar şayet spesifik bir amaç için değilse A1 seviyesinde olmak kurslara katılabilmek için yeterli olacaktır. Özellikle belirtilmediği takdirde kurslara katılım yaşının minimum 16 olduğunu söyleyebiliriz. CES Leeds’te öğrencilerin en çok tercih ettiği kursları aşağıda görebilirsiniz.

- Standart Genel İngilizce Kursu : CES okullarındaki en popüler program olan Genel İngilizce Kursu haftalık 20 ders saatini kapsamaktadır. Genellikle iki farklı öğretmenin verdiği dersler, konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerinizi geliştirmenize odaklanır.

- Yoğun İngilizce Kursu : sabahları Genel İngilizce Kursu ile aynı programı izleyen kurs öğleden sonra dersleri ile devam ederek ve haftada 30 ders olacak şekilde tasarlanmıştır. Öğleden sonraki derslerde rol oyunlar, video çalışmaları ve dinleme egzersizleri ile yoğun dil pratikleri gerçekleştirebileceksiniz.

- Kombinasyon Kursu : Kombinasyon Kursu, sabah Standart İngilizce Kursu ve öğleden sonra bireysel derslerle, öğrencilerin kişisel ihtiyaçlarına odaklanarak belirlenen dil alanlarında özel çalışma imkanı sunar; öğretmenlerle yapılan İhtiyaç Analizi formu, ders programını bireyselleştirerek programdan en iyi şekilde faydalanmanızı sağlar.

- Birebir Kurslar : CES Leeds'in bire bir kursları, öğrencilerin belirli hedeflerine yönelik olarak esneklik ve kişiselleştirme sağlayarak zaman kısıtlamalarını dikkate alır. Deneyimli öğretmenler, Dil İhtiyaç Analizi anketi ve sürekli iletişimle kursları öğrencinin ihtiyaçlarına göre şekillendirir. Sınav hazırlığı, iş profesyonelleri için İngilizce, iş arayanlar için destek gibi geniş bir yelpazedeki konularda özelleştirilmiş eğitimler sunulur.

- Akademik Yıl Kursu : Minimum 24 hafta süren kurslar İngilizce hedeflerinize emin bir şekilde ulaşmanıza destek olurken, eğitiminiz süresinde genel, yoğun, kombinasyon ve sınav kursları almanıza izin verilmektedir.

- IELTS ve Cambridge Hazırlık Kursu : Cambridge FCE /CAE ve IELTS hazırlık kurslarında sabah genel genel İngilizce dersi ile bilgileriniz pekiştirilirken öğleden sonra seçtiğiniz sınava yönelik sınav becerilerine odaklanılır. Kurslara katılım için seçtiğiniz sınava göre B1/B2 veya C1/C2 seviyesinde bulunmanız gerekmektedir.

- İş İngilizcesi ile Genel İngilizce : İş iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefleyen öğrencilere yönelik olan bu kursta sabahları Genel İngilizce Kursunu takip eden öğrencilerin, öğleden sonra İş İngilizcesi üzerine odaklanarak toplantılar, sunumlar, satış/pazarlama gibi alanlarda uzmanlaşmayı amaçlıyorlar. Ayrıca, kurs, öğrencilerin tercih ettikleri iş İngilizcesi alanlarını da özelleştirmeye açık. Bu kursa katılım için B1, B2 seviyeleri önerilmektedir.

- Öğretmenler için İngilizce : Dil becerilerini yenilemek ve genişletmek ve/veya farklı öğretim yaklaşımlarını ve yöntemlerini analiz etmek, tartışmak ve uygulamak isteyen İngilizce öğretmenleri veya diğer öğretmenler için tasarlanmıştır. Dil gelişimi, gelişmiş metodoloji, eğitim yönetimi gibi farklı konularda eğitim verilmektedir.

- OET Hazırlık Kursu : OET hazırlık kursu, OET sınavına odaklanarak, bireysel gereksinimleri ve hedefleri karşılayarak sağlık profesyonellerinin kariyerlerinde ilerleme sağlamayı hedefler. Kursta sınavın her yönüne odaklanılır: dinleme, okuma, yazma, konuşma ve sınav teknikleri detaylıca ele alınır. Ayrıca, sağlık hizmeti ortamında iletişimi kolaylaştırmak için çeşitli dilleri içerir, öğretmenler ise gerçek iş yerindeki durumları simüle ederek dil becerilerini test eden görevlerle hazırlık yapmanızı sağlar.

CES Leeds Konaklama 

İngiltere dil okullarından CES Leeds öğrencilerinin konforuna özen göstererek çeşitli konaklama seçenekleri sunmaktadır. Aşağıda CES Leeds’in öğrencilerine sunduğu konaklama alternatiflerini inceleyebilirsiniz.

- Aile Yanı Konaklama : İngiliz kültürünü yakından tanıma ve İngilizce pratik yapma fırsatı elde edeceğiniz Aile yanı konaklamada tek kişilik ya da paylaşımlı oda seçenekleri bulunmaktadır. Banyolar isteğinize göre özel veya paylaşımlı olabilmektedir. Kahvaltı , paketli öğle yemeği ve akşam yemeğinin dahil olduğu aile yanı konaklama okula toplu taşıma ile 30-45 dakika mesafede bulunmaktadır.

- Apart Konaklama : Ev sahibi temasın daha seyrek olduğu uluslararası öğrenciler ile aynı evin paylaşıldığı konaklama türüdür. Özel banyolu ve tek kişilik odaların da mevcut olduğu bu konaklama türünde 3 öğün yemek imkanı da bulunmaktadır. Öğrenci evleri okula toplu taşıma ile 30-45 dakika mesafede bulunmaktadır.

- Öğrenci Yurdu Konaklama : Uluslararası öğrencilerle arkadaşlık kırabileceğiniz öğrenci yurdunda 18 yaş ve üzeri olma zorunluluğu bulunmaktadır. Tek kişilik ve özel banyolu odalarda konaklayabileceğiniz öğrenci yurdu paylaşımlı mutfak ve 24 saat güvenlik olanaklarına sahiptir. Şehir merkezine 12 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan öğrenci yurdu aynı zamanda toplum ulaşım bağlantılarına yakın konumlanmaktadır.

Neden CES Leeds Dil Okulu?

  • Kaliteli eğitimin göstergesi olarak, IALC, British Council ve EAQUALS akreditelerine sahip olması
  • Köklü ve ödüllü bir dil okulu olması
  • Canlı kültürel yaşamı ve öğrenci dostu atmosferi ile tanınan Leeds’te yer alması
  • Uzman eğitmenlerce ihtiyaca yönelik kapsamlı kurs programları sunması
  • İngiltere’nin diğer şehirlerine kısa sürede ulaşım sağlanabilmesi


CES Leeds dil okulu fiyatları ve sosyal aktiviteleri hakkında detaylı bilgi bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Eşsiz bir şehirde unutulmaz bir dil eğitimi ve CES Leeds hakkında detaylı bilgi için bilgi istek formu doldurabilir ya da bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED